benimde sat 27 mart..hey gidi günler hey
hamişliğimi bende özlüyorum ya..bi dahamı yapsam bebişsositososito
bugünü tutkunun göörümcesini döverek açsamalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
Ben çok ara vermeden bi tane daha yapmayı planlıyorum.
benimde sat 27 mart..hey gidi günler hey
hamişliğimi bende özlüyorum ya..bi dahamı yapsam bebişsositososito
dışarda işim var bakamam kusura bakma de o saatte gezmeye git arkadaşlarından birini ayarla ona git çok yüz verme bence
ayy yok kıyamam kızıma ona ilgi azalır hep eziliyor ilk doğan böyle arası sık olunca adette omadım içim huzursuz kazasız belasız bi geçrsek şu günleri
niye gereksizmiş hem yalan da söylemiyon dışarda işin var çünkü gezmek bizim işimiz
inşallah canım geçiririz kazasız belasız..ben zaten bi plansız bebek daha istemem her yönden hazır olim öyle.
ama aralarında yaş oluncada olmaz gibime geliyo..kıskançlık oluyo falan filan..off zor işler
ama ne yapalım ben 5 yaşındayken düşünyorum okula başlamadan en azından dersleriyle ilginebiliym okul öncesi olsun ki hakkımızdan hayırlıs benim planlı gb oldu .doğum kontrol ilacını bıraktım 4-5 ay olmaz dedi 3 sene kullanmıştım çünkü ama bıraktığım ay ilk denemede hamile oldum ben bahar bebeği isterken kış bebeği oldu .iyiki oldu minik kelebeğim yirimm onu
utku nasıl
selinsel http ve png arasını yapıştırcan
istersen ticker factoryden yap selinsel
emzirilir ama bel ağrısına nası dayanacan o yüzden en garantilisi 2 yaşını doldursun 25. ayında hamile kalmak
kıı nası püskürttün körümceni tutku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?