günaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..
günaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..
esra geçmiş olsun canım
fatmazehra kızının çok şükür göğsünü almasına sevindim
sağolun kızlar çok kötü değil demir ama ilerlemesinden korkuyorum dün dr gittik öksürük şurubu verdi öksürük artarsa ver dedi
bide ben bu sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum cuma aşı olduk kilo ve boy ölçtü 59 cm 6800 çıktı
dün kendi dr gittik 7100 gr 62 cm geldi ya çok hızlı büyüdü yada sağlık ocağı yanlış ölçtü
sağolun kızlar çok kötü değil demir ama ilerlemesinden korkuyorum dün dr gittik öksürük şurubu verdi öksürük artarsa ver dedi
bide ben bu sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum cuma aşı olduk kilo ve boy ölçtü 59 cm 6800 çıktı
dün kendi dr gittik 7100 gr 62 cm geldi ya çok hızlı büyüdü yada sağlık ocağı yanlış ölçtü
benimki de biberondan istemiyoray kızlar deli olacam yenı yenı huy çıkarıyorlar bu veletler hergün. sabah uyuyo diye bende sütümü sagdım koydum biberona sağmasam şişti gögsüm süt akıyo neyse buda tam o sırada uyandı hazır sağmışken vereyim biberondakini içsin sonrada memede kalanı emziririm dedim ama inat ediyo almıyo biberonu. yeni doğduğundada memeyi almıyordu biberondan içiyodu şimdide memeyi veriyorum emiyo biberonu almıyo sinir oldum valla.
bu karbonat dedigin kabartma tozu mukızlar selam gecmıse sonra bakacam ama bısey yazıp cıkıyorum
annem bana konak ıcın zeytınyagını sur beklet sonra yıka tarakla cıkarlar demıstı
ben de yapıyorum yapıyorum cıkıyo gıbı oluyo ama yıne oluyoduu
gıttım anneme çattım gecmıyo senın yontemle dedım
nasıl yaptın dedı anlattım
kızım ben sana zeytınyagıyla karbonatı karıstır sur dedım dedı..:bbo:
neremle dınlıyorsammm..
1 kere surdum gecen gun bayaaa azaldı cogalma da olmadı
az once ıkıncı kez surdum sanırım bı daha olmayacak
bu sorunu yasayanlara yazayım dedım..
yaaa benım annem prof olmus ta benım haberım yok ahahaha..
canım 20 gün sonra aldı ama sol gögsümün sütü zaten azdı gitti tek meme emziriyorum şimdi. sende emziriyorsun değil mi?
kızlar bide sol gögsümü 1 aydır vermiyorum daha doğrusu almıyo sütüde gitti ama sıktıgımda böyle damla damla geliyo bazen acaba süt sağma pompası alsam tekrar süt gelirmiki?
kızlar selam gecmıse sonra bakacam ama bısey yazıp cıkıyorum
annem bana konak ıcın zeytınyagını sur beklet sonra yıka tarakla cıkarlar demıstı
neremle dınlıyorsammm..
bu karbonat dedigin kabartma tozu mu
canım konak önleyici şampuan kullanmama rağmen oldu bizde bu hafta zeytinyağı üsürüp tarakla uğraştık ama hala var karbonat katmamıştık karbonatta yoktu zaten bide öyle deneyeceğim sağolasınkızlar selam gecmıse sonra bakacam ama bısey yazıp cıkıyorum
neremle dınlıyorsammm..
hoşgeldin ecrin ve tekrar geçmiş olsungünaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..
canım ya uğraşsan neden almıyo emdikçe çoğalır ordada sütcanım 20 gün sonra aldı ama sol gögsümün sütü zaten azdı gitti tek meme emziriyorum şimdi. sende emziriyorsun değil mi?
kızlar bide sol gögsümü 1 aydır vermiyorum daha doğrusu almıyo sütüde gitti ama sıktıgımda böyle damla damla geliyo bazen acaba süt sağma pompası alsam tekrar süt gelirmiki?
tutkucum biberonu unutsun istemiyorum çünkü ilerde su ,meyvesuyu,süt filan veririm onun için biberonu almasını istiyorum. nerden huy çıkardı anlamadım almıyo şimdi biberonu.
teşekküe ederim ayrisde mama içiyor..medela gögüs pompası var 114 ytl bi sitede acaba kullanan varmı alıcam.yada tavsiyesi olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?