2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kanka doktor emzirme sıklığı ile ilgili bişi demedimi
benimki 2 saatten önce asla emzirme dedi
göğüs anca doluyormuş

sık sık emziği zaman sadece önsütü alıyor
kalan yağlı sütü emmiyor bu sefer

ama emmek istiyo kuzum yaa huysuzluk yapıyo ağlıyo bende bu yüzden en az 3 kere falan aynı göğüsten emziriyorum sonra diğerine geçiyorum
bende başta dr ane sıklıkla veriyim dedim oda ne zaman isterse dediydi
ondan da az kilo almış olabilir yani diycem emme baştan beri böyle gidiyoruz
dur bakalım illa 2 saati deneyelim ne olacak

bilmiyom kanka bizim daktır öle dediydi
zorlan 2 saate alsıtı
ağladı zırladı 1 haftada alıstı
şimdi gecede kurulmus saat gibi 2-4-6-8 de kalkıyo

tamam denemeye çalışıcam bakalım bende zor durumda kalıyorum böyle geçen saçımı kestirmeye gittim anneme bırakıp ha uyandı ha acıktı diye öldüm

Bebeğime babaslıng almayı düşünüyordum ve forumda bir araştırma yapıyordum ama bugün hürriyet'in internet sitesinde Amerikada 3 bebeğin ölümüne yol açtığı için askılı bebek taşıyıcılarının yasaklandığını okudum,kullanan arkadaşların bilgisi olsun istedim...dikkat etmek lazım...

benim ogluşumda emmedi 1,5 ay emdi şimdi mama yiyo ama doymuyo dr 3 saatte ver dedi ama obur 2 saat olunca ortalıgı yıkıyo

kızlar benim sıpa elini emiyo başparmağını tam ayıramıyo ayırabildiğinde parmağını alıyo ağzına yoksa bütün elini sokmaya çalışıyo şapır şapır emiyo sizinkilerde yapıomu bişey diyil öğürüyo bi müddet sonra

yapmazmı cnm hemde nasıl emiyor
ben çekiyorum elini o geri sokuyor...
emzik veriyorum alıyor sonra gei elini emiyor....

aynen canım benımkıde öyle hemde ıkı elını bırden agzına sokmaya çalışıyo sonra midesi bulanıyo kusuyo şaşkın kızım:ecrin_bebek:

yapmazmı cnm hemde nasıl emiyor
ben çekiyorum elini o geri sokuyor...
emzik veriyorum alıyor sonra gei elini emiyor....

benimki emzikte almıyo :ecrin_bebek: alsa bi müddet oyalanırdı belki

aynen canım benımkıde öyle hemde ıkı elını bırden agzına sokmaya çalışıyo sonra midesi bulanıyo kusuyo şaşkın kızım:ecrin_bebek:

aynen canım öğürüyo bi müddet sonra inşallah alışkanlık haline getirmezler 2 -3 yaşına gelip hala parmak emenler varmış

aynen aynen öğürüyo
bi sitede okudum ellerini öğrenirken ilk yaptıkları şey emmek hatta kendini kusturmak falan diye bi yazı

benimki de emiyor bende çareyi eldiven takmakta buldum ozaman ememiyor:))yoksa başparmagını yicek yakında.

emmez mi bacım
sadece eli olsa yine iyi
üstündeki örtüyü çekip onu yiyo
sanki ac bırakıyom sempatiksalakcinni

benimki de emiyor bende çareyi eldiven takmakta buldum ozaman ememiyor:))yoksa başparmagını yicek yakında.

ecrinim naber
evine geldin mi
gecmişe gidemedim şimcik gördüm
ayris nasıl
süt olayı noldu
sağlığın nasıl ameliyat nasıl gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…