ben sallamıyorum hatta beşigin sallama ayarını bile sabitledim bırakıyorum uyuyoru biraz mızmızlanıyor ama emzigi düştükçe veriyorum dalıyor.
kızlar ya bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? ben sallamak istemiyorum ama sallamadanda uyumak istemio keyfi yerindeyse oynarken sızıp uyuyor neyapacam bilemedim
ben sallamıyorum hatta beşigin sallama ayarını bile sabitledim bırakıyorum uyuyoru biraz mızmızlanıyor ama emzigi düştükçe veriyorum dalıyor.
veriyorum emziği ağzına kendisi uyuyor.
arada düşerse emzik geri veriyorum o kadar.
zaten saat en fazla 21:30 olursa istersen ters çevirip salla gene de uyuyor benimki.
posi nereye geliyorsun ailenin yanınamı?
ben bu akşam tavuk şinitzel makarna bol salata:)
siz salata yemeye basladiniz mi ben salata yedigim zaman burak gaz sancisindan cildiriyor cig sebze meyve yemiyorum ben cok dokunuyor oglusa
bu akşam herkes tavuk yapıyo sanırım bende fırında yapacagım. şinitzelini nasıl yapıyorsunuz?
anne oolmak canım çağan ayın 4ünde 3 aylık olıcak sadeceanne sütü alıyo sadece ilk zamanlar vermiştim mama nişasta ağır olurmiki acaba bendesekrol şurup kullanıyorum öksürüğü çok kalmadı ama boğazında araara balgam oluyo oda hırıltı yapıyo nişastayı denesemiiki
anne oolmak canım çağan ayın 4ünde 3 aylık olıcak sadeceanne sütü alıyo sadece ilk zamanlar vermiştim mama nişasta ağır olurmiki acaba bendesekrol şurup kullanıyorum öksürüğü çok kalmadı ama boğazında araara balgam oluyo oda hırıltı yapıyo nişastayı denesemiiki
Cadoloz hastaneden yeni ciktiniz bence doktor bilgisi disinda birsey verme belki cagan daha hassas bir bebektir yine de sen bilirisn
kızlar bişii sorucam egenin kakası hep sarı renkte idi bugun koyu yeşil yaptı acaba üşüttüm mü çocuğu? sizlerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?