2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugünü tutkunun göörümcesini döverek açsamalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

bugünü tutkunun göörümcesini döverek açsamalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

döv kız hoya..ne yalan atcam kadına ya bi yardım edin bulamıyom bişey..kendide getirmicek çocuğu anaokulundan başka bi veli getirip bırakcakmış..ne rahat kadın ya elaleme çocuk emanet ediyo..

Ben çok ara vermeden bi tane daha yapmayı planlıyorum.

bende istiyorum..şimdi evimiz stüdyo daire çok küçük yani..bu beişte plansızdı zati..aynı odada yatıyoruz oğlumla..kredimiz bu ay bitti eşim yeni kredi çekip araba aldı onun borcuda seneye bitecek..artık seneye daha büyük bi eve çıkarız inşallah..o zaman yapıcam ikinciyi..

dışarda işim var bakamam kusura bakma de o saatte gezmeye git arkadaşlarından birini ayarla ona git çok yüz verme bence

benimde sat 27 mart..hey gidi günler hey
hamişliğimi bende özlüyorum ya..bi dahamı yapsam bebişsositososito

ayy yok kıyamam kızıma ona ilgi azalır hep eziliyor ilk doğan böyle arası sık olunca adette omadım içim huzursuz kazasız belasız bi geçrsek şu günleri

dışarda işim var bakamam kusura bakma de o saatte gezmeye git arkadaşlarından birini ayarla ona git çok yüz verme bence

bi yıl küs kaldım ben bu kadınla ama işte yüzsüz barışim diye neler yaptı ama bebek olunca eşimin hatrına konuştum..şimdide yüz buldu..b hafta şehir dışındaydı ağzını yaya yaya ay utkuyu çok özledim büyüdümü diyo bide..deli olcam akşam oğlunu almaya gelince kesin oturur hemen gitmez..arimde bıraktırmasın ya off..allah affetsin valla gereksiz yalan sölicem ama..

niye gereksizmiş hem yalan da söylemiyon dışarda işin var çünkü gezmek bizim işimiz

ayy yok kıyamam kızıma ona ilgi azalır hep eziliyor ilk doğan böyle arası sık olunca adette omadım içim huzursuz kazasız belasız bi geçrsek şu günleri

inşallah canım geçiririz kazasız belasız..ben zaten bi plansız bebek daha istemem her yönden hazır olim öyle.
ama aralarında yaş oluncada olmaz gibime geliyo..kıskançlık oluyo falan filan..off zor işler

Ben ticker eklemeye çalışıyorum ama beceremedim. nası oluyo bu iş?

inşallah canım geçiririz kazasız belasız..ben zaten bi plansız bebek daha istemem her yönden hazır olim öyle.
ama aralarında yaş oluncada olmaz gibime geliyo..kıskançlık oluyo falan filan..off zor işler

ama ne yapalım ben 5 yaşındayken düşünyorum okula başlamadan en azından dersleriyle ilginebiliym okul öncesi olsun ki hakkımızdan hayırlıs benim planlı gb oldu .doğum kontrol ilacını bıraktım 4-5 ay olmaz dedi 3 sene kullanmıştım çünkü ama bıraktığım ay ilk denemede hamile oldum ben bahar bebeği isterken kış bebeği oldu .iyiki oldu minik kelebeğim yirimm onu

utku nasıl

bende 3 yıl hap kullandım ama hap bünyemi çok kötü etkiledi..15 kilo aldım sinirli oldum falan bıraktım..1 yılda başka şekillerde korunduk ama utkunun gelesi varmış oldu korunurken ..daha 2 yıl falan düşünmüyodum yoksa..gerçektende bende iyiki olmuş dedim o kadar doğru bi zamanda doğduki yavrum mucize gibi oldu..kış bebeği olmaları daha iyi aslında yeni doğduğunda dışarı çıkılmıyo nasılsa tam gezmelik oluncada bahar geldi işte..

utku 7 buçukta uyanmıştı şimdi sızdı uyuyo..çok fena huylar edindi ya..

selinsel http ve png arasını yapıştırcan

Çok sağol Hoya, bakayım oldu mu?

Ben de 2. çocuk doğunca ilki ezilir mi diye düşünüyorum ama orada iş biraz da anne babaya düşüyo sanırım. elimizden geleni yapıcaz artık. ben çok yaş farkı olmaz birbirlerine arkadaş olurlar belki diyorum...

istersen ticker factoryden yap selinsel
emzirilir ama bel ağrısına nası dayanacan o yüzden en garantilisi 2 yaşını doldursun 25. ayında hamile kalmak

kıı nası püskürttün körümceni tutku

istersen ticker factoryden yap selinsel
emzirilir ama bel ağrısına nası dayanacan o yüzden en garantilisi 2 yaşını doldursun 25. ayında hamile kalmak

kıı nası püskürttün körümceni tutku

aradım işim var dedim sormadı zati tamam dedi..diğer görümcemle beraberlermiş onunda oğlu var utkudan 2 ay küçük uyansın sana gelcez diyo arkadan bende dedim evde olmıcam sonra gelirsiniz..çocuğu huysuz durmuyo utkuda huzursuz oluyo o ağlarken..çekemem şimdi valla...kötü gelin ben geri püskürttüm körümcelerimi

ya hem face hem bura hem bebek nasıl yetişiyorsunuz siz

günaydın herkese bixim ilginç dr umuz işitme testine 4. ayda gidin demişti
çocuk duyuyo görüyoruz niye gidiyoruz buna rağmen bilmiyorum ama gidicez bugün bakalım

bende 3.5-4 yaşında düşünüyorum arada kreşe veririm yarım gün zorlanırsam kreşe gidebilecek yaşa gelsin hiç değilse
hamileliğim sorunlu geçiyor benim o yüzden biraz büyümesi gerek

tutku çok iyi yapmışsın otursunlar oturdukları yerde

ayy canım körümce çekti püskürtesim geldi benim görümcem yok daalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…