- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
cok sukur iyiymis caganimiz bir daha hic hasta olmasin ins. meleklerimizin hepsi cok saglikli olsunlar ins.
teyseleri çağan hastaneden cıkmış
iyimiş durumu:Saruboceq:
slm kizlar hava cok guzel bugun biz de oglusla yarim saatligine site bahcemizde dolasmaya ciktik gerci pek sevmedi benim oglum gozune gunes geldikce sinir oluyo basiyo yaygarayi ama alismasi alzim anensi gezgindir onun gibi olmasi laizm evde oturamnayiz valla havalar duzelince
ama 3 gundur kakasini yapamadigi icin cok sikintisi var dun yarim cay kasigi zeytinyagi da verdim ama yine tik yok dun aglarken sancisindan katildi kaldi mosmor kesildi yavrum katilinca ne yapiyorsunuz kizlar dun omrumden omur gitti
bir de aglarken bogazindan hirilti sesi geliyor oksurugu falan yok ama kusmugu balgam yapip hirilti mi yapiyor acaba daha cok da aglarken geliyor bu ses
kilo alımında problem yoksa takma kafana bence...kızlar bebişler kakayı ne kadarda bir yapıyorlar? benimki çok düzenli hergün yapardı şimdi gün aşırı yapmaya başladı
Demek Çağan hastaydı,yeni okudum. Adamakıllı giremiyorum ki artık. Çok geçmiş olsun. Allah tüm bebeklerimizi hastalıklardan korusun.:Saruboceq:
çağan bronşit başlangıcı olmuş 6 iğne yemiş geçmeyince doktor hastaneye yatırmış serum antibiyotik ve hava vermişler sabah akşam çıkacakları gün kusmuş balgamları atmış bi de ishsal olmuş ilaçlardan maşallah hiç kilo kaybetmemiş orda da almış baa mısın dememiş kaynanası kalmış evde o da evin içine etmiş evi temizliyodu akşamaq gircem foruma iki kere denedim olmadı dedi hepinize selamı var
Aksamki misafirler icin biseyler yaptim belim agridi
Firinda tavuk yaptim, börek yaptim
corbayi ocaga koydum, simdi pilav mantar ve tatli kaldiöff yusuf da sanki isim oldugunu biliyormus gibi uyuyor maasallah.
kızım özellikle son 10 gündür kusuyor.ama sanki su içmiş de su kusuyor..
kussun bacım başka sıkıntısı yoksa bişiy etmez. ben alıştım artık kusmuklarla yaşamaya
benimki gece önce kustu, üzerini değiştirdim tabi. sonra "ben kusunca acıktım hadi gene yiyelim" dedi. yerken sıçtı altına, mola verdik. açtım altını; tam bezi değiştirirken suratına dolayısıyla üzerine işedi. sonra "suratım çiş oldu" diye ağladı. gene üzerini değiştirdik. hadi gel yiyelim acıkmıştın dedim; "yok dedi efor sarfettim şimdi de yoruldum uyuyacağım" dedi uyudu armut. akannehir
mundar etti 90 cc mamayı da :dilcikar:
canım ben medela kullanıyordum ve çok memnundum.
ama bana başkasından gelmişti fiyatını bilmiyorum.
gün içinde araştırırım ama netten sana.
ameda lactaline süt pompasını neten kiralayabiliyorsunuz da.
gerçi ekonomik olmuyor ama aklınızda olsun gene de
1 HAFTALIK : 25 TL
2 HAFTALIK : 45 YTL
3 HAFTALIK : 60 YTL
1 AYLIK : 75 YTL
fiyatları bu şekilde.
canım ben karayolu trafiğine girmiyorum o avantajım var.
köprü geçiyorum ama metrobüsle geçtiğimden rahat oluyor. sonra da tren yapıyorum. yani çok yormuyor yol beni o yüzden.
gordum canım cok sagol ben de.. :)) kargo supermıs..kibele medela mini elektrikli pompayı bonus card'la 112 tl, 8 taksite buldum.
kargo da 1 tl kaydirigubbakcemile3
canım ben aldım ama işte süt olmadığından bir esprisi olmadı ben bebefixten almıştım 129 tlye
Kizlar anne sütünü arttirma topiginde birisi havuc suyu sikip zeytinyagi damlatin süt fiskirir yazmis
demin ictim denedim bakalim fiskiricakmi
ben kullandım çok memnunum canım
gecmıs olsun canımanne olmak canım bu nişasta olayı nedir benim keremde öksürüyor ve hırıltısı var doktora gittik ilaç kullandık hırıltısı geçti ama öksürüğü hala var neye iyi geliyor nişasta
günaydın kızlar....bayanssulusmile..bu sabah kalktım tuvalete gittim bir de ne göreyim...ohaoldumsmileohaoldumsmile..kanama olmuş iç çamaşırım...eyvahedigeldismile..yoksa adet mi oldum ?sempatiksalakcinni
geçenlerde yine sordum ama cevap alamadım..:umursamaz:..tekrar sorayım...sezaryen olanlar..kesi yerinizde iğne batar gibi bir his oluyor mu sizde de?bilmiyorumkismile
benim elektrikli pompanin markasi amedaymis yanlis yazmisim önceki sayfada cok memnunum bundan
Kizlar pek kimse kalmamis ama yine de soriyim Anzer bali süte iyi gelir mi yoksa agir oldugu icin zarar mi verir
gecen hafta gittiğim kadın doktoru emzirme azalınca yada bitince olursun dedi
ama ben hem olmak istiyom hemde emzirmek
offfff no pok arama göğüs pompanı bulasık makinasına atarsın gerzek garı
bozdun işte :1no2:
akşamleyin gesmee gitcektin herüflen
süt sağmam gerek
neydecem şimdi
o kadaa yidim içtim de sarıkızın memeler gibi olduu
melisaya desem cekip cekip biborana üfürse
olmamı :uhm:
benimde ameda lactaline çok memnunum 15 dkda 2 göğsüde boşaltıyor
kiralama hiç uyguna gelmiyo ben jokerden 299 a almıştım düşünen varsa çok kullanışlı sessiz bir makine çift göğsü 15 dk da boşaltıyo
canım siteyi hatırlamıyorum ama medelayı biz medikalciye getirttik 135 e geldi galiba ama memnunum ben güzel sağım yapıyo tavsiye ederim tabi istersen daha pahalıya daha iyi ürünlerde var hastanede bbeğim sarılık olduğunda kullanmıştım amedaydı galiba 300 lü bişeydi çift sağım yapıyo süper bişeydi ama ben o kadar para vermek istemediğim için ve işimi medelada göreceği için bunu aldım
ohh yarasın canım..slm kizlar hava cok guzel bugun biz de oglusla yarim saatligine site bahcemizde dolasmaya ciktik gerci pek sevmedi benim oglum gozune gunes geldikce sinir oluyo basiyo yaygarayi ama alismasi alzim anensi gezgindir onun gibi olmasi laizm evde oturamnayiz valla havalar duzelince
ama 3 gundur kakasini yapamadigi icin cok sikintisi var dun yarim cay kasigi zeytinyagi da verdim ama yine tik yok dun aglarken sancisindan katildi kaldi mosmor kesildi yavrum katilinca ne yapiyorsunuz kizlar dun omrumden omur gitti
bir de aglarken bogazindan hirilti sesi geliyor oksurugu falan yok ama kusmugu balgam yapip hirilti mi yapiyor acaba daha cok da aglarken geliyor bu ses
posi massallah ne hamarat hatunsun ne cok sey yapiyosun misafirlere bebisli halinle valla ben oglusa bakmaktan baska hicbisey yapmiyom annem saolsun yemek utu hepsini yapiyor
ılk basta hergundu sonra 3 gunde bıre dustu bır ay boyle surdu sımdı ıkı gunde bır :)) rahatsa gazı cıkıyorsa hıc dert etme 15 gunu bıle normal sayıyorlar anne sutuyle beslenıyorsa..kızlar bebişler kakayı ne kadarda bir yapıyorlar? benimki çok düzenli hergün yapardı şimdi gün aşırı yapmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?