günaydın kızlar.
delfcim gel gell katıl aramıza sende özlem çekmeye başlailk hafta zor gelir canım sonra alışıyorsun ve eve gitmek için can atıyorsun.bu haftanın tadını çıkar oğluşunla
günaydın
günaydın
gunaydın kızlar . ben son haftaya girmiş bulunuyorum. haftaya pazartesi işbaşıııı(( bu haftayı doya doya geçirmem lazım. haftasonu buluşan esmercim, öğretmenim ve rapunzel harikasınız valla.
buluşalım canım walla ben de çok istiyorum ama ben cumartesi gelebilirim bebekle yalnız dışarı çıkamıyorum da
napıyosunuz kızlar ben bütün gece uyumadım dün oğlanı dışarı çıkaralım dedik burnumuzdan geldi sabaha kadar 7 defa alt değiştirdim gaz çıkarırken hep yaptı çır çır çıırdı şu saat oldu daha ığınıyo kafayı yiycem yaa ne biçim gazmış bu bitmek bilmedi rabbim yaa bide rahatlasın diye 12de banyo yaptırdık ama nafile sabaha kadar delirtti beni gene az bi gün uyuyo bunada şükür enzından gündüz uyudu diyorum hopp haydee onuda bırakıyoo bu bebe büyüyene kadar ben ölücem herhalde bide belim azdı çok ağrıyo ayakta kalmaktan dinlenememekten resmen gece kitleniyo yatağa yatınca dönemiyorum bitarafımdan bitarafımamafoldumben rezeneden hlamurdanbaşka bi önerisi olan varsa sölesin harbii kafayı sıyırcam yoksa millet hergün gezdiriyo bebeğini biz bigün çıkardık hatta dışarda kaldığı 10 dakka bile olmadı zaten rüzgarlı diye ben arabada durdum çağanla abisini oynattı babası anam anammm el aman kızlar varsa değişik bi öneriniz beklerem
günaydın kızlar...hazır ayris uyuyor kayfemi aldım buraya geldim:))nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?