keşke valla ne güzel olurdu. yaw siz buluşcanız bizde bulluşcaz kıskancek ne var esmerimgünaydınnn opuyorumnanaktan
ispikçi nolcek
sizin için çalışıyoruz olm burda :mymeka:
olm geçen hafta ben tek başıma gezdim 2,5 saat keşke senle buluşaymışız yaa.
söylemiyon ki bişey alsanaalsanasmile
yanında anne sütü aldıktan sonra bence ek besine başlasın bişey olmaz.
doktor başlayalım dediyse demek bi dahaki aydan sonra sütün yetmeyeceğini düşünmüştür.
olsun..
buluşmayın sced'le çok kıskanırım.
bak kıskanırsam fışkıran sütüm kaçar sebebim olursunuz :roflol: :roflol:
keşke valla ne güzel olurdu. yaw siz buluşcanız bizde bulluşcaz kıskancek ne var esmerim
buluşmayın yaaa :gitme:
esmer okuda adresimi yollayayım diye dedim bee
delf takma senle benim oğlan aynı gidiyo gibim huylarıda yakın ya sorma
bende öbür ay meyva suyuna günde bi çay kaşığı başatıcam
siz örtmenimi kafalayın adres işini ben hallederim sempatiksalakcinni
dün trende bok yoluna gidiyordum kızlar.
lan ne canebat karıyam herşey beni bulii, ama bu sefer harbiden çok korktum.
dün işten çıktım, söğütlüçeşmeden bindim terene. ben hep ilk vagona biniyorum daha az kalabalık oluyor diye.
bindim gene; içerde en az 30 tane serseri de var. ama çekmişler belli.
bağıra bağıra konuşuyorlar, küfürün biri bin para. tüm kapılara da koymuşlar ayaklarını açık hepsi.
neyse çıktık yola.
tam feneryolu istasyonundan çıktık göztepeye giderken amcanın teki dedi ki ayaklarınızı çekin içersi buz gibi oldu üşüyoruz.
sen misin bunu diyen. nasıl küfür ediyorlar. adam dediki bakın anamız bacımız var burda ayıp oluyor.
bu sefer başladılar senin ananı da bacını da diye.
bütün trendekiler bunlara saldırdı, bunlar da çıkardı bellerinden kasaturaları -hiç abartısız kolum kadar- insanlara saldırdı.
ortada kaldım ayakta.
etrafımdakilerin hepsi erkek zaten, kavgaya daldılar bir ben kaldım iki grubun arasında. bi tane adam çekti kolumdan, yere oturttu, en yakın koltuğun altına soktu beni, kapandı üzerime de kendisi.
serseriler hareket eden trenden iki kişiyi attılar yola, pencereleri kırdılar, kotukları parçalayıp onlarla saldırdılar, iki ikişiyi bıçakladılar bacaklarından, içeri göz yaşartıcı bomba attılar..
bunların hepsi maksimum 45 sn de falan oluyor ama. savaş alanı oldu vagonun içi.
imdat kolunu çektik ama göztepe durağına gelmiştik zaten. bunların hepsi çil yavrusu gibi dağıldı polis gelmeden. 2 tanesi yakalandı diğerleri öbür vagonlara dağıldılar.
ondan sonra da her istasyonda 1-2 tanesi çıkıp bizim olduğumuz vagona yumruk kadar taşlar atmaya başladılar, inemedi duraklarda kimse aşağı. kartal'a kadar gittim bende, sonra beni o çeken adam indirdi beni karşı taraftan tekrar bindirdi gelen trene. ama dizlerim titriyordu korkudan, ayakta zor duruyordum.
kabus gibiydi yaa.
valla beni yere çeken adam olmasa iki grubun arasında bok yoluna gitmiştim herhalde.
sağol canım geçmişi okuyamadım ama herkeste sana geçmiş olsun diyi ne oldu bilmiyorum sanada geçmiş olsun
bizim paşa rezeneye bayılıyo ama ıhlamuru pek sevmedi bugün yine deneyeceğim bakalım içecekmi
adaş bende bu hafta yaptıracağım rotayı hast sordum 114 dediler
hoşbulduk sagolun kızlar..
ayris memeyi hiç tutmuyor emmiyıor sütüm zaten gitti gidecek gibi bende nasılsa evdeyim sagıp biberonla vereyim dedim az da olsa.aynı zamanda pillede çalışıyormuş seninkide öylemi iymi yani çekiyormu güzelce gücü falan.
hoşbulduk sagolun kızlar..
ayris memeyi hiç tutmuyor emmiyıor sütüm zaten gitti gidecek gibi bende nasılsa evdeyim sagıp biberonla vereyim dedim az da olsa.aynı zamanda pillede çalışıyormuş seninkide öylemi iymi yani çekiyormu güzelce gücü falan.
ceyce bende bi çok şey denedim arttırmıyo e anne sütünü yaa anlamadım gitti
bizimki zaten bi 5 dak emsin yeter yada en fazla taş çatlasa oda bazen 10 dk sonrası öldr allah memeyi ağzına almıyo ağlıyo
bu ay sadece 600 gr aldı morelim bozuldu ama sağlık olsun ne yapayım
almadığı içinde ekstra bişey vermedim zaten evdede milupa confirmil var onunda tadını beğenmemişti başta
sen ne yapıyosun
medela güzel ecrincim, ben kullandım.
kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:
keşke valla ne güzel olurdu. yaw siz buluşcanız bizde bulluşcaz kıskancek ne var esmerim
ay canım geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış valla
aynısı canım yaa birarkadaşım tavsiye etmişti bak sütünüde arttırır demişti kerem memeyi almak istemiyor.zorla veriyorum bende sağarak biberonla vermeye çalışıyorum ama yani artış fln olmadı
canım aynı yaa denemediğim şey kalmadı hatta bu sabah bile eşimle atıştık sen kafanda bitirdinde ondan bitti sütün millet 3 yaşına kadar emziriyormuşta fln sanki ben istemem oğlumu şakır şakır sütüm gelsinde emzireyim gelmiyo neyapayım bizim inek süt vermiyo.ben milupa confirmille keçi sütü bazlı goldon goad diye mama var ikisini veriyorum sütümüde veriyorum takviye olarak mamayıda veriyorum.
alemsin haa sende kelini tara kaydirigubbakcemile3
Esmer keçi sütü mama anne sütüne en yakın değerlere sahip diye duymuştum.
aaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?