ne var ne yok bakalım kızlar
scedcedu yaa kıskanıyom seni orda olsam beraber gezerdik :))
ahanda julı de benden :)) kız kardesım olsan bu kadar benzemezdın ahahahdelikafaduldenne gerenk var kızım
getir nur un da kulaanı delem zemuszemus
insallah hava guzel olur da bulusabilriiz bi aksilik olmadan guzel olur gercekten bebisler de hava almis olurlar haftasonuna dogru saati belirleriz oglen saatelri olur sanirsam 1-2 gibi gunes gitmeden ruzgar cikmadan
bir de 2. ay asilarini 1 hafta gecikmeli olacagiz biz hastanede asi icin bu haftaya sira kalmamis bizey olmaz di mi kizlar verem ve karma asi icin
evet evet ben de bu soruların cevabını bekliyorum.
oyy bende kestirmek istiim, herkes kestirii.
hayırlı olsun şimdidedn canım
kızlar gecmıse bakamayacagım cok ısım var arada bakıyorum bılgsayara onunden gecerken..
mıkrodakgada bıberon sterılıze eden var mı? posetle ya da ozel kapta??
ben gecende 10 dk tencerede kaynattım unuutm gece cıkarmayı bıberonları bır kırec olmus ustlerı bı acayıp sabah kalktıgımda sok ve canım bıberonlar cızık cızık oldu sınır oldum yaaa
kibele sirke kireci cozuyor ama biberonalr kokar mi sonra bilemedim.tekrar sirkeli suda sakynatsan??mikrodalga nasıl oluyor hic bilmiyorum
mikrodalga işini bilmiyorum da içme suyuyla kaynatırsan o kadar kireç olmaz diye düşünüyorum
erken sunnet yapanlar sonra sunnet duğunu yapacak misiniz:))yani ben yaptirmam gibime geliyorda...
poseidon
Burdada asilar 4. aydan sonra beklyoruz bakalim.Havuza gitmek istiyorum ama asilari yapilmadi diye gitmeye cekiniyorum ebe 3 aylik olunca yüzdürmeye baslayabilirsin dedi ama mikrop kapmazmi havuzda icim rahat degil asi olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?