2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne var ne yok bakalım kızlar

scedcedu yaa kıskanıyom seni orda olsam beraber gezerdik :))

ne gerenk var kızım
getir nur un da kulaanı delem zemuszemus
ahanda julı de benden :)) kız kardesım olsan bu kadar benzemezdın ahahahdelikafadulden
bende kendı kulagımı orta okulda delmıstım ıgneyle yıne yaparım :)) annem deldırtmez hayalı en bastan tembıhledı soz verdırttı ben de tamam eczanede deldırtırım kendı ısterse dedım.. ben cok aglamısım da kucukken bırını yıllar sonra deldırmıstık ahahah ondan delıkler hep farklı duruyooçç

Merhaba Millet biz gezdik gördük etrafi ögrendik geldik yusufla. simdi karni doydu iki yumrugunu da agzina sokmakla meskul kaydirigubbakcemile3

canim ins. cuma cumartesi sabahlari ucaklar cok doluymus ama ins. bir aksilik olmaz.

ben daha asi yaptirmadim burda 4. aydan sonra basliyorlar asilara bisey olmaz yani geciksen.

kızlar gecmıse bakamayacagım cok ısım var arada bakıyorum bılgsayara onunden gecerken..
mıkrodakgada bıberon sterılıze eden var mı? posetle ya da ozel kapta??
ben gecende 10 dk tencerede kaynattım unuutm gece cıkarmayı bıberonları bır kırec olmus ustlerı bı acayıp sabah kalktıgımda sok ve canım bıberonlar cızık cızık oldu sınır oldum yaaa

ben de ben de.
ben de delmiştim kendimi.
hemi de arka arkaya 4 tane.
ama kendi deldiklerim hep kapandı, anamın 1 aylıkken deldirdiği kaldı.
gerçi onu da yorgan iğnesiylen delip ip geçirmişler içinden. benim kendi kendime yaptığım daha sterildi valla :dilcikar:

Son düzenleme:
kibele sirke kireci cozuyor ama biberonalr kokar mi sonra bilemedim.tekrar sirkeli suda sakynatsan??mikrodalga nasıl oluyor hic bilmiyorum

mikrodalga işini bilmiyorum da içme suyuyla kaynatırsan o kadar kireç olmaz diye düşünüyorum

yani nasıl kendini kulaginizi deldiniz inanamiyorummmm.ben seker testi yaparken bile cok komik bir hal aliyorum:))

ilayda simdiden gecmiş olsun.kolayca iyileşir insallah.sunneti ben de yaptirmak istiyroum.genel mi lokal mi merak ediyorum.

oferta
Benimkide gezente astronotu daha elimde görünce gülmelere basliyor evden disari cikacak diye abiside aksi bu yasa geldi evden zor cikartirim bi sürü lafla cikariz iyi oldu bu bana bol bol gezerim artik:))

smhsmh
Canim ben yaklasik 1 haftadir kullaniyorum faydasini gördüm ama bizim burdakiler normal suya degil maden suyuna oldugu icin ben daha önceden suyla karistirip biraz bekletiyorum azi gitsin diye yoksa azman oluyor benimki.Artik bilmiyorum öylede faydasi vardir herhalde.

kibele sirke kireci cozuyor ama biberonalr kokar mi sonra bilemedim.tekrar sirkeli suda sakynatsan??mikrodalga nasıl oluyor hic bilmiyorum

mikrodalga işini bilmiyorum da içme suyuyla kaynatırsan o kadar kireç olmaz diye düşünüyorum

sagolun kızlar ıkısını de deneyeyım kırecı ovalayarak cıkardım mecbur kullanmak ıcın bu sefer de cızıldı neyse olan oldu bundan sonrakılere daha dıkkat edecegım..
mıkrodalgada ozel posetlerle yapılıyormus suyla buhardan sterılıze oluyo hem mıkrodalgada bayaa mıkrobu kendı yokedıyormus

Benim aldigim biberon icin bulasik mak yikanir yaziyor ama ben güvenemedim ya yikanirmi sizce ben sadece bitki cayi veriyorum protein olmadigi icin steril etmeme gerek yok diye düsünüyorum sadece cok sicak suyla elde yikiyordum.

Kibelesr
Kendinmi deldin kulagini tüylerim diken diken oldu ya nasil yani ben korkumdan lise sonda cok sevdigim bi küpe alinca deldirmeye karar vermistim.Burda erkekleri gectim minik erkek cocuklar bile kulak deldirip küpe takiyor ama ben erkekte hic sevmiyorum esimin delik ama taktirmadigim icin kapandi deligi insallah oglanlar özenmezler böyle seylere.

poseidon
Burdada asilar 4. aydan sonra beklyoruz bakalim.Havuza gitmek istiyorum ama asilari yapilmadi diye gitmeye cekiniyorum ebe 3 aylik olunca yüzdürmeye baslayabilirsin dedi ama mikrop kapmazmi havuzda icim rahat degil asi olmadan

poseidon
Burdada asilar 4. aydan sonra beklyoruz bakalim.Havuza gitmek istiyorum ama asilari yapilmadi diye gitmeye cekiniyorum ebe 3 aylik olunca yüzdürmeye baslayabilirsin dedi ama mikrop kapmazmi havuzda icim rahat degil asi olmadan

ben de 3 aydan sonra yüzme kursuna götürücem burda var ama tasiniyoruz artik isvicrede bulucam bi tane. birsey olmaz ins.

Posidon
Tasiniyormusunuz? Hayirli olsun nereye?

Bebekler 6 aya kadar icgüdüsel yüzüyorlarmis ya 3-6 ay arasi yüzmeye baslatmak cok faydali oluyormus oglumda cekinmistim bilmiyordum burayi havuzlari filan ama oglan gec baslamis olsada kendi kendine yüzmeyi ögrendi.Bu ufaklik biraz korkak sanirim bunu kursa göndermem gerekecek burdaki kurslar cok güzel bebek olasim geliyor izlerken.

selam kızlar ne zamandır giremedim geçmişide çok okuyamadım
demir paşa halen ara sıra öksürüyo görende karda yatırdım sanır annemde kampa devam bugun öğleen sonra işe geldim öle oturuyorum oğluş anneannesiyle
bize doktorumuz sekrol verdi öksürük için aynı zamandada nişastalı su veriyoruz güne 2 kere göğsünü yumuşatıyo epey faydasını gördük onunda
çarşamba kontrole gidicez verem aşımız da olucak hayırlısıyla
bizden bu kadar oğluşta keyifsiz anasıda bende burnumu çekip çekip duruyorum valla
şu havalar bi düzelse hayırlısıyla
sizlerdede yaramaz bişi yoktur inşallah

Anneolmakistiyorum
Cok gecmis olsun Demir Pasa ya.
Gecen gün tv de bir program vardi 6 haftalik bebek bronsit olmus helikopterle yetistirdiler hastaneye makineler bagladilar bebegi burda o tür sorunlu cok bebek var Allah korusun ya.Alerjik astim cok fazla burda.Bize sorduklarinda alerjimiz yok deyince ne kadar sanslisin diyorlar.Aman öksürük diyip normal diyip gecmeyin mutlaka doktora kontrol ettirin,SImdi ilkbahar burda hastaneler dolar tasar artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…