yok cnm yanlış anlamadım evt biraz uğraştık ,zaten ben erkek infertilitesi topiğinden transfer oldum buraya çok şükür allahım nasip etti sonunda
Benim de aklima gelmisti. Mikrodalga pisirme poseti bende de var,sebze pisiriyorum ben hem cok seviyorum :) Ama emin olamadim o yuzden aldim ben 7 dolara. 120 kez de kullanacagimi dusununce. Bu posetler kalin canim.
Dedigin kremi bi ton paraya getirttim canim:) Ama kullanmadim. Memisler yerine yuzume suruyorum. Hamilelikte sivilceler cosmustu bende onlarin izlerine cok cok iyi geldi walla. Supermis:)
Benim memislerde enfeksiyon cikti yazmistim buraya canim. doktora gittik krem verdi. Bebelerin agzinda pamukcuk olur ya, annede de meme ucunda enfeksiyon yapiyormus. Simdi daha iyiyiz emziriyorum cok sukur ama tamamen bitirmedi ilaclar. Bugun baska bi ilaca gectik daha etkiliymis. Isallah kokten bitirir sorunumuzu.
Cok zor bisi arkadaslar. Kimse de bilmiyormus herkes normal yara sandi ama degilmis. 2,5 ay oldu ve ben hala emzirme savasi veriyorumPompayla cok sagdim verdim. Ama inatla ugrasinca cok sukur ki oglum anne sutuyle buyuyor sutum de azalmadi.
allah analı babalı büyütsün canım darısı olmayan arkadaşlarımızn başına
maşallh canım yeterki insan istesin bak neler yapıp anne sütüyle besliyorsun tebrik ediyorum seni
kendimi yanlız hissettim(
Canim markasi Munchkin ama orada var mi bilmiyim.
En az 60 ml su koyun diyor
Mikrodalga 1100 w ise 90 saniye
800-1100 w ise 3 dakika
Ben 100 ml kadar su koyup daha uzun sure 120 saniyeye ayaliyorum:)
Tesekkur ederim canim. walla dogdugundan beri ugrasip duruyoruz.
Ama oglusun da katkisi cok, bebe zorla aliyo rizkini:)
Asik anasinin memislerine:)) Biraksam butun gun orada duracakkafamçokkarıştı
feyzacim sen de sagsan sutunu mamaya gerek olmaz herhalde?
kendimi yanlız hissettim(
sağıp bırakcam yettiği kadr yetmediği yerde mama takviyesi ne yapıyım artık böyle idare etmeye çalışacağız
Sagol canim.
Juli senin de sivilcen ciktiydi gebeyken izi mizi kaldi mi seker?
cok iyi bi krem buldum bak.
Yeter canim isallah merak etme sen. Sagarken yumusayana kadar sagmaya devam et. Baslarda cok sut gelmezse uzulme zamanla sagmayi da ogreniyo insan:) Sut sagma konusunda doktora yaptim ben:) Gerekirse bana yaz yardimci olmaya calisirim canim.
Dedigin gibi olmazsa mama takviyesi yaparsin.
evet canım yzüm henüz eski haline dönmedi
sivilceler aya azaldı ama kırmızı yerler var
ne kremi canım
hemen alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?