aptamil alıyorum bende büyük boy kampanya vardı 35 e almıştım.küçükler 20 büyükler 40 büüyk paket bize 6 gun gidiyor ayda 200 ytl mama parası bayılıyoz artıkın:))saglıklı olsun kızımda gerisi boş..
irem eger arada alıyorsa a aptamil degilde 250 gram lactum var veya hero falan var onlardan al ziyan olmasın.aptamil çünkü küçügüde 350 gram.
ögrewtmenim iyiyim çok şükür evime geldim de eve yol yok girmek için:)))nasıl yapcam bilmiyom bebeyi uyuttum daldım buraya..
ayy esmer ınanmıyorum cok gecmıs olsun su tren olayı zaten hep dum b..karısırdı bınınce yedıkulee arkadasım var ona gıderdım sonra taksı dolmuslarla basladım gıtmeye aksaraydan nasıl tırs ben 3 aktarmaya razıyım valla..
verılmıs sadakan varmıs ya senı cekmeseydı adam..
Allah onu da coluguna cocuguna bagıslasın yaa kımse yapmaz valla onun yaptıgını cok takdır ettım..
esmer kibelenin alintisindan gordum yani nasıl bir sanssizlik ne ne buyuk bir sans...Allahtan hala iyi cesur insanlarimiz var.Allah islah etsin bu yoldan cıkmıslari...biz bisey yapamıyoruz
hoşgeldin canım geçmiş olsun demir'emerhabalar herkese nasılsınız kızlar
demir biraz üşüttü moralım çok bozuk çok değil ama
öksürüyo
biz eczaneden aldık dr'umuz ağzına sıktı 130 tl'ye aldıkGÜNAYDIIIIN
geçmişi okumaan evvel bişi sorcam rota virüsü yaptıranlar ne kadar ödediler ve nerde yaptırılar bu aşıyı:)
geçmişi okuyup gelcem cevap verin heeeeeeeeeeee
tutku sen dr işini ne yaptın? içine sinen bi dr bulabildin mi?benimkide almıyo biberonu..çay kaşığıyla ver canım..
geçmiş olsun canım ya..dr una sor belki ıhlamura falan izin verir
ben dr umuzda yaptırdım canım..142 lira aşı zaten biz karmayı falan aynı anda yaptırdığımız için toplamda 280 verdik..bu ay bi 280 daha bayılcazakannehir
geçmiş olsun ecrin, bi kadın al yorma kendinigünaydın kızlar ben evime geldim nasılsınız bakalım...allahım bu ev nasıl toplanır nasıl yol açılır bilmem..
ece'de çok konak oldu mustela konak önleyici şampuan ve konak losyonu sürmeme rağmenkızlar selam gecmıse sonra bakacam ama bısey yazıp cıkıyorum
annem bana konak ıcın zeytınyagını sur beklet sonra yıka tarakla cıkarlar demıstı
ben de yapıyorum yapıyorum cıkıyo gıbı oluyo ama yıne oluyoduu
gıttım anneme çattım gecmıyo senın yontemle dedım
nasıl yaptın dedı anlattım
kızım ben sana zeytınyagıyla karbonatı karıstır sur dedım dedı..:bbo:
neremle dınlıyorsammm..
1 kere surdum gecen gun bayaaa azaldı cogalma da olmadı
az once ıkıncı kez surdum sanırım bı daha olmayacak
bu sorunu yasayanlara yazayım dedım..
yaaa benım annem prof olmus ta benım haberım yok ahahaha..
ben sağlık ocağında ölçtürmüyorum dr'umuz ölçtü ben size o bilgileri vereyim diyorumsağolun kızlar çok kötü değil demir ama ilerlemesinden korkuyorum dün dr gittik öksürük şurubu verdi öksürük artarsa ver dedi
bide ben bu sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum cuma aşı olduk kilo ve boy ölçtü 59 cm 6800 çıktı
dün kendi dr gittik 7100 gr 62 cm geldi ya çok hızlı büyüdü yada sağlık ocağı yanlış ölçtü
sürekli huyları değişiyor wallatutkucum biberonu unutsun istemiyorum çünkü ilerde su ,meyvesuyu,süt filan veririm onun için biberonu almasını istiyorum. nerden huy çıkardı anlamadım almıyo şimdi biberonu.
ece de bu ay 500 gr almış bana çok az geldi ama dr mama takviyesi yapmadı önemli olan kendi çizgisinde olması alta düşmemesi dediceyce bende bi çok şey denedim arttırmıyo e anne sütünü yaa anlamadım gitti
bizimki zaten bi 5 dak emsin yeter yada en fazla taş çatlasa oda bazen 10 dk sonrası öldr allah memeyi ağzına almıyo ağlıyo
bu ay sadece 600 gr aldı morelim bozuldu ama sağlık olsun ne yapayım
almadığı içinde ekstra bişey vermedim zaten evdede milupa confirmil var onunda tadını beğenmemişti başta
sen ne yapıyosun
ne güzel yapmışsın esraaaa ben size söylemyi unuttum ben geçen hafta spor salonuna başladım p.tesi çarşamba cuma gidiyorum inş.zayıflarım yaza kadar
ben izin vermiyorum buluşamazsınızsağol ecrincim yaa.
cumartesi hava iyi olursa bi sahil yapalım diyoruz.
gelebilirsen sen de gelsene. şimdilik örtmenim var, belki kibele var, belki posi var.
küçükyalı-maltepe sahili taraflarında buluşcaz.
kızlar napıyosunuz uzun süreli kalamıcam misafirim gelcek bugün kaynanam gittimafoldumben mayalı hamur yaptım bisküvili pasta incirli kurabiyeyaptım bide kısır yeter demi adam olana çok bile haşara çocukla ya kızlar çağan hala geceleri hiç uyumuyo saat başı uyanıyo gerçi ben çok dua ettidim morarmasında tek uyumamasına razıyım diye sizdede bebeği saat başı uyanan varmı ne zaman düzene gircek olumun uykusu ya ohaoldumsmile
kızlar bugün ne yemek yapacaksınız...
merhabalar herkese nasılsınız kızlar
demir biraz üşüttü moralım çok bozuk çok değil ama
öksürüyo
benimkide almıyo biberonu..çay kaşığıyla ver canım..
geçmiş olsun canım ya..dr una sor belki ıhlamura falan izin verir
ben dr umuzda yaptırdım canım..142 lira aşı zaten biz karmayı falan aynı anda yaptırdığımız için toplamda 280 verdik..bu ay bi 280 daha bayılcazakannehir
sağolun kızlar çok kötü değil demir ama ilerlemesinden korkuyorum dün dr gittik öksürük şurubu verdi öksürük artarsa ver dedi
bide ben bu sağlık ocaklarına hiç güvenmiyorum cuma aşı olduk kilo ve boy ölçtü 59 cm 6800 çıktı
dün kendi dr gittik 7100 gr 62 cm geldi ya çok hızlı büyüdü yada sağlık ocağı yanlış ölçtü
aptamil alıyorum bende büyük boy kampanya vardı 35 e almıştım.küçükler 20 büyükler 40 büüyk paket bize tam 6 gun gidiyor ayda 200 ytl mama parası bayılıyoz artıkın:))saglıklı olsun kızımda gerisi boş..
bilmiyorum ama bana mama daha pratik geldi nedense.bebe termosu da aldım 3 lt su kaynatıp şişeye dolduruyorum.mama kavanozu yaptım minik dışarı giderken termosuna suyunu koyuyorum şişeye de mama pratik oluyor hemen karıştır ver:))anne sütü içerken sürekli emziriyoruz mamada daha tok tutuyor uzun süre uyuyor vs...tabi pompa alıcam sagıp vercem bakalım.
canım cok gecmıs olsun yaaherkes 142 ye yaptırmış rotayı bana niye 114 dediler ben mi yanlış anladım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?