2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

fatmazehra
kullanat külot demek istedim.
karin kısmı epey buyuk oldugundan sezaryen dikişlerine gelmiyor.bir de pedini degiştirirken hepsini toptan atip kuurtuluyorsun.

lansinoh aldim.herkes cok iyi diyordu.yikayip temizlemene egrek yok.yani bebek hemen emebiliyor
bir de emzirme atletide cok iyi oluyor bence.sonucta seninde usutmemen gerek

çalışmadan yaparsın o mühim değil, sınav pazar olduğuna göre eşin bakamaz mı, yardımcı olan anne falan yok mu?

krizalit
annem ve esim var Allahtan canim.ama bebege biberon vermiyoruz.kasıkla bakalım belki becerir bizimkiler.annemde tecrubesiz

yapmiştim basvurumu:))

bana da simdiye kadar 3 kez alttan muayene yapildi.

Canım gözün aydın haftayada ben çıkıcam inşallaaaaaah
bende hastayım ve yarın arkadaşlarım geliyor banada nasıl başedicem bilmiyorumm

İlk bebeklerde genelde böyle oluyor.Ben artık bu gebeliğimde kendimi düşünüyorum.İlkinde doğumdan önce dünyalar kadar misafir ağırladım.Eşim de bu konuda anlayışsızdı.Ama bunda aklımı başıma aldım.

Son haftaların artık arkadaşlarının da düşünmesi lazım.9 aylık kadına gezmeye mi gelinirmiş?Bence şu salgın ortamında kahveye bile gelmemeleri lazım.Onlar kendileri hasta olmuyorlar ama dışarıdan bir sürü mikrop getiriyorlar.

Benim arkadaşlar da illaki sana geleceğiz doğum öncesi sen birşey yapma sadece çay demleriz biz pasta böreklerimiz alıp geliyoruz dediler.E tabi herkesin yanında birer de yaramaz çocuk var.Ben onlarla oturup çay içecek kadar uzun oturamıyorum ki zaten.Zaman zaman uzanıp dinlenmem gerekiyor.Hem o kadar çocuğun döktüğünü şu halimle nasıl toplarım?

Doğumdan sonra görüşelim artık pek iyi değilim dedim yani.Napayım.

valla buyuk al canim simdikki gogus numarandan 2 beden bile buyuk alabilirsin hatta
ebnim hemen cıkmam lazim kizlar malumm:))
opuyorummm

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum sofra hazırlıycaz eşim gelir birazdan. hepinizi öptük opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…