2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar çok kötü değil demir ama ilerlemesinden korkuyorum dün dr gittik öksürük şurubu verdi öksürük artarsa ver dedi
bide ben bu sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum cuma aşı olduk kilo ve boy ölçtü 59 cm 6800 çıktı
dün kendi dr gittik 7100 gr 62 cm geldi ya çok hızlı büyüdü yada sağlık ocağı yanlış ölçtü

günaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..

Canım geçmiş olsun nasılsın şimdi.ayris nasıl?aman salla geç yaa biz artık çocukluyuz dağınık kalsın bırak kocan hafta sonu yapar kızım.

esra geçmiş olsun canım

fatmazehra kızının çok şükür göğsünü almasına sevindim

canım 20 gün sonra aldı ama sol gögsümün sütü zaten azdı gitti tek meme emziriyorum şimdi. sende emziriyorsun değil mi?
kızlar bide sol gögsümü 1 aydır vermiyorum daha doğrusu almıyo sütüde gitti ama sıktıgımda böyle damla damla geliyo bazen acaba süt sağma pompası alsam tekrar süt gelirmiki?

canım geçmiş olsun keremde üşüttü öksürük ve hırıltı var onda ama yavaş yavaş toparlanacak inş.ben dr.dan çıkana önemsiyorum sağlık ocağında üstün körü ölçüyolar zaten kıyafetli fln.

gecmiş olsun canım
sen kendi doktorunkini dikkate al
saglık ocagında elbiselrle tartıp gelişigüzel ölçüyorlar

tutkucum biberonu unutsun istemiyorum çünkü ilerde su ,meyvesuyu,süt filan veririm onun için biberonu almasını istiyorum. nerden huy çıkardı anlamadım almıyo şimdi biberonu.

benimki de biberondan istemiyor

bu karbonat dedigin kabartma tozu mu

benim de sol gögsümü almak istemiyor, sagarak cogaltmaya calistim sütü bi etkisi olmadi soldan zorla d aolsa veriyorum ama hep sag gögüsten doyuyor.

esra biz rotayı 140 liraya yaptırdık..
ecrin hoşgeldin cnm evine....yavaş yavaş yapılır ev işi önemseme...sağlığın daha önemli..
kadın falan tut yada tanıdık biri yokmu yardım etsin sana....

hahaha
Allahtan zeytinyağını unutmamışın
ya da sadece toz halinde karbonat serpebilirdin çocuğun kafasına :roflol:

günaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..

oo hoşgeldin, geçmiş olsun canım.
boşver evi yaa, tık herşeyi halının altına olsun kaydirigubbakcemile3

sağlık ocağı ölçümlerine ben de güvenmiyorum canım
çocuğumun boyunu 3 cm kısa çıkardılar, zaten küçük iyice güdük ettiler bebemi :dilcikar:

teşekküe ederim ayrisde mama içiyor..medela gögüs pompası var 114 ytl bi sitede acaba kullanan varmı alıcam.yada tavsiyesi olan.

alemsin esmer aslında evi eşim süpürmüş ama ben bi kamyon eşyayla eve döndügüm için yıkıncak ütülencek yerleşcek offf hiç gelmesemiydim acaba:)
sen nasılsın ayça zaten diklişim sızlıyo bıraktım valla..

canım konak önleyici şampuan kullanmama rağmen oldu bizde bu hafta zeytinyağı üsürüp tarakla uğraştık ama hala var karbonat katmamıştık karbonatta yoktu zaten bide öyle deneyeceğim sağolasın
hoşgeldin ecrin ve tekrar geçmiş olsun
Allah kolaylık versin

canım ya uğraşsan neden almıyo emdikçe çoğalır ordada süt
yada sağarak dene bakalım ilerde mide kapasiteleri arttığı zaman tek göğüsle zor olur

tutkucum biberonu unutsun istemiyorum çünkü ilerde su ,meyvesuyu,süt filan veririm onun için biberonu almasını istiyorum. nerden huy çıkardı anlamadım almıyo şimdi biberonu.

bişey olmaz bence yinede bilemiycem ama
inşallah istediğin şekle alışır

anneolmak canım rotayı sağlıkocağında oldu nur ağızdan 142tl.4. ayda 2. dozu var
bi arkadaşımın bebesi bi ay önce yakalandı hala iyileşemedi kadın çalışmıyor da yani evde bakılıyor bebeye devamlı ishal ve kusuyor adam yaptırmadığına bin pişman bu aşıyı şimdi etrafındaki herkese çocuklu çocuksuz tembihliyorr mutlaka yaptırın diye

teşekküe ederim ayrisde mama içiyor..medela gögüs pompası var 114 ytl bi sitede acaba kullanan varmı alıcam.yada tavsiyesi olan.

Canım emzirmeye başladınmı ayrisi sütün varmı ?ben medelayı netten aldım sütüm artsın diye ama hiçbişey değişmedi yani. 114 tl iyi ben 129 a almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…