slm kızlar. Ulaş dün den beri yeşil kaka yapıyo başına gelen varmı acaba. neden böyle oldu anlamadım üşüttümmü çocuğu acaba anlayamadım
bizim kakamız hep yeşil cnm arada sarı oluyo
aa canım peki doktora sordunmu normalmiymiş ki bu durum
kızlar bi<z doktordan geldik doktor öksürüğünde hiçbişiy yok dedi sakın korkma dedi tamamen temiz çocuğunun ciğerleri dedi bütün şurupları kesiyosun sadece emziriyosun dedi burnunun tıkanmamasına dikkat et dedi buharmakinesi al yoksada eve ıslak havlu koy nem olsun odada dedi bu arada çağanın kilosuda 7400 olmuş hem hastanede yattıp hem kilo alması çok iyi dedi kilo kaybı olmamasına çok sevindi doktoru geceleride uyumuyo çocuk napalım tvyi aç izleyin dedi büyüynce uyursun dedi:)))))))
kızlar bi<z doktordan geldik doktor öksürüğünde hiçbişiy yok dedi sakın korkma dedi tamamen temiz çocuğunun ciğerleri dedi bütün şurupları kesiyosun sadece emziriyosun dedi burnunun tıkanmamasına dikkat et dedi buharmakinesi al yoksada eve ıslak havlu koy nem olsun odada dedi bu arada çağanın kilosuda 7400 olmuş hem hastanede yattıp hem kilo alması çok iyi dedi kilo kaybı olmamasına çok sevindi doktoru geceleride uyumuyo çocuk napalım tvyi aç izleyin dedi büyüynce uyursun dedi:)))))))
oferta nassın ne azamandı denk gelemiyoz senle
iyi canım ayrisde uyuyor uyansın foruma gitcem.eşim sipariş vermiş pompa medelanınkini.umarım iyidir.hastanede medela kullandım iyiydi..kuzey nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?