2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar a.s.
kardeşimi şimcik gönderdim :gitme: alısmıstım 2 günde :gitme:
melisada vıyaklayıp duruyo
temizlik yapmam lazım
bide tepinmem lazım
hoşş bi poha yaramıyo ama neyse
bu hafta daha denicem gene gram vermezsem
baslıcam lesliyede sporada melisayada :roflol:

oyyy juli esip gürlemişsin bacım:)))bırask lesiyi melisayı yaww.hayatını yaşa..kiloluyuz ama mutluyuz:))

valla hepimizde var şu kilo...acayip sinir bozuyor artık bende...akannehir
hele bir de havalar ısınıyoor hiçbirşeyime giremiyorum ya:çok üzgünüm:
o kadar koşturmaya harekete rağmen niye gitmiyor anlamıyorum ki:mymeka:
eskisi gibi de yemiyorum
ama olmuyor olmuyor olmuyor:1no2::umursamaz:

bu kilolar hepimizde aynı dert galiba bende çok üzülüyorum havalar düzelse bebek arabasına koyup Kuzeyi hergün tempolu yürüyüş yapmayı planlıyorum.diyette yapamıyoruz ne olcak halimiz

giremiyorum ne zamandır
salı fatihe gittik kızımla arkadaşlarımla buluştum

çarşamba dr a gittik
4 aylık olduk 6500 gr 61 cm olmuşuz
rotavirüs aşımızıda olduk

emmeize 1 ay böyle gider dedi bazı bebeklerde yaşıyoruz bunu ne düşünüyorlarsa emmek istemiyorlar diyor
1buçuk ayda 1 kg almışız eskiye göre az kilo alması normal zaten emmekte istemiyormuş eğer çok düşerse mamaya başlarız ama şuan gerek yok dedi
ek besin e mama versen olabilir derdim yavaş yavaş ama şu süreçte zaten emmiyo hiç istemez anne sütü o yüzden başlama dedi

kendi dr uma çıktım emzirmesen hap verirdim ama sütü bozuyor
iğne önermiyorum
spiral kanamayı akıntıyı arttırır bunları gözealmajk gerek hiçbişeyi %100 garantisi yok dedi
eğer düşünürsen adet olunca gel takarız dedi
sanırım düşünüyorum gitmeyi

perşembe sabahı çkaleye gittik yine, arkadaşımın nişanına
nişan evine gittik bütün milletin içinde uyudu ordan nişan olacak yere gittik uyadı karnı doydu sonra dua yapılıyodu mikrofon sesinden korktu bir başladı ağlamaya eşim biraz dolaştırdı durduramamış ama nasıl ağlama katılıyo hiç durmadan arada bi iç çekip devam ediyo mecbur kalktık eve gittik
sen kalk burdan nişana git hiç bişey görmeden gel geri
cuma dönerken arabaya bindik karnı açtı bira zhuysuzlandı sonra 45 dk emdi uyyuyarak bi uyudu başakşehire girdik açtı gözünü
cumartesi de durmadı burda bebek rabasıyla çıktık dolaştık sonra arkadaşa uğradık
dünde silivriye yazlığa gittik hava bozdu bizde sobanın başına kurulduk oturduk bir güzel
yarında kahvaştıya davetliyiz 4 bebekli topllaşıyoruz

araba delisi olduk kırmızı ışıkta bile durmuycaz sadece çalışması yetmiyo dgidicez bağırmıyo ama gitmeye başladığı an uyuyo durduğu gibi gözünü açıyo
ben biraz grip gibi oldum sanırım onada geçti onun huzursuzluu vardı üstünde çok şükür o iyileşti bende iyileşmeye başladım

çocuğu gezmeye alıştırıyim çıkınc bağırmasın dedim eve sokunca bağırıyo şimdi

si,zler nasılsınız bakalım ne var ne yok giremedim ne zamandır

ohh neguzel ruzgar gezmişsin..ayrisde öyle kırmızı ışıkda bile durdugumuzda kıyamet kopuyor son surat surcen arabyı:)))rallici olcek benim kızım:))bebeklerle toplanmak zor oluyor biz geçen hafta denedik onu 6 çocukla evde biraraya gelmek pek akıllıca degilmiş birinin sesine biri aglıyor birinin sesine birisi uyanıyor hiç bişi anlamadık:))döndük geldik eve..

rüzgar maşallah ne güzel gezmişsiniz
ece de arabaya bayılıyo kontağı çevirdiğimiz gibi sesini kesiyor 2-3 km sonra da uyuyor

ohh rüzgar ne güzel gezmişsiniz....
bebişde ne güzel büyümüş maşallah 4 aylık olmuşsunuz...

iremcim 3.ayda aşı yok....bizde 25nisan da olacaz..
ama ne aşısıydı onu unuttum...

ecrin bi ağustos 2 eylül bide benimki bi bekarımız bide bi evli daha arkadaşız 3-4 haftada bir toplaşıyoruz
geçen sefer ben giddemedim ama geçiniyor bizimkiler 3 kız bi erkek erkek fena bi çığlık atıyo kızların ödü kopuyo falan güzel geçiyo
nasıl oldun canım iyileştinmi evine geldinm i annenlerdemisin

şaka maka 4 ayılık olduk walla
3. ayda aşı yok 4. ayda var ama biz aşılarımızı 1 ay geç olduğumuzdan geriden gidiyoruz

4. ayda 5li karmayla zatürre aşısı var sonra 6. ayda sonra 12. ayda

evet cnm....daha doğrusu ilk aşıdan 2 ay sonra vuruluyor

Biz 3.ay sonunda yaptırdık ilk aşısını rotanın şimdi 5.aydamı yaptıracağım ikincisini?

biz 5 şubatta yaptırmıştık şimdi de 5 nisanda yaptıracaz...

kızlar esmer ne zaman gelecek aramıza..
kaç gün banlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…