2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eşimde ayris tek olsun diyor zira soyadımız 11 harfli:))
hira bende düşündüm ama hiranur daha anlamlı geldigi için o da uzun olur diye vazgeçtim.
ama ceylinin anlamı bilindigi gibi degil anlamsız yani jaylinde uydurma..

ayris ayışıgının kumsaldaki yansıması,yakamoz manasına geliyor farsça.
ne zor bu isim konusu yaa..
hep mersa diyorduk yanına ama eşim degiştirelim diyor.

neşe çatı muayenesi çok basit normal muayene gibi degil korkma.bir dk süüryor..anlamıyorsun bile kasma kendi yeterli.

pamukcum ben açılmanın sadece doğum esnasında konturol edildiğini biliyodum bu dr lar ice sapıttılar işi ben yaptırmam yapmak isterse eyer

kızlar bazı isimler tek başına kullanamıyomuş bebekler ağır geliyomuş mesela furkan yanına illa bi yedek isim koyulması gerekiyomuş onada dikkat edin kızlar

pamukcum ben açılmanın sadece doğum esnasında konturol edildiğini biliyodum bu dr lar ice sapıttılar işi ben yaptırmam yapmak isterse eyer

canım ben 30haftalıkken agrım oldu nst yapıldı sancım yoktu ama alttanda muayene ettiler ne olur ne olmaz diye 1cm açılma var bebekte baya aşağıda yatman lazım dediler ama normalde son haftanda falan bakılıyormuş nst den sonra açılma varmı diye bebiş ne durumda diye baktırmam deme istemezsen sonra bebiş sıkıntıda olur allah korusun pişman olursun sen kasma kendini yeter abartılacak bi acı değil yanma gibi oluyor azcık bende öyle oldu yani

Normal dogum ins. korkma zor olmuyor, 2 dakikada bakiyor bitiyor, acimiyor da.

gecen hafta yaptı kendimi o kadar kasmisim ki canim acıdı Dr dedi nasıl normal doguruncan dogumda böle dedi Allah bı kolaylığını verir.hastanede biri ben gittiğim sirada biri normAl dogum yaptı bende nst ye girmiştim duydum hemşire yakınlarına dedi ki dikişleri bitsin odaya getircez dedi yaaa dikiş atmadan önce uyusturuyorlardir di mı icim gitti vallla orda bayan olmakcokkk zor

Canım ben arastirdim nette ceylin cennet kapısı anlamına geliyor islAmı isimlerde yazıyor ceylin olarak bak istersen şimdi icimekurt düştü bende tekrar bakcam

neşe tabiki uyuşturuluyor igne yapılıyor.çok nadir kesi dikiş olmadan da dogum yapan var ama drun sabırlı ve iyi yönetmesi lazım.ama genelde 2.dogumlar dikişsiz oluyormuş..

neşe bu sitede isimler bölümünde ceylin ecrin çok tartışıldı ama anlamı nette yazılan degil uydurma yani onlar...tavsiye etmem yani..

isim konusunda profesöründe yorumunu dinlemiştim tvden anlamı güzel olduktan sonra her isim koyulabilirmiş......güzel anlamı isim koymak sünnetmiş diye....gerisine çok takılmayın bence=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…