rapunzel sadece ocak anneleri görür başkaları listendekiler göremez diye biliyorum..
aşkito hoşgeldin nasılsın bakalım akşamdan beri:)
görünmesini istemiyorum daha doğrusu görünürse eşimde görür istemiyor fotoğraf koymamı :)))bende merak ediyorum aslında gözükmyor galiba
allah seni esmer çiğ kek yedi senin oğlan bizimkide şurupları tüküryor beğenmeyinece annem 4 çay kaşığı yayla çorbası suyu vermiş meyve suyu vermiş 1-2 kaşık bu annem çocuğu kendine benzetteck galibam
slm kızlar ben geldım
nasılsınız
bebişler nasıl bn dayımlara geldım bırazdan gıdecegım
face de bizim sayfaya (2010 ocak anneleri) foto koyarsam listemdeki herkes görüyormu
anlamadığım çocuk siizn çocugunuz kayınvalide nasıl karışıyor çok meraklıysan dogur bak deyin..sinir oldum heee.benimkide ilk hafta sütün yok mok dedi valla biton saydım çekti gitti ugraşamam kimseyle be..geçen gunde çocugu oturtuyor kızdım 6 aydan önce oturmaz çocuk dedim ben 40 gunden sonra oturtuyordum dedi bişey olmadı dedi o sensin bu benim çocugum oturtma o 40 sene önceydi dedim daha bişi diyemedim başlarım heee..
ayyyy çok sinirlendim.kayınpeder de pis eliyle çocuga reçel mayonez veriyo patates sandı çocugu herhalde bidaha götürmicem kızımı onlara:))
anlamadığım çocuk siizn çocugunuz kayınvalide nasıl karışıyor çok meraklıysan dogur bak deyin..sinir oldum heee.benimkide ilk hafta sütün yok mok dedi valla biton saydım çekti gitti ugraşamam kimseyle be..geçen gunde çocugu oturtuyor kızdım 6 aydan önce oturmaz çocuk dedim ben 40 gunden sonra oturtuyordum dedi bişey olmadı dedi o sensin bu benim çocugum oturtma o 40 sene önceydi dedim daha bişi diyemedim başlarım heee..
ayyyy çok sinirlendim.kayınpeder de pis eliyle çocuga reçel mayonez veriyo patates sandı çocugu herhalde bidaha götürmicem kızımı onlara:))
eli maşalı gelinsin heeeeee :))anlamadığım çocuk siizn çocugunuz kayınvalide nasıl karışıyor çok meraklıysan dogur bak deyin..sinir oldum heee.benimkide ilk hafta sütün yok mok dedi valla biton saydım çekti gitti ugraşamam kimseyle be..geçen gunde çocugu oturtuyor kızdım 6 aydan önce oturmaz çocuk dedim ben 40 gunden sonra oturtuyordum dedi bişey olmadı dedi o sensin bu benim çocugum oturtma o 40 sene önceydi dedim daha bişi diyemedim başlarım heee..
helal olsun sana feyzacım iyi yapmışsın yaa benim annemde zorla emzirttirdi hep çatlağa sıtmaya rahmen kafamı duvarlara vura vura emzirdim ama çok bilmiş k.validemle görümcem o cocuk senin sütün yetmio ondan çok bağrıo senin sütün yaramıo diye daha ilk haftada mama vermeye başladılar bebeğime sonuç bu oldu işte bizde
sıze anlatmadıgım ne maceralar birikti bi bilseniz!!
anlatsam vakit yetmezz temelli bnde kalacaktı kadın
yolladım evine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?