2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

su bira mayasimiydi arpa suyumuydu onu kullanip sütünün arttigini hisseden var mi gercekten ise yariyorsa aliyim ben de

oturttum anakucagina,boylede vicdan azabi cekiyorum ilgilenmiyorum diye

anneolm. ben sadece ilk bir hafta sagdim sapsari idi.renk degişirmiş.cocugun ihtiyacina gore sut surekli degişiyor.ama neden yeşilimsi bilmiyorum hic duymadim

poseidon, eee masallahhhh valla sana.ben kendimiz icin bile yemek yapmadim bugun

bahar midir nedir elimi kaldiramiyorum ben bu aralar

canım yesıl degıl de sulu sut acık sarı oluyo seffaf olunca ona benzetmıs olmayasın benımde son sagdıklarım suluydu.. tadına bak bence..

kibelecim yok canım yaa bende artış martış olmadı heryolu denedim.inş.sende olur canım
off ne bıleyım yaa artık ne yapacagımı sasırdım.. sagol canım

oyy esmer sen anlatıyon böyle ben bayılıyom sanki ayaz konuşuyo gibi bücür haliylen

ben kızımı aldım giydiridim bindirdim arabasına kız kızarana dek ağladıkötükedihüso anacım sonra araba hareket edince sustu sinirli sinirli dolaştı sokakta niye beni tıktın bura der gibi bi dükkana girdik kadın şimdi ağlayacak dedi baktım hala kızgın kaşları çatık ahanda böyle başak bi dükkana girdik kıza iki takım aldım giysin diye uyumuş da uyanmış babası vardı yanımda ona başladı konuşmaya sonra çıktık dükkandan babası tekrar işe gitti bizimki yine sinirli
bi dükkana girdik arabayı bıraktım başladı çığırmaya tamam gidecez dedim yine sinirli sinirli suuratıma baktı neyse eve geldik bi neşe bi neşe sormayın
bu arada 3 6 aylık 2 takım aldım ama kolları çok uzun oldu ve büyük oldu netçem ben giyemeyecek mi yani

essmeralda 90 cc bitirebiliyormu

hee herif konuşuyo sanki gözleriylen zati kaydirigubbakcemile3
Ayaz tam bir kap - kurbaga (kardesımın kucukken kaplumbaga ya taktıgı ısım).Ayazın videoyu ızleyınce hep aklıma gelıyor da.
gerıden ama emın adımlarla gelıyo maşallahı var her derdını de annesıne gozlerıyle anlatıyo ben yerım onu..

slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:

slm kızlar özgür olarak aranıza geldim.delikafadulden kaynanamlar evi tuttu ve şükür yerleştiler heyoooooo çok mutluyum. özgürlük gibisi yokkkk :lepi: :teytey: :teytey:

ay canımm çok sevindimmmm hadi gözün aydınkaydirigubbakcemile2

ohh ne guzel gezınmısınız :)) burası soguk bugun..
kollarını kıvır ben oyle yapıyorum 0-3 aylıklar hıc olmuyo artık 3-6 larda bıraz buyukk

iyi akşamlar hanımlar bende ocak annesiyim ara ara gelip sizin deneyimlerinizden faydalanmak için okuyorum şimdide emziren annelere bir şey soracaktım.göğüslerim çok yumuşadı ama sıkıyorum ucunu sütler geliyo eskiden taş gibiydi şimdi sizinkiler demi böyle yumuşak yoksa benim süt kıza yetmiyoda benmi anlamıyom?

benımkıler de oylee canım ben de ne yapacagımı sasırdım
zaten hıc dolup tasmadı kı ama yıne de daha coktu eskıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…