2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok cnm yanlış anlamadım evt biraz uğraştık ,zaten ben erkek infertilitesi topiğinden transfer oldum buraya çok şükür allahım nasip etti sonunda

allah analı babalı büyütsün canım darısı olmayan arkadaşlarımızn başına

maşallh canım yeterki insan istesin bak neler yapıp anne sütüyle besliyorsun tebrik ediyorum seni

maşallh canım yeterki insan istesin bak neler yapıp anne sütüyle besliyorsun tebrik ediyorum seni

Tesekkur ederim canim. walla dogdugundan beri ugrasip duruyoruz.
Ama oglusun da katkisi cok, bebe zorla aliyo rizkini:)
Asik anasinin memislerine:)) Biraksam butun gun orada duracakkafamçokkarıştı

Canim markasi Munchkin ama orada var mi bilmiyim.
En az 60 ml su koyun diyor
Mikrodalga 1100 w ise 90 saniye
800-1100 w ise 3 dakika

Ben 100 ml kadar su koyup daha uzun sure 120 saniyeye ayaliyorum:)

canım nette soyle bır baktım ama yok sanırım neyse aynı ısı gorur bence dıgerını alayım ben onda da senın dedıgın yazıyo aynen cok sagolasın..
Tesekkur ederim canim. walla dogdugundan beri ugrasip duruyoruz.
Ama oglusun da katkisi cok, bebe zorla aliyo rizkini:)
Asik anasinin memislerine:)) Biraksam butun gun orada duracakkafamçokkarıştı

kıyamadım ben ona yavrum benım ohh ılerıde de ınsallah boyşle azımlı calıskan bır ınsan olur oglusun canım

sağıp bırakcam yettiği kadr yetmediği yerde mama takviyesi ne yapıyım artık böyle idare etmeye çalışacağız

Yeter canim isallah merak etme sen. Sagarken yumusayana kadar sagmaya devam et. Baslarda cok sut gelmezse uzulme zamanla sagmayi da ogreniyo insan:) Sut sagma konusunda doktora yaptim ben:) Gerekirse bana yaz yardimci olmaya calisirim canim.
Dedigin gibi olmazsa mama takviyesi yaparsin.

buğlem 5 günlükken hastanye yattı sarılık 3 gün kaldı o zman hep sağdım göğüslerim çok yara oldu çok çektim zor becerdim vallaha sağmayı o günden sonrada hiç ayrı kalmadığım için hiçde sağmadım abaklım başarılı olcaz mı olmazsam ayazarım sana teşkkür ederim

evet canım yzüm henüz eski haline dönmedi
sivilceler aya azaldı ama kırmızı yerler var
ne kremi canım
hemen alayım

Benim meme uclari icin Kibele tavsiye etmisti Madecassol diye bi krem.
Ben nette arastirirken ogrendim sivilce izlerine iyi geliyomus.
Memislere suremedim ben de yuzume sureyim dedim.sırnaşık şey

1 haftadir gunde bi kere yatmadan once suruyorum, cok ii geldi walla.
kk.da vardi bu konu sen de bi oku netten istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…