2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cantanelerim canım geçmiş olsun iyi olmasına sevindim benim kızımın ismide buğlem

gunaydinlar dun gece babamiz geldi aslinda haftasonu geleeckti ama son anda bi degisiklik oldu is programinda dun gece geldi simdi icerde baba ogul uyuyolar anneannemiz de bugun 1 gunlugune bizi yalniz birakmak icin teyzeme gidiyor 2 gun 3 kisilik aile olarak yalnizi yani bakalim babmiz bizi nerelerde gezdirecek

hadi gözün aydın doya doya yaşayın o zman uyumasınlar kaldır gezin eğlenin biraz .ananede pek anlayışlı maşllahhh

hadi gözün aydın doya doya yaşayın o zman uyumasınlar kaldır gezin eğlenin biraz .ananede pek anlayışlı maşllahhh

saol canim esim cok yorgun oldugu icin kiyamiyorum dinlensin biraz ogleden sonra gezdirir zaten o bizi simdi baba ogul uyusunlar da misil misil
evet canim annem cok anlayisli saolsun ne zaman esim gelde yalniz birakir bizi kendi eve istanbulda degil o yuzden kardesime teyzeme falan gidiyor 1-2 gunlugune
esim yurt disinda oldugundan dogumdan beri yanimda annem saolsun cok yardimci ben sadece oglusa bakiyorum annem tum ev isleri yemek herseyi hallediyor sansliyim yani ben birazcik burda cogu arkadas hem bebisler bakip hem ev islerine yetismeye calisiyor okuyorum zor is vallla

oh ne güzel hasret gidersinler baba oğul...özlüyodur babası oğluşunu...gurbetlik zor valla...

cantanelerim canım geçmiş olsun iyi olmasına sevindim benim kızımın ismide buğlem
sağol feyzae..ben de dione ile senden duymuştum buğlem ismini baktım anlamı da güzel asya'nın başına ekleyiverdim...annemle kardeşim özellikle çok beğeniyorlar buğlem diyorlar çağırırken kızım asya diye sesleniyor oğlum bazen asya bazen buğlem diyor eşim de öyle...bi tek ben buğlem asya diyorum..kızım iki ismine de alışacak yani....

ayy çok şanslısın vallah anneler hep çok yardımcı oluyorlar benimde annem bakıyor kızıma .babasını özlemiştr kokusunu hisseder o

benim eşimde elif istedi ben buğlem elif buğlem oldu ama ben buğlem diyorum herkesde buğleme alıştı çok güzel bi isim bence ben 9 ay isim bulamadım bi ara ceyda dedim sonra vazgeçtik en sonunda buğleme karar verdim.çokda memnunum

isimleriyle büyüsünler sağlıklı sıhhatli inşallah canım.bence de buğlem çok değişik ve çok kibar bir isim..arkadaşlarım da hep beğendiler...hatta hamile olup kız bekleyen anneler ismimize talip oldular ..bu da çok sevindirdi beni...

cantaneler
göz dr una ben 4 ay dolsun öyle gidelim diye bekliyorum
4. ayda normal görmeye başlıyolarmış ya
bizimkinin sol gözü hep akıyo çapaklanıyo kanalı darmış
bide benim gözlerim bozuk küçükkken ailem anlamamış

canım gözün aydın. allahım hiç ayırmasın

geçmiş olsun smhsmh ama akma ve çapaklanma varsa hiç bekleme canım ya özellkle o çok önemli yani çapaklanma ve akması, enfeksiyon olduğunu gösteriyor hemen tedavi edilmesi lazım...antibiyotik damla falan veriyolar onun için...benim kızımın farklı bişeydi yani bazen bi gözünü diğerinden daha küçükmüş gibi görüyodum dr 2 çeşit damla damlattı yarım saat bekletip muayene etti elindeki aletle ..hatta glokom,katarakt filan hepsine baktım hiç bişey yok gayet sağlıklı gözleri var dedi ,öyle büyüklük küçüklük filan da yok dedi,bebeğin duruşundan bakışındandır o dedi....gerçekten de ben bi daha öyle hissetmedim ...psikolojikmiydi neydi?dr a gittim de rahatladım valla...

Son düzenleme:

canım kendi kontrole gittiğimiz dr muayene edip hemen hemen her bebekte olan bişey kanalı dar dedi masaj verdi her gün iki kere sabah akşam onun için bekliyorum aslında
sağolasın

kızlar ben işteyken kızım aptamil yiyor daha doğrusu yiyemiyor çünkü tadını hiç beğenmiyor zorlan ancak 30ml 40ml içiyo..tadı da hiç hoş değil zaten tatsız bişi..ne yapcam bilmiyorum diğer mamalar nasıl acaba bi bilginiz var mı bu konuda...?

benimde ilk zamnlar yemedi sonra alıştı bebelac kullan esmeralda çok memnunum diyordu

günaydı kızlar..

benim oğlum 3 nüde hero baby..bebelac.amtamil...
bebelac bana çok yağlı geldi..ve daha şakerli..
hero baby kıvamı daha koyu oğlum severek içiyo..

benimde ilk zamnlar yemedi sonra alıştı bebelac kullan esmeralda çok memnunum diyordu
şimdi milupanın sitesine girdim aptamil milumil 1 varmış özewllikle iştahsız bebekler için diyor lezzetliymiş bi de onu deneyeyim bakayım..bebelac için de şeker oranı milupadan daha az diyorlar ..denemek lazım aslında deneyip görmeliyiz hangisini iştahla yiyecek...keşke tadımlık satsalar da denesek..koca kutuyu almadan yani..yoksam boşa gidecek mamalar bebek beğenmeyip yemezse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…