2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben chıcco manuelden hıc memnun degılım cok pahalı bırsey de alamam medelanın kucuk elektırıklı olanını kullanan var mı nasıl memnun musunuz?

geçen bende sağmayı denedim ama canım çok yandı.şimdicesaret edemiyorum.hemde hiç süt çıkmadı gibi 5ml zor çıktı. gerçi 2dk ancak dayanabildim.

madacassol mu akannehir
evde 3 tüp var yüzüne bakmıyom
bi kere piskopata bağlanıp yüzümü cizmiştim bi tarihte o zaman kullanmıstım gecirmişti

kullanaım bende o zaman
saol canım

saol bocuğum..

kibele bendede lansinoh var manuel
cok zoluyor artık beni
sanırım içindeki bazı ıvır zıvırın yedeklerni kullanma vakti eldi
eskisi gibi cekmiyo

cinderella hangı makınayı kullanıyorsun sagarken

Hastaneden verdiler bana, Medela elektrikli cantali.
Ama ben de baslarda hic sagamiyordum hatta ilk sagdigim zamanlarda ben beceremedim de esimle birlikte sagmistik. :kedi:
Ayy ne komik hallere dusuyok bu bebeler icin lülülülülülü

bende kullandım hatta açılmamış 2 tane var eşim almış fazla gönderyim size

iyi olmaya calışıyorum zormuş bu bebelerle ugraşmak
Allahtan annem yanımda
mikilim çok iyi
senin kız nasıl

ıı ne olsun kızım emme sorunlarımız var bu ara kavga dovus :))

saol bocuğum..

kibele bendede lansinoh var manuel
cok zoluyor artık beni
sanırım içindeki bazı ıvır zıvırın yedeklerni kullanma vakti eldi
eskisi gibi cekmiyo

yaa ne yedegı ???
benımkınde bıseycık yok tek bıberon ıkı kafa allam yaa esım nereden bılsın garıbım ılk elıne gecenı kapmıs getırmıs benı acılar ıcınde gorunce..
ustelık daha once konusmustuk senle hatırlarsan hamıleyken yanı
tembıhlemıstım mor kutu lansınoh dıye ama chıcco bulmus baska yokmus almıs gelmıs ve 40 tllık makınaya 50 tl vermıs bosu bosuna ustelık en ucuzu bızız dıye ıddıa eden carrefour dan..
aglayacam sımdı yaa bundan sonra manuel alıp rıske gırmemem lazım
hanı medelenın ucuz oldugu bır sıte vardı hatırlayan var mı?

geçen bende sağmayı denedim ama canım çok yandı.şimdicesaret edemiyorum.hemde hiç süt çıkmadı gibi 5ml zor çıktı. gerçi 2dk ancak dayanabildim.

işe başalaybilirm haftaya ne yapcam bilmyorum bi yandan alışmam gerek artık .sen başladınmı canım

bende kullandım hatta açılmamış 2 tane var eşim almış fazla gönderyim size

Daha once diyeydin gondertirdim sana tee Amerikaya.
Burada bulamadim internetten bi yerden siparis ettim o da ithal etmisler 2 haftada geldi elime krem.
Neyse Nisan basinda kaynana kayinpeder geliyler torun gormeye.
Onlara siparis verdim bi kutu daha getircekler.

Hastaneden verdiler bana, Medela elektrikli cantali.
Ama ben de baslarda hic sagamiyordum hatta ilk sagdigim zamanlarda ben beceremedim de esimle birlikte sagmistik. :kedi:
Ayy ne komik hallere dusuyok bu bebeler icin lülülülülülü

teklı olan mı canım yoksa su kompleks olanlardan mı ıkı gogus ıcın vs olanlardan

kızlar ben kactım çok uykum geldi iyi geceler
hepinizi çok öptüm ve çok özledim

ahh canım hatta kayınvalidem iyi bi krem diye arka apartmanın altında sağlık ocağı var gidp yazdırıp almış kendine vallah gönderirdim ne olcak sanki

teklı olan mı canım yoksa su kompleks olanlardan mı ıkı gogus ıcın vs olanlardan

Ikili olanlardan.2'ser tane pompa aletleri hep. 4 biberonu var.Ama ben tek tek sagiyorum walla.
Cantada manueli de var ama onu denemedim hic.
Elektrikliden memnunum ben.
Ama baska bisi de kullanmadim kiyaslayamayacagim icin yanlis yonlendirmeyeyim seni.

zor içtim vitamaltı
çok kötübi tat
maltana nasıl
fiyatı ne
vitamaltı 5 tl ye aldım ben

offf ya
kocam pofur pofur uyuyo
oğlum fıldır fıldır bakıyo
gülücükler atıyo
uyusada bende uyusam yaa
çok uykum var ama uyumuyo kızanım
bakınıyo yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…