2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben dogumhanede suni sancı verilirken birisi yanda normal doguruyordu yıktı ortalıgı hala sesi kulaklarımda aklıma geldikçe ben deli oluyorum.zati okadının sesinden bende tansiyon mansiyon gitmişti korkudan titreme vs:)))ama çok zordu belli.

oy oy oy ********ta nedir öyle oku oku bitmedi ya nerden takip edeceğimi şaştım sizi hatunlar bir yerde durun allaşkına

kızlar bende normal doğum yapanlardanım o kadarda abartılacak bişey yok heleki sancınızı evde çekip suni sancıya gerek kalmazsa daha kolay oluyor. suni sancı verilince o kötü oluyor agrılar daha sık ve daha şiddetli geliyor onun sıkıntısı var yoksa suni sancı olmasa doğum başlayınca bi aksilik yoksa iki ıkınıyorsun çıkıyo..gerçi benimki üçüncü ıkınmada geldi ama:))))))))))))

Son düzenleme:
iyiy geceler geçmişi okudum herkes iyi sanırım...oğlum bu ara huysuz kabız oluyo.....

ben de normal yaptım ben de suni sancı yedim ben de epidural yaptımsempatiksalakcinni

Normal dogum sancisi cekmeden sirf suni sanciyla normal dogum yaptim.
epidurali biras gec almisim ben onu ayarlayamadim
Ama epiduralden sonra uyuya uyuya dogurdum walla kaydirigubbakcemile3

canım ben 4 cm acıklıkla gittim hemen suyumu patlattılar saat13:00 ve 20:10 dogum gercekleşti ben abartıyorum cünkü tövbe ettim ikinci için Allah ogluma uzun ömürler versin diyorum

canım benım normal doğum sancım geldi ama erken gitmişim onlarda açılma hızlansın diye bağladılar suni sancıya ..annemi dinleyip biraz evde çekseydim sancımı hastaneye gittigimde suni sancıya gerek kalmadan doğururdum. zaten doğum başlayınca aldılar doğumhaneye 5 dk. içinde doğurup tekrar geldim yatagıma...1 saat sonrada ayakta gezıyordum..

canım benım normal doğum sancım geldi ama erken gitmişim onlarda açılma hızlansın diye bağladılar suni sancıya ..annemi dinleyip biraz evde çekseydim sancımı hastaneye gittigimde suni sancıya gerek kalmadan doğururdum. zaten doğum başlayınca aldılar doğumhaneye 5 dk. içinde doğurup tekrar geldim yatagıma...1 saat sonrada ayakta gezıyordum..

canım ben 4 cm acıklıkla gittim hemen suyumu patlattılar saat13:00 ve 20:10 dogum gercekleşti ben abartıyorum cünkü tövbe ettim ikinci için Allah ogluma uzun ömürler versin diyorum

bocukcüm sana neden öyle yapmışlar anlamadım ben 2 cm açıklıkla gittim suni sancıya bagladılar 4,5 saat suni sancı çektim suyum patladı patlayıncada doğuma aldılar 5 dk içindede dogdu..işte benim tek hatam hastaneye erken gitmem oldu bi 6 yada 7 cm açıklık olanan kadar bekleseydim hastaneye gidince hemen doğumhaneye alırlardı o suni sancıyı almamış olurdum..

kuzenim doğum yapmış
catır catır doğurmuş valla
ama coook uzakta göremiyorum
ne kötü :gitme:
Allah analı babalı büyütsün canım....
ah ah ah bilmemmi o bağırtıları..valla aynısını ben yaptıdım ilk kızımı doğururkene ..ortalığı yıktımdı hatta dr un biri haber yollamış aman fazla bağırmasın hastalar korkuyo diye...zaten oymuş bi daha da normal doğuma tövbe ettimdi...
sunu sancı banada verdiler ama epidural yapılmadı
bana da eoidural yapılmadı zaten o zaman epidural mepidural pek yoktu....
ah ah bilmemmi o sunni sancıyı...senin şansın en azından doğururken epiduralli olman..ben çatır çatır epiduralsiz doğurduydum..dopğumdan önce bunları yazmamıştım sizleri korkutmamak için ama benimki bi kabustu...üstüne üstlük 20 gün yerimden kalkamamıştım...her tarafım dikişliydi(yırtılmıştı ıkınmaktan)benim çatım darmış meğersem .doğumdan sonra dr söyledi bi de keşke seni sezeryana alsaymışız dediydi utanmadan....

dün göz dr una gittik buğlem asya ile dr iyice yaptı göz muayenemizi gayet sağlıklıymış gözleri maşallah....dr a dedim bazen bi gözü diğerinden küçük müş gibi geliyo bana dedim..baktı gayet düzgün dedi bebeklerin duruşundan bakışından olabilir dedi içimi rahatlattı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…