2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yemek yapem de gelem....
öpüldünüz....

Offf müdür yardımcımı aradım ne zaman bitiyor benim izin diye 12 nisan dedi. Uzatmayı falan düşünmüyorsun dimi,dedi. ben de yooo rapor alıcam 1 ay dedim. Pek gönlü olmadı sanki. yerime gelen ücretlinin ilişiğini 12 nisanda kesmek zorundalarmış.... :gitme:

boşver sen müdür yardımcını özge önemli olan oğlun canım
al sen raporunu
kardeşimin eşi müdür yardımcısı aynı okuldalar kardeşimin bile izin almasına burun kıvırıyo :mymeka:

özge sen okula başlayınca kim bakıcak oğluna tatlım

bunlar babasling gibi taşıyıcılarmı arkadaşlar bir sitede çıkmış bu haber

Askılı taşıyıcılar yasaklandı!

Bebeklerin boğularak ölümüne yol açtıkları gerekçesiyle kullanımına yasak geldi.
Güncelleme:25 Mart 2010 14:37 Anne babaların yeni doğmuş bebeklerini daha rahat taşımaları için üretilen ve kullanımı Türkiye’de de giderek yaygınlaşan askılı bebek taşıyıcıları, bebeklerin boğularak ölümüne yol açtıkları gerekçesiyle ABD’de yasaklandı.
Anne ya da babaların boyunlarına asıp, kucaklarına askılı kundak gibi oturan böylelikle bebeklerin kolaylıkla taşınmasını sağlayan askılı taşıyıcıların yalnızca gecen yıl üç bebeğin boğularak ölmesine yol açtığı açıklandı.

Uzmanlar, söz konusu bebek taşıma çantalarının bebeklerin kafasına doğru baskı yaptığını, boyun kasları gelişmemiş bebeklerin boyunlarının “C’ harfi şeklini aldığını ve soluk alamayan bebeklerin bir kaç dakikada yaşamlarını yitirdiklerini belirttiler.

oğlum yanımda kanepede uyuyordu
çığlık çığlığa koktu uyandı
çok korktum bi sarılmışımki ağlayarak
uff
rüya görüyomuydu kızlar bebekler

Merhaba kizlar misafirlerim yeni gitti, ne kaynatiyorsunuz? gecmisi okumama izin vermiyor yusuf.

iyidir smhcim sen nasilsin benimki de bazen oyle aglayarak uyaniyor ya gaz sancisi giriyor ya da ruyasinda korkuyorlar canim ruya goruyorlar tabi mesela bazen de uykusunda gulucukler atiyro etrafa melekelri goruyor derler oyle zamanlarda

kızlar ya bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben sallamak istemiyorum ama sallamadanda uyumak istemio keyfi yerindeyse oynarken sızıp uyuyor neyapacam bilemedim

slm kızlar neler yaptınız.saat 10 dan berı daha yenı uyutabıldım bide yemek derdi var şimdi akşama ne yapsam ufff (((((((((

kızlar ya bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben sallamak istemiyorum ama sallamadanda uyumak istemio keyfi yerindeyse oynarken sızıp uyuyor neyapacam bilemedim

ceyce benımkıde memede uyuyup kalıyo ondan sonra yatırıyorum yatagına..

iyiyiz biz ecrincim sen nasilsin asil cok gecmis olsun tekrar atlattinmi artik iyimisin ayris nasil kendini cok yorma ev isi yapacagim diye kadin cagir temizlesin evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…