2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım iyiyim çok şükür inş.birdaha yaşamayız diyorum çok zordu..ev temizdi sadece çok eşyam vardı onları yerleştirmek meselydi hallettim sayılır.ayris de iyi uyudu şimdi..

ben sallamıyorum hatta beşigin sallama ayarını bile sabitledim bırakıyorum uyuyoru biraz mızmızlanıyor ama emzigi düştükçe veriyorum dalıyor.

ben sallamıyorum hatta beşigin sallama ayarını bile sabitledim bırakıyorum uyuyoru biraz mızmızlanıyor ama emzigi düştükçe veriyorum dalıyor.

hoşgeldin ecrin tekrar geçmiş olsun
bunun formülü ne peki canım yalancı mememi? ben gecelri kollarımda sallamazsam uyumuyor evi turluyoruz her gece kollarım şimdiden ağrıyor kilolanınca ne yapçam bilmemm

kızlar ya bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben sallamak istemiyorum ama sallamadanda uyumak istemio keyfi yerindeyse oynarken sızıp uyuyor neyapacam bilemedim

veriyorum emziği ağzına kendisi uyuyor.
arada düşerse emzik geri veriyorum o kadar.

zaten saat en fazla 21:30 olursa istersen ters çevirip salla gene de uyuyor benimki.

veriyorum emziği ağzına kendisi uyuyor.
arada düşerse emzik geri veriyorum o kadar.

zaten saat en fazla 21:30 olursa istersen ters çevirip salla gene de uyuyor benimki.

biz saat 24:00-01:00 yada 02:00 :))

bizimki 20 de uyuyor gece 1 de uyaniyor, ama bugün yusufa hayirli olsun yemegi var arkadaslarimizla disarda yicez aksam uyku saati gecicek ins. sikinti cikarmaz gece uyurken. yarin sabah erkenden de türkiyeye gelyiorum :lepi: ins. bu yogunlukta bebek huysuzlanmaz

siz salata yemeye basladiniz mi ben salata yedigim zaman burak gaz sancisindan cildiriyor cig sebze meyve yemiyorum ben cok dokunuyor oglusa

valla ben yiyorum herşeyi ya geçenlerde unuttum piyaz yedim bişide olmadı :)

bu akşam herkes tavuk yapıyo sanırım bende fırında yapacagım. şinitzelini nasıl yapıyorsunuz?

kasaptan alıyorum şinitzeli iyice incelttiriyorum evde önce beyaz un sonra çırpılmış yumurtaya en sonda galete ununa bulayıp az yağlı tavada kızartıyorum yanınada makarna veyya elma dilimli patates yapıyorum süpper oluyo çok seviyoruz he bazende domatesli pilav yapıyorum oda çok güzel oluyo yanına

anne oolmak canım çağan ayın 4ünde 3 aylık olıcak sadeceanne sütü alıyo sadece ilk zamanlar vermiştim mama nişasta ağır olurmiki acaba bendesekrol şurup kullanıyorum öksürüğü çok kalmadı ama boğazında araara balgam oluyo oda hırıltı yapıyo nişastayı denesemiiki

kızlar selam
buraya ne zamandır uğrayamıyorum
herkeşler iyi di mi?
onar onar atlayarak okudum geçmişi
ecrin hastaneden çıkmışsın canım hadi geçmiş olsun ev işlerine de acele etme yavaş yavaş yaparsın
ev işi demişken kızlar valla çalışmak iyiymiş insan evde daha çok yoruluyor ve zaman ne kadar çabuk geçiyor
her an bi iş var iş bitmiyor resmen e ben çalışırken bunları nasıl yapıyordum yaaaa ya da insan evdeyken daha mı çok gözüne batıyo anlamadım gitti mışımın üstüne oturamıyorum sabahtan beri...

Cadoloz hastaneden yeni ciktiniz bence doktor bilgisi disinda birsey verme belki cagan daha hassas bir bebektir yine de sen bilirisn

valla sn bilirsin canım ben yaptım sorun yaşamadım ondan söledim istersen denersin için rahat etmezse yapma geçti diyosun

kızlar bişii sorucam egenin kakası hep sarı renkte idi bugun koyu yeşil yaptı acaba üşüttüm mü çocuğu? sizlerin nasıl?

bu esmer cadısı sonunda kendini kapsama alanı dışına düşürdü pehhhhhhh

kızlar bişii sorucam egenin kakası hep sarı renkte idi bugun koyu yeşil yaptı acaba üşüttüm mü çocuğu? sizlerin nasıl?

canım bizimde arada yeşil yaptığı oluyor sonra tekrar sarıya dönüyor hemen endişelenme ama takip edersin ister istemez... böyle devam ederse doktorunu arar konuşursun ...

delf
yeşil renk fazla yeyince sindiremediğinin göstergesi diye okudum nette ama sen koyu yeşil diyosun bilmiyorumki
inşallah üşütmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…