2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
ay benım görümcem çok iyi çok iyi anlaşıyoruz senede bi kere görüşüyoruz çünkü ben bursada o erzurumda:lepi::lepi:

aşkito iyiymiş ömerde iyiymiş bikaç gun önce mesejlaşmıştık..ömer zayıfmış ama boyu uzunmuş..

Slm kızlar nasılsınız? Fatmazehra ben de senin gibiyim,ben istanbulda onlar adıyamanda :lepi:

laa hoya zati sinirim bozuk aşam herifle kavga ettim beni sinir etti.dünden de birüsür pasta börek vardı sinirden yedim de yedim hatta göbüş indirme topigini okuyup bi yandan da pogaça yedim yuh olsun bana.ayriside az önce yıkadım uyuttum offf.

selam kıslar ben geldimmm nasılsınısss
biz sabahın köründen beri uyanığızzz, gece uykusu düzene girsin derken artık sabahları uyutamıyorumm sıpamı:))))
bi alem çocuklar yaa
ellerini keşfetmesi çok iyi olduuu yarım saat ağlamadan oynuyoo en az :) bende yemeğimi yapıyorumm tam 3 ayımızı doldurduk hafta sonu daha nice aylara inşlllah :)

hoya ii canım havayı güzel buldukça çıkıyolar
kaynana cadısı arada uğruyo kaç gündür yoktu piyasada gece 12 de gelmiş uyuyn çovcuğuda uyandırmış bi yerden döncekmiş sevsinmiş
ama aşkitomda eskisi kadar yüz vermiyo o da gelemiyo
eşide anladı sadece onun yanında yardım ettiğini öyle geçinip gidiyolr

ohh ben hiç hamur işi yapamıyorum evlendim evleni daha bir defa bile kek yapmadım hep tavuk göğsü-hazır kekten yaşpasta-havuçlu top-mozaik vs puaça bile yapmayı bilmyorum ecrin sen becerklisin maşalalh

Bu arada bir şey sorsam. bebeklerinizin iştahı nasıl? bizimkinin iştahı kalmadı hiç. ne mama ne meme almak istemiyo

benimkinin işi anadolu yakasında benim ailem akrabalrımda orda ev avrupa yakasında bana evlenmeden önce söz 1 sene içibde taşıncaz dedi sözünü tutmadı kavga ettik sonra biz söz daha bebek olsun söz eee bebek oldu şimdide yan çiziyor bi guzel kavga ettim saydım sölendim dalgamı geçiyor yoksa beni salak falanmı sanıyor anlamdım boşıcam bu herifi hee.

meraba kızlar bizde geldik size bişey sorucam öykü arada kesik kesik kusuyodu arada da sadece sütün fazlasını çıkarıyodu son günlerde muhallebi gibi çıkartmaya başladı varmı böyle kusan acaba

feyza ben yaparım canım elimden gelir su böregi baklava sarma her iş yaparım da benim koca yemek yemez allahın işi işte milletin kocası hanım onu yap bunu yap der benimkide öglen işte salata yer kilo almım diye:)))

meraba kızlar bizde geldik size bişey sorucam öykü arada kesik kesik kusuyodu arada da sadece sütün fazlasını çıkarıyodu son günlerde muhallebi gibi çıkartmaya başladı varmı böyle kusan acaba

rylai benım kızım hiç kusmazdı ama şu bir haftadır kusmaya başladı biraz önce emzirdim gazını çıkarayım diye omzuma almamla çıkarması bir oldu. emdiğini çıkardı resmen. zaten az kilo alıyo bu gidişle hiç kilo alamayacak gibime geliyo ufff..

Bu arada bir şey sorsam. bebeklerinizin iştahı nasıl? bizimkinin iştahı kalmadı hiç. ne mama ne meme almak istemiyo
valla canım eskiden çok sık emerdi 1 saatte bir emmese durmazdı şimdi 2 saatte bir 5 dk emioo sonra istemioo, ama aç kaldığını sanmıyorum keyfi yerinde.. büyüdükçe emmeleri de değişiyo heralde
canımm naberrr doğumdaşımmm :))
anadolu yakasında ev varmı, bence yazı bekleyin bebişle zor olur taşınmakk. ama haklısın insan annesine yakın olmak istiyoo benim de annem uzakk keşke yakın otursaydık ama bizim taşınma gibi bi imkanımız yok

aynen canımm, rengi koyuysa balgam atıyodur korkma...

ecrin maşallah sana canım evlenene kadar çalıştığım için anne evinde hiç mutfaga girmezdim şimdide akşama ne pişirsem diye iki saat düşünüyorum. bi fikir verin kızlar bana hazır zehra uyumuşken yapayım yemegimi..

iyiyim ndk sen nasılsın.anadolu yakasında benim dairem var.bu daire eşimin kiraya vercez..ama deli ediyor bu adam beni 70 m2 daire de durmaya bayılıyo sanırım yayla gibi ev orda dururkenee.offff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…