giremiyorum ne zamandır
salı fatihe gittik kızımla arkadaşlarımla buluştum
çarşamba dr a gittik
4 aylık olduk 6500 gr 61 cm olmuşuz
rotavirüs aşımızıda olduk
emmeize 1 ay böyle gider dedi bazı bebeklerde yaşıyoruz bunu ne düşünüyorlarsa emmek istemiyorlar diyor
1buçuk ayda 1 kg almışız eskiye göre az kilo alması normal zaten emmekte istemiyormuş eğer çok düşerse mamaya başlarız ama şuan gerek yok dedi
ek besin e mama versen olabilir derdim yavaş yavaş ama şu süreçte zaten emmiyo hiç istemez anne sütü o yüzden başlama dedi
kendi dr uma çıktım emzirmesen hap verirdim ama sütü bozuyor
iğne önermiyorum
spiral kanamayı akıntıyı arttırır bunları gözealmajk gerek hiçbişeyi %100 garantisi yok dedi
eğer düşünürsen adet olunca gel takarız dedi
sanırım düşünüyorum gitmeyi
perşembe sabahı çkaleye gittik yine, arkadaşımın nişanına
nişan evine gittik bütün milletin içinde uyudu ordan nişan olacak yere gittik uyadı karnı doydu sonra dua yapılıyodu mikrofon sesinden korktu bir başladı ağlamaya eşim biraz dolaştırdı durduramamış ama nasıl ağlama katılıyo hiç durmadan arada bi iç çekip devam ediyo mecbur kalktık eve gittik
sen kalk burdan nişana git hiç bişey görmeden gel geri
cuma dönerken arabaya bindik karnı açtı bira zhuysuzlandı sonra 45 dk emdi uyyuyarak bi uyudu başakşehire girdik açtı gözünü
cumartesi de durmadı burda bebek rabasıyla çıktık dolaştık sonra arkadaşa uğradık
dünde silivriye yazlığa gittik hava bozdu bizde sobanın başına kurulduk oturduk bir güzel
yarında kahvaştıya davetliyiz 4 bebekli topllaşıyoruz
araba delisi olduk kırmızı ışıkta bile durmuycaz sadece çalışması yetmiyo dgidicez bağırmıyo ama gitmeye başladığı an uyuyo durduğu gibi gözünü açıyo
ben biraz grip gibi oldum sanırım onada geçti onun huzursuzluu vardı üstünde çok şükür o iyileşti bende iyileşmeye başladım
çocuğu gezmeye alıştırıyim çıkınc bağırmasın dedim eve sokunca bağırıyo şimdi
si,zler nasılsınız bakalım ne var ne yok giremedim ne zamandır