meraba kızlar bizde geldik size bişey sorucam öykü arada kesik kesik kusuyodu arada da sadece sütün fazlasını çıkarıyodu son günlerde muhallebi gibi çıkartmaya başladı varmı böyle kusan acaba
valla canım eskiden çok sık emerdi 1 saatte bir emmese durmazdı şimdi 2 saatte bir 5 dk emioo sonra istemioo, ama aç kaldığını sanmıyorum keyfi yerinde.. büyüdükçe emmeleri de değişiyo heraldeBu arada bir şey sorsam. bebeklerinizin iştahı nasıl? bizimkinin iştahı kalmadı hiç. ne mama ne meme almak istemiyo
canımm naberrr doğumdaşımmm :))benimkinin işi anadolu yakasında benim ailem akrabalrımda orda ev avrupa yakasında bana evlenmeden önce söz 1 sene içibde taşıncaz dedi sözünü tutmadı kavga ettik sonra biz söz daha bebek olsun söz eee bebek oldu şimdide yan çiziyor bi guzel kavga ettim saydım sölendim dalgamı geçiyor yoksa beni salak falanmı sanıyor anlamdım boşıcam bu herifi hee.
meraba kızlar bizde geldik size bişey sorucam öykü arada kesik kesik kusuyodu arada da sadece sütün fazlasını çıkarıyodu son günlerde muhallebi gibi çıkartmaya başladı varmı böyle kusan acaba
feyza ben yaparım canım elimden gelir su böregi baklava sarma her iş yaparım da benim koca yemek yemez allahın işi işte milletin kocası hanım onu yap bunu yap der benimkide öglen işte salata yer kilo almım diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?