2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk sagolun kızlar..
ayris memeyi hiç tutmuyor emmiyıor sütüm zaten gitti gidecek gibi bende nasılsa evdeyim sagıp biberonla vereyim dedim az da olsa.aynı zamanda pillede çalışıyormuş seninkide öylemi iymi yani çekiyormu güzelce gücü falan.

ceyce bende bi çok şey denedim arttırmıyo e anne sütünü yaa anlamadım gitti
bizimki zaten bi 5 dak emsin yeter yada en fazla taş çatlasa oda bazen 10 dk sonrası öldr allah memeyi ağzına almıyo ağlıyo
bu ay sadece 600 gr aldı morelim bozuldu ama sağlık olsun ne yapayım
almadığı içinde ekstra bişey vermedim zaten evdede milupa confirmil var onunda tadını beğenmemişti başta
sen ne yapıyosun

medela güzel ecrincim, ben kullandım.

kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler kızlar inş.ilerlemeden atlatırız

ecrin sanada geçmiş olsun

keşke valla ne güzel olurdu. yaw siz buluşcanız bizde bulluşcaz kıskancek ne var esmerim

esmer okuda adresimi yollayayım diye dedim bee

delf takma senle benim oğlan aynı gidiyo gibim huylarıda yakın ya sorma
bende öbür ay meyva suyuna günde bi çay kaşığı başatıcam

bakalım 4. ay kontrolde ne dicek dr.paylaşırım sizinle

ay canım geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış valla

esracım geçmiş olsun canım

ecrincim hoşgeldin canım

aynısı canım yaa birarkadaşım tavsiye etmişti bak sütünüde arttırır demişti kerem memeyi almak istemiyor.zorla veriyorum bende sağarak biberonla vermeye çalışıyorum ama yani artış fln olmadı

canım aynı yaa denemediğim şey kalmadı hatta bu sabah bile eşimle atıştık sen kafanda bitirdinde ondan bitti sütün millet 3 yaşına kadar emziriyormuşta fln sanki ben istemem oğlumu şakır şakır sütüm gelsinde emzireyim gelmiyo neyapayım bizim inek süt vermiyo.ben milupa confirmille keçi sütü bazlı goldon goad diye mama var ikisini veriyorum sütümüde veriyorum takviye olarak mamayıda veriyorum.

Kızlar alıntı yapıp gönderemiyorum sinir oldum.
esracımgeçmiş olsun canım. ,
Esmer verilmiş sadakan varmış canım geçmiş olsun...

keşke valla ne güzel olurdu. yaw siz buluşcanız bizde bulluşcaz kıskancek ne var esmerim
ay canım geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış valla

kıskandım sütüm kaçtı :dilcikar:

sağol valla birileri vermiş adıma sadaka, kurtuldum bu seferde

canım niye keçi sütü bazlı mama veriyorsun merak ettim.
bebişte inek sütü alerjisi falan mı varki CADIARZU

alemsin haa sende kelini tara kaydirigubbakcemile3

oğlumun saçı yok, çok ezilmiş hissediyorum ekndimi mafoldumben

Kızlar benim spor yaptığım zamanlarda sütüm artıyor gibi. Onun dışında ne denediysem hiçbiri artırmadı sütümü. Ben böyle deyince de annem kızıyor,istekli emzirmiyorsun diyor. Ne yapayım emdiği kadar emer ben elimden geleni yapıp vermeye çalışıyorum. Sırf emsin diye biberonu unutturdum,mamayı da kestim.

aayy esmer neler yalaşmışsın geçmiş olsun okurken bi solukda okudum neyseki bişey olmamış çok şiükür....buluşmamaı var biri özet geçsin bana..
ceyce süt artırmak degil canım derdim sagıp 20 cc olsa ayrise içirmek anne sütü başka sonuçta..

aaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar

sağol ecrincim yaa.
cumartesi hava iyi olursa bi sahil yapalım diyoruz.
gelebilirsen sen de gelsene. şimdilik örtmenim var, belki kibele var, belki posi var.
küçükyalı-maltepe sahili taraflarında buluşcaz.

aaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar

ayy süperrr ne güzelllllll yapmışsın bende 5 nisanda işe başlıcam o zaman veririm belkikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…