2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar. Ulaş dün den beri yeşil kaka yapıyo başına gelen varmı acaba. neden böyle oldu anlamadım üşüttümmü çocuğu acaba anlayamadım

aa canım peki doktora sordunmu normalmiymiş ki bu durum

çok önce yeşil diye sormuştum normal demişti canım sürekli yeşil diye sormadım ama yarın kontrolümüz var o zmn sorucam ama kitapta okudum verdiğimiz demir damlaları da yeşil yapabiliyomuş kaka rengini

kızlar bi<z doktordan geldik doktor öksürüğünde hiçbişiy yok dedi sakın korkma dedi tamamen temiz çocuğunun ciğerleri dedi bütün şurupları kesiyosun sadece emziriyosun dedi burnunun tıkanmamasına dikkat et dedi buharmakinesi al yoksada eve ıslak havlu koy nem olsun odada dedi bu arada çağanın kilosuda 7400 olmuş hem hastanede yattıp hem kilo alması çok iyi dedi kilo kaybı olmamasına çok sevindi doktoru geceleride uyumuyo çocuk napalım tvyi aç izleyin dedi büyüynce uyursun dedi:)))))))

maşallah canım. kaç aylıkta çağan kilosu baya iyi geldi bana maşallah

cnm gözün aydın çok sevindim doktorda iyiymiş yani büyüyünce uyursun demek alsanaalsanasmile çocuklara tv yasak deyilmi hem

ocak 4te doğdu teyzesi kilosu doğuştan iyi benimkininkaydirigubbakcemile3 kilo var uyku yok napakkaklinialirimsmile

ayrisde uyudu uyanır birazdfan.dışarı çıkıcam..çok sevindim çaganın ii olmasına..
oferta nasılsın.

iyiyim canım uğraşiyoruz işte sen nasılsın ayris nasıl .süt pompası alıcam demiştin bende medela var iyi çekiyor fiyatıda çok pahalı değil istersen bir araştır

iyi canım ayrisde uyuyor uyansın foruma gitcem.eşim sipariş vermiş pompa medelanınkini.umarım iyidir.hastanede medela kullandım iyiydi..kuzey nasıl?

oferta nassın ne azamandı denk gelemiyoz senle

iyiyiz canım Kuzeyde iyi maşallah diyim epey düzene girdi büyüyorlar gözümüzün önünde.bebekle işler yolunda da hayatla pek öyle değil eşim hala iş bulamadı bende iş aramaya başladım bu yüzden evde biraz gerginiz 24 saat adamla aynı evde olunca sıkıntı oluyormuş dışarıda pek çıkmıyoruz malum masraf yapmamalıyız böyle yani zorlanıyorum artık başetmekte depresyona girmekten korkuyorum bebeğime bakamamaktan korkuyorum mutsuzum yani

iyi canım ayrisde uyuyor uyansın foruma gitcem.eşim sipariş vermiş pompa medelanınkini.umarım iyidir.hastanede medela kullandım iyiydi..kuzey nasıl?

canım medela güzel bende kullanıyorum çalışırsam çok işe yarayacağını düşünüyorum .Kuzey çok iyi artık uykusu düzene girmeye başladı bizde geceleri daha rahatız o yüzden gaz problemleride tamamen bitti gibi zaten.geçen gün forum istanbuldaydık eşim ben ve Kuzey.sen geldin aklıma telefonun olsa arardım gerçi benim adam vardı yanımda ama.Ne zaman oraya gelsem aklıma geliyorsun bir gün buluşalım havalarda düzeliyor.

oferta sıkma canını canım düzelir herşey inş.ikinizde iş bulabilirisniz.inş bir gun buluşalım kahve içeriz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…