2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben kaynanamı öpim başıma koyıyim kadın torunu içinde benim içinde parçalanıyo hatta öykü hiç durmuyo diye bana daha çok üzülüyo ama allah dağına göre taş veririmiş yaa diğer türlü olsa bende dayanamaz herşeyi sölerdim sabredemem hiç o konularda yine siz iyisiniz valla

evet aynen diyorumya bazen üvey annemiyim diye kendimi yargılıyorum
benim kayınvalide ben doğurmadan 27 gün önce vefat etti yazmıştım burda sağ olsaydı kesin bizdede bu sebeplerden cıngar çıkardı ama sağolsun kendi annem onu aratm

adı bu çocuk doymuyor senin sütün su gibi geliyor çocuğa doyurmuyor mam ver ağlatma diye diye bende bu haldeyim ama ne zor bi lohusalık geçirdim bi Allah biliyo bi ben çocuk zayıf doğmuştu 2500 kg doymuyo dediklerinde içim gidiyodu mama vermek istemedim ilk başlarda ama gerçekten doymuyo herhalde dedim kendi kendime ağlaya ağlaya verdim mamayı zaten günlerim ağlamakla geçmişti şimdide çok üzgünüm emmediği için elden ne gelir

inanamıyorum yaa
şu sütün yetmiyo diyenlere sinir oluyorum
ben değil mama su bile verdirtmiyorum
zaten hayatta karısamazlar
ne annem ne de kaynanam

basta bişiler dediler hep ama dinlemediğimi görünce konusmuyorlar

hatta annem hep ayağında salla der karısırdı
şimdi melisayı yatağına koyup kendi uyuyonca
ne güzel uslu kızın var diyo
heyy alaaaam
ben onu yatağına alıstırana kadar akla karayı sectim haberi yok

selam kıslarrrr
kaynana muhabbetinin içine dalayım godozlama :))
benimkide eymen doğdu 1 haftalık çocuğa su verelim diye tutturdu, nedenn diyorumm biz hep verirdik dioo, dedim verince ne oluyo vermeyince ne oluyoo vermeyin dedimm hala gelir gider su verelim pekmez verelim ıhlamur ver, ayağında salla dışarı çıkarma bilmemne herşeye bişi sölerr onlara cevap vermem herife aynen söylerim o bakar icabına konu açılınca kızarr onlara başka türlü başedemem çok şükür herif sözüme gidiyo..

julim ne yaptın da alıştı yatağına yaa, benimki kucağımda evde volta atarak uyuyo hepp

nası alıştırdın cnm varmı bi yolu benimki ayaktan inince uyanıyo hemen gerçi hakkını yemiyim 20 güne kadar böyle diyildi bıraktığım yerde uyuyodu ama huy değiştişrdi

nası alıştırdın cnm varmı bi yolu benimki ayaktan inince uyanıyo hemen gerçi hakkını yemiyim 20 güne kadar böyle diyildi bıraktığım yerde uyuyodu ama huy değiştişrdi

bi haftada alıstı
uyku saati gelince yatağına yatırdım
beşiği salladımninni söledim
mızmızlanınca konsutum dönenceyi actım gene devam ettim
bir iki gün sonra ninniyi kestim sallamaya devam ettiim
2 gün sonrada sallamayı bıraktım
dönence işe yaradı bizde
olmada alısmaz dı

yaa ben geceyi anlasın diye gündüz sepetine koymuyorum kendi yatğıda sallanmıyo :sm_confused:

ya bnmkı de pek yatagında yatmıyo
gece gunduz duzenımız pek oturmadı
nolcak boyle bılmem

kızım da ana dizi var pashanın gündüz onda yatıyo ama sığmıyo artık

aşkiom selam verdim almadın:umursamaz:

nabe rkızlar biz geldik kızımla...
aşkitom hoşgeldn...

ecrin1001 kardeşim hasta olduğunu okumuştum nasılsın rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…