2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayça verdiğin tarifi yaptım içirdim oğluma inşallah iyi gelir yaaa hem uykusu var hem uyuyamıyo ((

sagolun kızlar
rota var bide evet
benimki uykuda emerken sesli gülüyor
kahkaha atyor resmen ama normalde sessiz gülüyor
bide eline bişey verdigimde anlamıyor ama sıkıca tutuyor
kendi tutmak için cabalamıyor
sizinkilerde böylemi yoksa ben fazla ilgilenmiyorum diyemi bilmiyor

bende komşuya çıktım iki dk torunu oldu o gelmişti bana ben gidememiştim hediyesini götürdüm..hediyeleşme içinde ptt yi aradım yarın gelip alcaklar oh be işimi hallettim.birde evi süpürsem accık ütü yapsam çok ii olcak.

kızlar selam ben size danışmaya geldim yine benim bebeğim mamayla besleniyor günde zar zor 40 cc kadar da süt çıkıyo sağınca o yüzden ek gıdalardan sulu olanlardan vermek istiyorum aranızda böyle yapan varmı -bu arada 3 aylık oluyoruz- varsa neler veriyor ben havuç suyu vermek istiyorum ne kadar vermeliyim yardımcı olurmusunuz

surpris bence bunu doktoruna danış bizim söylememizle olmaz o sana neler vermen gerektigini bence anlatır.mama yiyorsa acele etme bence ek gıda için daha küçük bebegin.benim kızım da sırf mama yiyor.

evet tabikide dr a da sorucam kakasını rahat yapabiliyomu ? kaç saatte bi kaç cc veriyosun? birde su veya zeytinyağı veriyo musun? ay çok oldum kusura bakma

gunde birkez yapıyor kakasını..mama yediigi için gunde bir normal hatta 2 gunde bir çok normal dedi dr.su veriyorum..ıhlamur veriyorum arada..yag vermiyorum hakiki yagın asit oranı yüksek oldugu için zararlı diye duymuştum arkadaşımın bebegine çok kötü pişik yaptı yag vermeyi bıraktı pişik geçti asittenmiş.

3 ve 4 saat arası veriyorum 90 yetmiyor 120 oluyor bazen 150 cc oluyor duruma göre..önce 90 yapıyorum doymazsa 30 cc daha ilave yani.bazen çok uzun süre vermediysem 120 cc yapıyorum.

her bebek aynı olmaz tabi ama seninkiyle benimki aynı gün doğdular yine aşağı yukarı aynı sayılır o yüzden bu kadar soruyorum mama ne kullanıyosun birde su ne kadar veriyobilmiyorumkismilesun günde??

canım benim ki de mama ile besleniyor dr. 4 ay ek gıdaya geçeceğiz dedi. ama ek gıda derken neyi kastediyor bilmiyorum. mama ise bebelac
benimki 3 saatte bir 120 cc içiyor çok nadir 150 cc ama 90 ile kesinlikle doymuyor

canım benim ki de mama ile besleniyor dr. 4 ay ek gıdaya geçeceğiz dedi. ama ek gıda derken neyi kastediyor bilmiyorum. mama ise bebelac
benimki 3 saatte bir 120 cc içiyor çok nadir 150 cc ama 90 ile kesinlikle doymuyor

teşekkür ederim delf bende milupa veriyorum bende 90 cc veriyorum 2 saatte bir acıkıyo ek gıda olarak ne vrilcek günde ne kadar verilcek bendebilmiyorum net olarak bu konuda kafam çok karışık

bende milupa kullanıyordum.ama eşim dr sormuş hero baby almıiş ku kez bunu deniyoruz şimdilik.su çok sevmiyor ayris 10 cc falan zorla içiyor..

teşekkür ederim delf bende milupa veriyorum bende 90 cc veriyorum 2 saatte bir acıkıyo ek gıda olarak ne vrilcek günde ne kadar verilcek bendebilmiyorum net olarak bu konuda kafam çok karışık

15 nisanda kontrolumuz var bakalım o zamana kadar beklicez

teşekkürler ecrin bizimkide su sevmiyor ama günde üç kez mama öncesi zar zor vermeye çalışıyorum bende

delf bende bu hafta içi gidicem bi aksilik olmazsa o zaman sorucam not aldım zamala öğrencez artık

surprise esmer diyorki zorla su içirmesin bebeğe,mama da olsa eğer istemiyorsa vermeyecekmişsin mamadan karşılanıyormuş zaten

kızlar nasılsınız evi temizledim nuru uyuttum ıspanağı ayıkladım her yeri sildim bulaşığı yıkattım makineye çamaşırı yıkatıyom şimdi kuruyanları topladım farmımdaki hayvanları sağdım ağçları harvest ettim yımırta sepetini yanlışlıkla sildim bugün adamın izin günü yine işe çağırdılar müdürüne bi güzel kızdım geldimsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…