- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ya bişi sorucam göğsünü sağanlar bilirmi kimsenin başına geldimi bilmiyorum
biraz evvel sağdım sağ göğsümden sağdığım sütün rengi çoook uçuk yeşil gibiydi hani su yeşili denen bi renk vardır ya öle sol göğsüm normal sağdan gelenin rengi niye öleydi anlamadım
başına bölem bişi gelen oldumu veya bilgisi olan varmı
off ne bıleyım yaa artık ne yapacagımı sasırdım.. sagol canımkibelecim yok canım yaa bende artış martış olmadı heryolu denedim.inş.sende olur canım
kussun bacım başka sıkıntısı yoksa bişiy etmez. ben alıştım artık kusmuklarla yaşamaya
benimki gece önce kustu, üzerini değiştirdim tabi. sonra "ben kusunca acıktım hadi gene yiyelim" dedi. yerken sıçtı altına, mola verdik. açtım altını; tam bezi değiştirirken suratına dolayısıyla üzerine işedi. sonra "suratım çiş oldu" diye ağladı. gene üzerini değiştirdik. hadi gel yiyelim acıkmıştın dedim; "yok dedi efor sarfettim şimdi de yoruldum uyuyacağım" dedi uyudu armut. akannehir
mundar etti 90 cc mamayı da :dilcikar:
oyy esmer sen anlatıyon böyle ben bayılıyom sanki ayaz konuşuyo gibi bücür haliylen
kussun bacım başka sıkıntısı yoksa bişiy etmez. ben alıştım artık kusmuklarla yaşamaya
benimki gece önce kustu, üzerini değiştirdim tabi. sonra "ben kusunca acıktım hadi gene yiyelim" dedi. yerken sıçtı altına, mola verdik. açtım altını; tam bezi değiştirirken suratına dolayısıyla üzerine işedi. sonra "suratım çiş oldu" diye ağladı. gene üzerini değiştirdik. hadi gel yiyelim acıkmıştın dedim; "yok dedi efor sarfettim şimdi de yoruldum uyuyacağım" dedi uyudu armut. akannehir
mundar etti 90 cc mamayı da :dilcikar:
Ayaz tam bir kap - kurbaga (kardesımın kucukken kaplumbaga ya taktıgı ısım).Ayazın videoyu ızleyınce hep aklıma gelıyor da.hee herif konuşuyo sanki gözleriylen zati kaydirigubbakcemile3
slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
ohh ne guzel gezınmısınız :)) burası soguk bugun..ben kızımı aldım giydiridim bindirdim arabasına kız kızarana dek ağladıkötükedihüso anacım sonra araba hareket edince sustu sinirli sinirli dolaştı sokaktaniye beni tıktın bura der gibi bi dükkana girdik kadın şimdi ağlayacak dedi baktım hala kızgın kaşları çatık ahanda böyle başak bi dükkana girdik kıza iki takım aldım giysin diye uyumuş da uyanmış babası vardı yanımda ona başladı konuşmaya sonra çıktık dükkandan babası tekrar işe gitti bizimki yine sinirli
bi dükkana girdik arabayı bıraktım başladı çığırmaya tamam gidecez dedim yine sinirli sinirli suuratıma baktıneyse eve geldik bi neşe bi neşe sormayın
bu arada 3 6 aylık 2 takım aldım ama kolları çok uzun oldu ve büyük oldu netçem ben giyemeyecek mi yani
yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiislm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:
benımkıler de oylee canım ben de ne yapacagımı sasırdımiyi akşamlar hanımlar bende ocak annesiyim ara ara gelip sizin deneyimlerinizden faydalanmak için okuyorum şimdide emziren annelere bir şey soracaktım.göğüslerim çok yumuşadı ama sıkıyorum ucunu sütler geliyo eskiden taş gibiydi şimdi sizinkiler demi böyle yumuşak yoksa benim süt kıza yetmiyoda benmi anlamıyom?
benımkıler de oylee canım ben de ne yapacagımı sasırdım
zaten hıc dolup tasmadı kı ama yıne de daha coktu eskıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?