2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Basele tasiniyoruz, maksat bebekle b irseyler yapmak yoksa aksama kadar evde insan icine cikmadan bunalima gireriz ikimizde.

Anneolmakistiyorum
Nisastali su ne icin? Nisasta gaz yapmaz mi? Suyla karistirinca belki az yapmiyodur merak ettim bende.

cok ozenmıstım canım annem deldırmıyordu bende kendım delmıstım :))

ben de ıhlamur verdıgımı kaynar suda az bekletıyordum senın gıbı ama annemler hepsıyle karıstırıp sut vermısler ben yokken ondan kaynatayım dedım yoksa sut su ve cay ıcın ayrı bıberon kullnıyorum ben.

Hayirli olsun Poseidon tam Avrupa nin göbeGi heryeri gezersiniz bol bol.Eve takilip kalma canim oyun gruplari vardir onlarla bulusursunuz hic bisi olmasa.

meltemcım bu arada benımkıler de yıkanıyo ama yıkarsanız eger cıkarınca tekrar sterılıze edın dıyor yanı sadece yıkama amaclı kullan dıyo bulasık makınasını sterılıze etmez dıyo.
bıberonlar ıcın ozel programı olan makınalar var onlardan varsa o baska tabıı

anneolmakıstıyorum cok gecmıs olsun sana da oglusuna da tekrar ınsallah duzelecek demır bey..

Kizlar ciceklerimi sinek basmis simdi gördüm sicaktan herhalde ben bi temizlik yapayim aksam aksam cikan ise bak ((

yani nasıl kendini kulaginizi deldiniz inanamiyorummmm.ben seker testi yaparken bile cok komik bir hal aliyorum:))

ilayda simdiden gecmiş olsun.kolayca iyileşir insallah.sunneti ben de yaptirmak istiyroum.genel mi lokal mi merak ediyorum.

sağol canım bence geç kalmamak lazım doğduğunda yaptırmadığıma pişmanım kıyamamıştım o zaman çocuk anlamıyormuş bile
düğününü ben istemem ama anane babane kesin ister

saol canım
hemen götürdüm doktora nefes açıcı ve 1 şurup verdi kullanıyoruz çarşamba günü kontrolümüz var
çarşamba aşılarımızda var kıyametler kopucak vallahi:)

selam kıslar nabersinis dr götürdüm eymeni serum fizyolojikle balgam sökücü verdi, şimdi biraz daha iyi
bide dün ben ne halt yedim
alışveriş merkezine gittik terlettim çocuğu sucuk ettim geldik eve daha beter hasta olcak diye ödüm koptu yaa

sizler nasıl giydiriyosunuz yaa bana örnek verin ben giydirdiklerimi yazayım :S

atlet
ince uzun kollu çıtçıtlı badi
kalın üst penye
ayaklı alt
ayaksız alt
çorap
astranot mont
penye şapka
astranotun şapkası
arabasının içine de battaniye

sonuçç sucuk bir oğlan

ben sadece icine uzun kollu bady disina da kisa kollu tulum, bir de sapkali penye giydirip cikiyoruz disari

ben uzun kollu body
patıklı alt
butun penye tulum
yelek
corap
patık
penye sapka
gıydırıyorum
en uste de astronot kadar kalın olmayan yumusak bır kadıfemsı tulum montumuz var o astronot kadar yogun degıl astronot gıydırecek olsam corap ve yelegı gıydırmem hepsıu penye zaten gıydırdıklerım hatta montun bıle ıcı penye dısı kadıfe..

ben sadece icine uzun kollu bady disina da kisa kollu tulum, bir de sapkali penye giydirip cikiyoruz disari
bukadarmı gerçekten ben nerdeyse bunun 2 katı giydiriyorum hemde avm deeyvahedigeldismile ben çok abartıyorum yaa (
çok sıcaktanda bronşit olurmuş çocuklar aman dikkat arkadaşlar orta yolu bulmak lazım
doğru diyosun ama ben bitürlü orta yolu bulamıyorum :gitme:

hemen hemen aynı sayılır, ama sen böle dışarda gezdiriyosundur ben avm de bile dediğim gibi gezdirdim bi baktım resmen su içinde kalmışş eve zor attık kendimizimafoldumben

poseidon siizin oralar kac derece bu aralar?helal valla ben oyle cıkarsam bir ton laf isitirim burda:))

ben su zamana kadar
kısa kollu citcitli bady
uzerine tulum
disari cikarken astronot mont ve polarimsi sapka

artik ben de mınt yerine daha ince biseyler giydiricem insallah tabi...

Son düzenleme:
anam ndk nettin sen o da insan sen üşürsen o da üşür senin gibi sen nası giyinirsen öyle giydir ben çıtçıtlı badinin üstüne ince üst giydiriyorum altına kilotlu çorap üstüne de içi havlu bi takım var kışlık onu giydiriyorum ayağına patikleri var kalın onu giydiriyorum başına da hava sıcaksa ince bi şapka
arabasında üstüne battaniye örtmüyorum eğer kapalı yerde çok kalacaksak hemen soyuyorum üstüne battaniye örtüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…