2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hey nereye oferta söle tatlım ben burdayım ne sormuştun

görmeden çıkmışım seni kusura bakma canım ben bizim ufaklıktan fırsat bulup buraya ne zaman gelsem kimse olmuyor onu diyodum gündüzde ev işi filan derken pek giremiyorum girsemde okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum :tomato:

Kuzey 3 saattir uyuyor bakalım gece ne olacak ilk defa bu saatte uyuyor bu çocuk.dikmese bari geceyarısı ayağa bizi.

kıslar sizinkiler hala gece kalkıp emiyor mu??? benimkini ben uyandırmasam uyuyacak valla,mesela biraz önce 3 saat dolduğu halde açamadım sıpanın uykusunu veremedim memeyi

krizalit ben o uyanmazsa hiç uyandırmıyorum bi de sonra uyumaz mazallah ne yaparım
acıkınca uyansın diyorum

günaydın delf günaydın kızlar esmerin hepinize selamı vararkamdanatmayın yolarım diyo :)))))))) yok canım senin ne fetaan ne edepsiz bi kadın olduğunu ben buralarda arkandan konuşurmuyum hiç bacımmmmkaydirigubbakcemile3 len millet bebeğim geceuyanmıyo altını açmıyom ne diiiniz siz bacılar benimki saatbşı uyanıyo bana kafayımı yedirceniz siz beee

krizalit sced öğretmenim ne güzel uyuyo bebekelriniz maşallah benimkide sabaha kadar hiç uyanmasa 6 kere uyanıyo anamm anam benim bebem anormalmi acaba hiç uyku yok yavvv bak sizinkiler uyuuyo bende gece altını açmıyom sbaah 5 gibi eilsini yapınca açıyom

gunaydın canım. benimki de 2 sefer uyanıyor canım öyle deliksiz uyumuyor yani

kızlar ben 10.30da çağanı doktora götürcem inşallah öksürükten bişiy çıkmaz doktor iyileşmiş der dua edinde bişiy çıkmasın ben hazırlanıyım anca görüşürüz

Gunaydin
Saat sabahin 3 bucugu burada, oglum acmis goslerini etrafi izliyoo :1shok:
Uyumaya da hic niyetli gorunmuyo
Oy oy oyyy bilmiyorumkismile

benimki de öyle deliksiz uyumuyor ki ahhhh nerde o günler 3-4 kez kalkıyoruz.
bu gece beni delirtti
saat 11 gibi altını temizledim emzirmeye başladım uyudu ben de tv'de bişeye dalmıştım yanıma koltuğa yatırdım 1 saat kadar sonra uyandı uykusu dağılmadan emzirdim yine yanıma yatırdım neyse gece 1.30 gibi ben de yattım onu da beşiğine yatırdım 3^te uyandı
emdi uyudu, 5 te uyandı emmedi yatırdım burnunun tıkalı olduğunu farkettim kalktım burnunu açtım tekrra yattım bu sefer acıktı ağladı, kalktım emzireyim dedim emerken kakasını yaptı bezini değiştirirken gözler iyice açıldı mümkün değil uyumaya niyeti yok, hadi emsin uyusun dedim bi daha kaka yaptı telrar temizledim ağzına emziği tıktım yattım. mızıldadı sonra uyudu heralde 8.30'da tekrar kalktı şimdi uyanık. bu kadar gece uykusu yetti mi bu çocuğa şimdi anlamadım

kızlar ben 10.30da çağanı doktora götürcem inşallah öksürükten bişiy çıkmaz doktor iyileşmiş der dua edinde bişiy çıkmasın ben hazırlanıyım anca görüşürüz
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Gunaydin
Saat sabahin 3 bucugu burada, oglum acmis goslerini etrafi izliyoo :1shok:
Uyumaya da hic niyetli gorunmuyo
Oy oy oyyy bilmiyorumkismile

kolay gelsin canım

hadi bana kolay gelsin hazırlandık gitmeye hazırık taksimizi yollasın babamız gidicez ulenn şu hoya gibi bebeğimi arabasına atıp gezmek bana nasip olmadı daha:))))) hoya esmerin arkasından atma sölerim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…