2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol ecrin teşşekür ederim canım oğlumun öksürüğü daha geçmedi yarın bide başka bi doktora götürcem bakalım o ne diycek bu kadar iğneye geçmesi lazımdı bence

canım öksürük en son geçen şey.
bak biz hastaneden çıkalı 1 ay oldu, hala öksürüğü azar azar devam ediyor.
hastalığı atlatıyorlar ama öksürük kalıyor.
hala balgam vardır çağanda. öksürdükçe atacak onu.

ben izin vermiyorum buluşamazsınız
çok kıskanıyorum bi de burda foto yayınlarsınız çatlarım ben

tamam kuşum burda yayınlamayız foto ben sana özelden yollarım fotoları sempatiksalakcinni

kıyamamış yazdıklarına :roflol:

sagol kibele bakcam artık bikaç markaya.anne olmak bu heriflere iyilik yaramıyor:))boşver git en pahalı olan yerden al sende bişey derse kocacım 2 3 liranın hesabınımı yapıyosun dersin:)))

benimkide saat başı uyanıyo canım zamanla uzayacak galiba

evetya esmer çocuğun boğazında balgam var resmen hoogg dese atıcak kaydirigubbakcemile3 çok şükür ateşi falan yok ama öksürüğü canımı sıkıyo işte yarın bidaha bi götüriyimde kafamda ses olmasın inşallah düzene girer demek senin oğlanında öksürğü hala geçmedi laa bunlar nerde üşüttü bu kadar anlamadım gitti

yemek yapcek olan arkidişler....fikir verin lütfen....

cadoloz oksuruk zaten vucudun kendini temizleme yontemi.oksuruk surubu bile vermiyorlarmiş artık.buhar yapıyor musun o yumusatir daha rahat atar belki

ayca ben bugun evde degilim ama mevsimi bitmeden pırasa yapabilirsin zeytinyagli.brokolli cok severim ama gaz yapabilir diye bisey diyemiyorum.mantar sote de benim cabuk yemeklerimden

ecrın ben de medela alayım dedım ama anneolmak ıstıyorum amedayı tavsıye ettı dusunuyorum onu alacam ben saanırsam sen de bak ıstersen

dün akşam epey konuştuk bi jokeri ara istersen o sölediğim kampanya geçerlimi 250 tl üzerine 50 tl hediye çeki yüklüyolar karta
bu arada resim kafanı karıştırmasın joker sayfasına koyduğu resim bu

ama mağazada satışta olan ve benim aldığım pompa bu tek farkı biberon koyma yerleri
hiç bi farkı yok ellerinde resim yokmuş sanırım bu resmi koymuşlar bence yani resim kafanızı karıştırmasın

anem benım bu mannak kızım var ya bebecıkken ufacıkken yuzunu ortmedım ben sımdı uyurken sapkasını kendı cekıyo gozune yada sapka yoksa aglıyo yuzunu orttum az once onluguyle bı mutlu oldu uyudu allam ılgınc yanıı

evet yaa ne yemek yapacam ben ne hediye alacam ben nereyi gezecem bugün bensempatiksalakcinni

hoya maşallah hep gezmeledesin ben bugün ıspanak yapacağım yanınada makarna salata tamam işte yetmezmi

canım ben de uzun yazarsam alıntıları fılan mutlaka worde kopyalıyorum bazen kk hata verıyo ya..

aradım canım aradım 50 tl yokmus artık ama nısanda bebek senlıgı varmıs acaba onu beklesem mı dıyorum bu seferde pompadakı ındırım bıter kafam karıstı esıme sorcam o da bana muhtemel gıt al yaa benı ugrastırma dıyecek ben nıye dusunuyorsam bu kadar:asigim:napayım acıyorum o kadar calısıyo.. evde oturunca ınsana dokunuyomus valla

cadaloz hangi doktoraa götürcen farabi beye mi
atiye hanıma götür istersen

yok ya farabiye götürmicem ona gittik 2 gün sora acillik olduk gerçi doktora gittiğinde başlangcımış ondan anlamadı sanırım bu sefer anakliniğe götürcem mehmet bey var ona gidiyim diyorum atiye hanım nasıl ilgilimi bilgilimi ogün farabi 2 dakka bi baktı bişiyi yok hafif boğazları acımış dedi istediğim gibi bakmadım ne film ne bişiy mehmet bey çok güzel inceliyo heryerine bakıyo millet bana farabiyi methetti diye ona gittim ama bana çok ilgili gelmedi sanki devlet hastanesi gibi girdiğimiz çıktığımız bir oldu odaya atiyede acvaba ilgilimi yoksa sen düzenli hastasımısın diye ilgili önemli olan o bi doktor bulamadım hoşuma giden koca samsundakaydirigubbakcemile3

canım bronşit ve zatürre üşütmeyle alakalı değil, viral bir hastalık.
yani mutlaka mikropla bulaşır.
mikrop taşınmış. yoksa çok sıcaktan, soğukltan falan olmaz.

nan kadındoğumda nerdeyse tıp tahsisi yaptım yetmedi sıra geldi çocuk hastalıklarına.
bana hariçten diploma vermeleri gerek :dilcikar:

yemek yapcek olan arkidişler....fikir verin lütfen....

patates püresi ya da makarna yap, yanında da kanat ya da baget but. yağsız teflonda kapağı kapalı kısık ateşte pişir tavukarı. al sana akşam yemeği. hem pratik hem de başında beklemez gerekmez.

canım aynı şekilde bizdede boğazda balgam vardı hırıltı yapıyodu doktor sekrol verdi bide nebülizatör verdi ventolin koyum hava vermemizi söledi onu çok yapmadık ama annem 5 kahve fincanı suya 1 tatlı kaşığı nişastayı pişirdi sıvı mama kıvamında biberondan geçebilecek şekilde günde 1 kaç kez verdik ılık ılık az az verdik dünj kontrolde doktorumuz dinledi ve hiç hırıltı öksürük kalmadı
nişasta yumuşatıyomuş biz sekrolu verim arkasından nişastayı verdik faydasını gördük
eskilerden bişi kullanıykm dersen tavsiye ederim
demir karda yatmış gibi öksürüyodu yavrum şükür 5-6 günde kesildi temizlendi

Son düzenleme:
valla hoya hiç bilmiyorum kaç doz dün sordum 114 dediler anlamadım
2 doz olunca ne oluyo 3doz olunca ne oluyo peki
hiçbirşey

hoya maşallah hep gezmeledesin ben bugün ıspanak yapacağım yanınada makarna salata tamam işte yetmezmi

kızıma ve kendime hava aldırıyom hediye bakıyom bi de
ben de onları yapçam

atiye hanım çok ilgileniyor sağolsun her yerini inceliyor bi de çok güzel anlatıyor her şeyi evet o gün hemen çıkmıştınız siz
geçen sene bi arkadaşın kızı çok hastaydı götürmediği doktor kalmamaıştı hiçbiri geçiremedi hastalığını atiye hanıma gittiler rotavirüs mikrobu kapmış hasta olmuş dedi yani tek o teşhis koydu çocuğa memnun kalırsuın bence hem her şeyi de anlatıyor en ince ayrıntıya kadar

bana gel kız pasta börek var boşa boş gezme bebede ksıır yer hem sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…