- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
cok ozenmıstım canım annem deldırmıyordu bende kendım delmıstım :))Benim aldigim biberon icin bulasik mak yikanir yaziyor ama ben güvenemedim ya yikanirmi sizce ben sadece bitki cayi veriyorum protein olmadigi icin steril etmeme gerek yok diye düsünüyorum sadece cok sicak suyla elde yikiyordum.
Kibelesr
Kendinmi deldin kulagini tüylerim diken diken oldu ya nasil yani ben korkumdan lise sonda cok sevdigim bi küpe alinca deldirmeye karar vermistim.Burda erkekleri gectim minik erkek cocuklar bile kulak deldirip küpe takiyor ama ben erkekte hic sevmiyorum esimin delik ama taktirmadigim icin kapandi deligi insallah oglanlar özenmezler böyle seylere.
poseidon
Burdada asilar 4. aydan sonra beklyoruz bakalim.Havuza gitmek istiyorum ama asilari yapilmadi diye gitmeye cekiniyorum ebe 3 aylik olunca yüzdürmeye baslayabilirsin dedi ama mikrop kapmazmi havuzda icim rahat degil asi olmadan
yani nasıl kendini kulaginizi deldiniz inanamiyorummmm.ben seker testi yaparken bile cok komik bir hal aliyorum:))
ilayda simdiden gecmiş olsun.kolayca iyileşir insallah.sunneti ben de yaptirmak istiyroum.genel mi lokal mi merak ediyorum.
Anneolmakistiyorum
Cok gecmis olsun Demir Pasa ya.
Gecen gün tv de bir program vardi 6 haftalik bebek bronsit olmus helikopterle yetistirdiler hastaneye makineler bagladilar bebegi burda o tür sorunlu cok bebek var Allah korusun ya.Alerjik astim cok fazla burda.Bize sorduklarinda alerjimiz yok deyince ne kadar sanslisin diyorlar.Aman öksürük diyip normal diyip gecmeyin mutlaka doktora kontrol ettirin,SImdi ilkbahar burda hastaneler dolar tasar artik.
off tatlım ayneenn az once balkona aldım ben de cok ısım var dedıgım ondan bırsuru ıs var evde deKizlar ciceklerimi sinek basmis simdi gördüm sicaktan herhalde ben bi temizlik yapayim aksam aksam cikan ise bak((
saol canım
hemen götürdüm doktora nefes açıcı ve 1 şurup verdi kullanıyoruz çarşamba günü kontrolümüz var
çarşamba aşılarımızda var kıyametler kopucak vallahi:)
bukadarmı gerçekten ben nerdeyse bunun 2 katı giydiriyorum hemde avm deeyvahedigeldismile ben çok abartıyorum yaaben sadece icine uzun kollu bady disina da kisa kollu tulum, bir de sapkali penye giydirip cikiyoruz disari
doğru diyosun ama ben bitürlü orta yolu bulamıyorum :gitme:çok sıcaktanda bronşit olurmuş çocuklar aman dikkat arkadaşlar orta yolu bulmak lazım
ben uzun kollu body
patıklı alt
butun penye tulum
yelek
corap
patık
penye sapka
gıydırıyorum
en uste de astronot kadar kalın olmayan yumusak bır kadıfemsı tulum montumuz var o astronot kadar yogun degıl astronot gıydırecek olsam corap ve yelegı gıydırmem hepsıu penye zaten gıydırdıklerım hatta montun bıle ıcı penye dısı kadıfe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?