2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol juli iyiyim.dün akşam geldim evime.iyiyim şimdilik.süt gitti gidecek gibi.emmiyor ayris kıyamet kopuyor pompa alcam bakalım azda olsa hergun veririm anne sütü sonuçta.sen nasılsın..

arkadaslar
kızımın ensesinde şaclı yerde
yağ bezesi var
neden oldu acaba
normal mi
hemen doktora gitmelimiyim
bilgisi olan varmı

ecrin canım gecmiş olsun ben pek giremiyorum girsemde gecmişe bakamıyorum rahatsızdın sanırım gec oldu ama kusuruma bakma

canim burak da 5 ya da 10 dakika emiyor hem her ay 1 kilo alamazlar oyle olsa 1 yasinda 15 kilo falan olmalari gerekir ki bu obezite demek 2 yasinda ancak 13 kilo falan oluyolar kardesimin oglu 2 yasinda 13 kilo cok da saglikli ve gurbuz yani sutum yetmiyo diye dusunme o zaman azalir sutun hem goguslerin ielrki aylarda yumusamasi normalmis cunku artik daha kuvevtli emiyolar bu yuzden de 5 dakikada doyuyolar ilk ay ceneleri o kadar guclu degildi emip uyuyup yine emiyolardi simdi daha cok cekiyolar hemen doyuyolar
arkadaslar
kızımın ensesinde şaclı yerde
yağ bezesi var
neden oldu acaba
normal mi
hemen doktora gitmelimiyim
bilgisi olan varmı
burak da da var canim ben de birkac gun once farkettim ama annemelr olur bebkelrde dediler icerden bi sertlik var beze gibi ben de haftaya doktor kontrolumuzde sormayi dusunuyorum

bu rota aşısının kaç aylıkken yapılması gerekiyo
biz doktora 1 ay sonra gidicez
geç kalmış olmayalım aşı için

biz bugün rota aşımızı olduk.bugün gıcık hemşireler beni buluyor herhlade.zorla yaptılar aşıyı. tokatta değiliz .doktorumuz herhangi bir sağlık ocağında yaparlar dedi ama nerdeyse kaga edecektik yaptırana kadar. kilosuna bakalım dedim. hep aynı tartıda ölçün diyip başından saldı.hemşire olan arkadaşlar arsa özür dilerim ama hemşireler neden böyle küçük dağları ben yarattım edasında

bende 2 ay kontrolde yaptırmadım 3.ayda oluyormuş ama hala kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda.

valla bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım ben gelince herkes kaçıyormu ne kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…