sağol ecrincim yaa.
cumartesi hava iyi olursa bi sahil yapalım diyoruz.
gelebilirsen sen de gelsene. şimdilik örtmenim var, belki kibele var, belki posi var.
küçükyalı-maltepe sahili taraflarında buluşcaz.
aaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar
esra senin aşı 3 doz mu 2 doz olan 142 de
Oooh ne güzellll. Biz de böyle veremiyoruz işe başlayınca veririz belki. Ama istanbula bi geçeyim hergün Yiğiti kanguruya koyup yürüyüş yapmayı düşünüyorum,umarım havalar benden yana olur :)))
ayy süperrr ne güzelllllll yapmışsın bende 5 nisanda işe başlıcam o zaman veririm belkikaydirigubbakcemile3
Heeeyyy beni bekleyin yaaaaalsanaalsanasmile ben haftaya geliyorum
çok uzak esmer yaw nasıl geçicem bebeyle oralara inş.birdahakine buluşuruz zati yeni geldim herif beni boşar yakında ne hayrını görüyom diye:))
medela güzel ecrincim, ben kullandım.
kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:
kıskandım sütüm kaçtı :dilcikar:
sağol valla birileri vermiş adıma sadaka, kurtuldum bu seferde
canım niye keçi sütü bazlı mama veriyorsun merak ettim.
bebişte inek sütü alerjisi falan mı varki CADIARZU
canım doktorumuz önermişti conformili gaz problemi için keçi bazlı mamayıda anne sütüne enyakın süt keçi sütü olduğu ve içindeki vitamin değeri daha yüksek olduğu için onu önermişti o ikisini kullanıyorum anne sütüyle beraber gelişiminede katkılı olduğunu düşünüyorum o mamanın
oğlumun saçı yok, çok ezilmiş hissediyorum ekndimi mafoldumben
ben haftaya da gelirim. valla her cumartesi emrinize amadeyim ben.
çok sürtük gördüm kendimi :roflol:
Madem öyle siz bi buluşun sonra biz gelince de bi buluşma ayarlarız. Hem havalar da iyice düzene girer.
kızlar mamayı kac cc veriyorsunuz
biraz önce
90 yaptım 75 içti bıraktı
şimdi yine aglıyo
normalde 90 cc yapıyordum artık yetmiyor 120 yapıyorum..bazen 150 de olabiliyor ama hiç anne sütü almıyor kızım..
normalde 90 cc yapıyordum artık yetmiyor 120 yapıyorum..bazen 150 de olabiliyor ama hiç anne sütü almıyor kızım..
benimki de biberondan istemiyor
bu karbonat dedigin kabartma tozu mu
benim de sol gögsümü almak istemiyor, sagarak cogaltmaya calistim sütü bi etkisi olmadi soldan zorla d aolsa veriyorum ama hep sag gögüsten doyuyor.
ayy sorma toz serpmedıgıme dua etsın de mıı..hahaha
Allahtan zeytinyağını unutmamışın
ya da sadece toz halinde karbonat serpebilirdin çocuğun kafasına :roflol:
oo hoşgeldin, geçmiş olsun canım.
boşver evi yaa, tık herşeyi halının altına olsun kaydirigubbakcemile3
sağlık ocağı ölçümlerine ben de güvenmiyorum canım
çocuğumun boyunu 3 cm kısa çıkardılar, zaten küçük iyice güdük ettiler bebemi :dilcikar:
canım konak önleyici şampuan kullanmama rağmen oldu bizde bu hafta zeytinyağı üsürüp tarakla uğraştık ama hala var karbonat katmamıştık karbonatta yoktu zaten bide öyle deneyeceğim sağolasın
hoşgeldin ecrin ve tekrar geçmiş olsun
Allah kolaylık versin
canım ya uğraşsan neden almıyo emdikçe çoğalır ordada süt
yada sağarak dene bakalım ilerde mide kapasiteleri arttığı zaman tek göğüsle zor olur
bişey olmaz bence yinede bilemiycem ama
inşallah istediğin şekle alışır
medela güzel ecrincim, ben kullandım.
kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:
siz örtmenimi kafalayın adres işini ben hallederim sempatiksalakcinni
dün trende bok yoluna gidiyordum kızlar.
lan ne canebat karıyam herşey beni bulii, ama bu sefer harbiden çok korktum.
dün işten çıktım, söğütlüçeşmeden bindim terene. ben hep ilk vagona biniyorum daha az kalabalık oluyor diye.
bindim gene; içerde en az 30 tane serseri de var. ama çekmişler belli.
bağıra bağıra konuşuyorlar, küfürün biri bin para. tüm kapılara da koymuşlar ayaklarını açık hepsi.
neyse çıktık yola.
tam feneryolu istasyonundan çıktık göztepeye giderken amcanın teki dedi ki ayaklarınızı çekin içersi buz gibi oldu üşüyoruz.
sen misin bunu diyen. nasıl küfür ediyorlar. adam dediki bakın anamız bacımız var burda ayıp oluyor.
bu sefer başladılar senin ananı da bacını da diye.
bütün trendekiler bunlara saldırdı, bunlar da çıkardı bellerinden kasaturaları -hiç abartısız kolum kadar- insanlara saldırdı.
ortada kaldım ayakta.
etrafımdakilerin hepsi erkek zaten, kavgaya daldılar bir ben kaldım iki grubun arasında. bi tane adam çekti kolumdan, yere oturttu, en yakın koltuğun altına soktu beni, kapandı üzerime de kendisi.
serseriler hareket eden trenden iki kişiyi attılar yola, pencereleri kırdılar, kotukları parçalayıp onlarla saldırdılar, iki ikişiyi bıçakladılar bacaklarından, içeri göz yaşartıcı bomba attılar..
bunların hepsi maksimum 45 sn de falan oluyor ama. savaş alanı oldu vagonun içi.
imdat kolunu çektik ama göztepe durağına gelmiştik zaten. bunların hepsi çil yavrusu gibi dağıldı polis gelmeden. 2 tanesi yakalandı diğerleri öbür vagonlara dağıldılar.
ondan sonra da her istasyonda 1-2 tanesi çıkıp bizim olduğumuz vagona yumruk kadar taşlar atmaya başladılar, inemedi duraklarda kimse aşağı. kartal'a kadar gittim bende, sonra beni o çeken adam indirdi beni karşı taraftan tekrar bindirdi gelen trene. ama dizlerim titriyordu korkudan, ayakta zor duruyordum.
kabus gibiydi yaa.
valla beni yere çeken adam olmasa iki grubun arasında bok yoluna gitmiştim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?