saol ecrin teşşekür ederim canım oğlumun öksürüğü daha geçmedi yarın bide başka bi doktora götürcem bakalım o ne diycek bu kadar iğneye geçmesi lazımdı bence
ben izin vermiyorum buluşamazsınız
çok kıskanıyorum bi de burda foto yayınlarsınız çatlarım ben
bi önceki mesajı öyle zor şartlar altında yazdım ki anlatamam ya da anlatayım
bizde iki bilgisayar var çok ilginç bi şekilde birinde kk'ya cevap yazamıyorum göndermiyor dalgınlıkla o bilgisayarda bi sürü alıntı yapmıştım ve cevaplamıştım ama gitmedi bi kaç kez uğraştım yine olmadı
ben de yazdıklarımı kopyaladım mailime gönderdim ve bu bilgisayara geçip mailden alıp buraya yazdım
offff yoruldum waalla
kızlar napıyosunuz uzun süreli kalamıcam misafirim gelcek bugün kaynanam gittimafoldumben mayalı hamur yaptım bisküvili pasta incirli kurabiyeyaptım bide kısır yeter demi adam olana çok bile haşara çocukla ya kızlar çağan hala geceleri hiç uyumuyo saat başı uyanıyo gerçi ben çok dua ettidim morarmasında tek uyumamasına razıyım diye sizdede bebeği saat başı uyanan varmı ne zaman düzene gircek olumun uykusu ya ohaoldumsmile
ecrın ben de medela alayım dedım ama anneolmak ıstıyorum amedayı tavsıye ettı dusunuyorum onu alacam ben saanırsam sen de bak ıstersen
canım ben de uzun yazarsam alıntıları fılan mutlaka worde kopyalıyorum bazen kk hata verıyo ya..bi önceki mesajı öyle zor şartlar altında yazdım ki anlatamam ya da anlatayım
bizde iki bilgisayar var çok ilginç bi şekilde birinde kk'ya cevap yazamıyorum göndermiyor dalgınlıkla o bilgisayarda bi sürü alıntı yapmıştım ve cevaplamıştım ama gitmedi bi kaç kez uğraştım yine olmadı
ben de yazdıklarımı kopyaladım mailime gönderdim ve bu bilgisayara geçip mailden alıp buraya yazdım
offff yoruldum waalla
dün akşam epey konuştuk bi jokeri ara istersen o sölediğim kampanya geçerlimi 250 tl üzerine 50 tl hediye çeki yüklüyolar karta
bu arada resim kafanı karıştırmasın joker sayfasına koyduğu resim bu
ama mağazada satışta olan ve benim aldığım pompa bu tek farkı biberon koyma yerleri
hiç bi farkı yok ellerinde resim yokmuş sanırım bu resmi koymuşlar bence yani resim kafanızı karıştırmasın
cadaloz hangi doktoraa götürcen farabi beye mi
atiye hanıma götür istersen
evet yaa ne yemek yapacam ben ne hediye alacam ben nereyi gezecem bugün bensempatiksalakcinni
evetya esmer çocuğun boğazında balgam var resmen hoogg dese atıcak kaydirigubbakcemile3 çok şükür ateşi falan yok ama öksürüğü canımı sıkıyo işte yarın bidaha bi götüriyimde kafamda ses olmasın inşallah düzene girer demek senin oğlanında öksürğü hala geçmedi laa bunlar nerde üşüttü bu kadar anlamadım gitti
yemek yapcek olan arkidişler....fikir verin lütfen....
evetya esmer çocuğun boğazında balgam var resmen hoogg dese atıcak kaydirigubbakcemile3 çok şükür ateşi falan yok ama öksürüğü canımı sıkıyo işte yarın bidaha bi götüriyimde kafamda ses olmasın inşallah düzene girer demek senin oğlanında öksürğü hala geçmedi laa bunlar nerde üşüttü bu kadar anlamadım gitti
hiçbirşeyvalla hoya hiç bilmiyorum kaç doz dün sordum 114 dediler anlamadım
2 doz olunca ne oluyo 3doz olunca ne oluyo peki
hoya maşallah hep gezmeledesin ben bugün ıspanak yapacağım yanınada makarna salata tamam işte yetmezmi
yok ya farabiye götürmicem ona gittik 2 gün sora acillik olduk gerçi doktora gittiğinde başlangcımış ondan anlamadı sanırım bu sefer anakliniğe götürcem mehmet bey var ona gidiyim diyorum atiye hanım nasıl ilgilimi bilgilimi ogün farabi 2 dakka bi baktı bişiyi yok hafif boğazları acımış dedi istediğim gibi bakmadım ne film ne bişiy mehmet bey çok güzel inceliyo heryerine bakıyo millet bana farabiyi methetti diye ona gittim ama bana çok ilgili gelmedi sanki devlet hastanesi gibi girdiğimiz çıktığımız bir oldu odaya atiyede acvaba ilgilimi yoksa sen düzenli hastasımısın diye ilgili önemli olan o bi doktor bulamadım hoşuma giden koca samsundakaydirigubbakcemile3
bana gel kız pasta börek var boşa boş gezme bebede ksıır yer hem sempatiksalakcinni
yemek yapcek olan arkidişler....fikir verin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?