nesensor ne ben söyliyeyim
face.... yazdım çıkmadıdelikafadulden
Ben de normal dogurdum hemi de suni sanciyla. ama epidural yaptilar.
Bocuk sen epiduralsiz mi dogurdun?
kızlar bende normal doğum yapanlardanım o kadarda abartılacak bişey yok heleki sancınızı evde çekip suni sancıya gerek kalmazsa daha kolay oluyor. suni sancı verilince o kötü oluyor agrılar daha sık ve daha şiddetli geliyor onun sıkıntısı var yoksa suni sancı olmasa doğum başlayınca bi aksilik yoksa iki ıkınıyorsun çıkıyo..gerçi benimki üçüncü ıkınmada geldi ama:))))))))))))
kızlar bende normal doğum yapanlardanım o kadarda abartılacak bişey yok heleki sancınızı evde çekip suni sancıya gerek kalmazsa daha kolay oluyor. suni sancı verilince o kötü oluyor agrılar daha sık ve daha şiddetli geliyor onun sıkıntısı var yoksa suni sancı olmasa doğum başlayınca bi aksilik yoksa iki ıkınıyorsun çıkıyo..gerçi benimki üçüncü ıkınmada geldi ama:))))))))))))
Normal dogum sancisi cekmeden sirf suni sanciyla normal dogum yaptim.
epidurali biras gec almisim ben onu ayarlayamadim
Ama epiduralden sonra uyuya uyuya dogurdum walla kaydirigubbakcemile3
Normal dogum sancisi cekmeden sirf suni sanciyla normal dogum yaptim.
epidurali biras gec almisim ben onu ayarlayamadim
Ama epiduralden sonra uyuya uyuya dogurdum walla kaydirigubbakcemile3
canım ben 4 cm acıklıkla gittim hemen suyumu patlattılar saat13:00 ve 20:10 dogum gercekleşti ben abartıyorum cünkü tövbe ettim ikinci için Allah ogluma uzun ömürler versin diyorum
Allah analı babalı büyütsün canım....kuzenim doğum yapmış
catır catır doğurmuş valla
ama coook uzakta göremiyorum
ne kötü :gitme:
ah ah ah bilmemmi o bağırtıları..valla aynısını ben yaptıdım ilk kızımı doğururkene ..ortalığı yıktımdı hatta dr un biri haber yollamış aman fazla bağırmasın hastalar korkuyo diye...zaten oymuş bi daha da normal doğuma tövbe ettimdi...valla ben dogumhanede suni sancı verilirken birisi yanda normal doguruyordu yıktı ortalıgı hala sesi kulaklarımda aklıma geldikçe ben deli oluyorum.zati okadının sesinden bende tansiyon mansiyon gitmişti korkudan titreme vs:)))ama çok zordu belli.
bana da eoidural yapılmadı zaten o zaman epidural mepidural pek yoktu....sunu sancı banada verdiler ama epidural yapılmadı
ah ah bilmemmi o sunni sancıyı...senin şansın en azından doğururken epiduralli olman..ben çatır çatır epiduralsiz doğurduydum..dopğumdan önce bunları yazmamıştım sizleri korkutmamak için ama benimki bi kabustu...üstüne üstlük 20 gün yerimden kalkamamıştım...her tarafım dikişliydi(yırtılmıştı ıkınmaktan)benim çatım darmış meğersem .doğumdan sonra dr söyledi bi de keşke seni sezeryana alsaymışız dediydi utanmadan....kızlar bende normal doğum yapanlardanım o kadarda abartılacak bişey yok heleki sancınızı evde çekip suni sancıya gerek kalmazsa daha kolay oluyor. suni sancı verilince o kötü oluyor agrılar daha sık ve daha şiddetli geliyor onun sıkıntısı var yoksa suni sancı olmasa doğum başlayınca bi aksilik yoksa iki ıkınıyorsun çıkıyo..gerçi benimki üçüncü ıkınmada geldi ama:))))))))))))
ayça 41 kere maşallah bacım
ben annemle yıkıyom hatta sadece annem yıkıyo dersem yeriddir
bizimki son zamanlarda banyoyu sevmiyo çıkana kadar basbas bağırıyo kıpkırmızı oluyo oraya buraya atlıyo tek başıma elimden uçar gider mazallah
sorma smh benimki de küvette yürüyo kaçacak yani elinden gelse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?