2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağol ecrincim yaa.
cumartesi hava iyi olursa bi sahil yapalım diyoruz.
gelebilirsen sen de gelsene. şimdilik örtmenim var, belki kibele var, belki posi var.
küçükyalı-maltepe sahili taraflarında buluşcaz.

Heeeyyy beni bekleyin yaaaaalsanaalsanasmile ben haftaya geliyorum

aaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar

Oooh ne güzellll. Biz de böyle veremiyoruz işe başlayınca veririz belki. Ama istanbula bi geçeyim hergün Yiğiti kanguruya koyup yürüyüş yapmayı düşünüyorum,umarım havalar benden yana olur :)))

çok uzak esmer yaw nasıl geçicem bebeyle oralara inş.birdahakine buluşuruz zati yeni geldim herif beni boşar yakında ne hayrını görüyom diye:))

esra senin aşı 3 doz mu 2 doz olan 142 de

Oooh ne güzellll. Biz de böyle veremiyoruz işe başlayınca veririz belki. Ama istanbula bi geçeyim hergün Yiğiti kanguruya koyup yürüyüş yapmayı düşünüyorum,umarım havalar benden yana olur :)))

ayy süperrr ne güzelllllll yapmışsın bende 5 nisanda işe başlıcam o zaman veririm belkikaydirigubbakcemile3

valla ben çalışmadığım için öyle bi şansımda yok ne yazıkki doğumda giden 8 kg ile kaldım ya gr değişme yok eşim zaten gidiyordu bende onunla beraber gidiyorum salona akşamları ilk gün sabah yürüyemedim resmen ama şimdi daha iyiyim yememi kesmeden zayıflamam gerek tabi bu mümkünsesempatiksalakcinni

Heeeyyy beni bekleyin yaaaaalsanaalsanasmile ben haftaya geliyorum

ben haftaya da gelirim. valla her cumartesi emrinize amadeyim ben.
çok sürtük gördüm kendimi :roflol:

çok uzak esmer yaw nasıl geçicem bebeyle oralara inş.birdahakine buluşuruz zati yeni geldim herif beni boşar yakında ne hayrını görüyom diye:))

hee otur bacım acık evinde.
havalar iyice açsın daha kapsamlı ve merkezi bir buluşma planlarız zaten.
bunu mini bişey.

medela güzel ecrincim, ben kullandım.

kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:

kızım bizim saç vardıda noldu dökülüp duruyor beşiği yastığı saç doluyo bundan sonra kel kalmasın önemli olan o şekerim.

normalde 90 cc yapıyordum artık yetmiyor 120 yapıyorum..bazen 150 de olabiliyor ama hiç anne sütü almıyor kızım..

kızlar mamayı kac cc veriyorsunuz
biraz önce
90 yaptım 75 içti bıraktı
şimdi yine aglıyo

ben 90 cc veriyorum bazen doymayıp 30 cc daha istiyor.
bazen sadece 30cc içip yarım saat sonra acıktım geri besle beni diyor.
hatta beslerken bile ağlıyor manyak bebik.

şimdi ağlıyorsa gene ver bacım.
onlar ağlayacak biz verecez hep.

benimki de biberondan istemiyor

bu karbonat dedigin kabartma tozu mu

benim de sol gögsümü almak istemiyor, sagarak cogaltmaya calistim sütü bi etkisi olmadi soldan zorla d aolsa veriyorum ama hep sag gögüsten doyuyor.

canım soda karbonat kabartma tozunun ıcınde de var ama baska seyler de var onda surme onu..

ayy sorma toz serpmedıgıme dua etsın de mıı..

canım dene benımkıne ıyı geldı ama fırcayla azıcık tarattır..

medela güzel ecrincim, ben kullandım.

kibele benimki konak olsa; zeytiyağı sürdükten sonra saçları tara diyorsun ya.
biz neremizi tarıycaz saç yok :roflol:

ahahah hayalde de yok yavrucum bız de ondan tarayamıyoruz fırcalıyoruz..

ayy esmer ınanmıyorum cok gecmıs olsun su tren olayı zaten hep dum b..karısırdı bınınce yedıkulee arkadasım var ona gıderdım sonra taksı dolmuslarla basladım gıtmeye aksaraydan nasıl tırs ben 3 aktarmaya razıyım valla..
verılmıs sadakan varmıs ya senı cekmeseydı adam..
Allah onu da coluguna cocuguna bagıslasın yaa kımse yapmaz valla onun yaptıgını cok takdır ettım..

memeyi hiç almıyor esmer kıyamet kopuyor bende pompa alcam şimdi sagıp vercem.3 4 saatte bir besliyorum bazen daha uzun yada daha kısa olabiliyor.

hep 120 yapıyordum
bazen bitiriyo bazende 90 içip bırakıyodu
ziyan ediyo mamayı cokta ucuzda degilki
biz aptamilin kücük boyu oldugunu bilmiyorduk
hep büyük boy aldık yarısına bile gelmeden çöpe gitti
şimdi 60 daha yaptım iki cekti uyudu kaldı yine işte:umursamaz:

aptamil alıyorum bende büyük boy kampanya vardı 35 e almıştım.küçükler 20 büyükler 40 büüyk paket bize tam 6 gun gidiyor ayda 200 ytl mama parası bayılıyoz artıkın:))saglıklı olsun kızımda gerisi boş..

ilayda 3 4 saate bir canım ama duruma görw uzayıp kıslaabiliyor bu süre.gece bir kere içiyor mesela..

selammmn benim memecan hic uyumadi dun bir kac kere girdim ama muvaffak olamadim.simdi de bıraktim uyusun anneme gitmem laizm orda kalıcam yarin seker yuklemem var annemin evine hastane yakin.hic olmazsa gider gelirim 3saat nasıl olur bilmem yoksa bebekle...

ecrin burdasin insallah cok daha iyisindir
esmer kibelenin alintisindan gordum yani nasıl bir sanssizlik ne ne buyuk bir sans...Allahtan hala iyi cesur insanlarimiz var.Allah islah etsin bu yoldan cıkmıslari...biz bisey yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…