2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkese bol bol selam
uzun bi aradan sonra annemlere ve kk ya gelebildim ama fazla kalamıycam sanırsam
oğluşum pek durmuyo :)
size yeni ve kötümü iyimi bilemediğm bi haberğim var oğluşum haftaya cumartesi sünnet oluyoır
pipisinde darlık varmış benzeri durum yaşayan varmı o süreç nasıl geçiyor
bide biz mama takviyeliydikya şimdi sütüm sanki daha az yada mide kapasitesi genişledi artık sütüm kafi gelmiyo sanırsam. bu durumda olan yahut ek gıdaya başlayan varmı

kızlar selam ben iki gündür pek giremiyorum . pst işe başlayacağım için biraz koşturmaca içinde idim.

canım merhaba. biz de 3 hafta önce sünnet ettirdik. 3 aylık iken. çok rahat geçirdik. sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım

canım merhaba. biz de 3 hafta önce sünnet ettirdik. 3 aylık iken. çok rahat geçirdik. sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım

dikişlimiydi plaastik kıskaçlımıydı yöntem sünnet lokalmi oldu canı çok yandımı
ağrısı çok oldumu süreci kısaca özetlermisin arkadaşım lütfen çok korkuyorum

benim bebe iki çekiyo sonrada ağlıyoda ağlıyo ondan sonra kucağa al gezdirde gezdir saat kaç olursa olsun

gazı var reflüsü var maşallah bizde yok yok hele gazdan çok çektim rabbim gazlı bebiklerin annelerine sabır versin

hoyacım kusura bakma devamlı bilgisayarda durmuyorum atlamış olabilirim
a.s nasılsın nursemra nasıl?

dikişlimiydi plaastik kıskaçlımıydı yöntem sünnet lokalmi oldu canı çok yandımı
ağrısı çok oldumu süreci kısaca özetlermisin arkadaşım lütfen çok korkuyorum

bide sizdemi bi sorun var diye yaptırdınız yoksa öylesinemi

canım bizde hiçbir sorun yoktu bir an önce olsun diye yaptırdık. dikişli oldu canım. lokal anestezi oldu. önce pipiye bir merhem sürüp uyuşturdular. iğneleri anlamadı bile. biz yanında onunla oyuncaklarıyla meşgul ettik. hiçbirşey hissetmedi. ağrımız olmadı . 5. gün banyo yaptık. çok rahat geçirdik. bende çok korkuyordum ama korkma canım

reflü bizde de var makatında çatlak var var da var iştee

aşkitom kız geri gel kaynananı çekiştirek nur iyiişte gıcırdıyo

bizimki plqastik kıskaçlı yöntem olacak yaraya 4gün boyunca takılı kaldığı için bişey değmeyecek idrar yada kaka vs acıtmayacakmış canını bide sünnet sonrası tedaviniz nasıl oldu ilaç yaqhut benzeri şeyler kullandınmı tutuş pozisyonu yapılmaması gereken şeyler neler ne kadar zamanda normale dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…