bizimki plqastik kıskaçlı yöntem olacak yaraya 4gün boyunca takılı kaldığı için bişey değmeyecek idrar yada kaka vs acıtmayacakmış canını bide sünnet sonrası tedaviniz nasıl oldu ilaç yaqhut benzeri şeyler kullandınmı tutuş pozisyonu yapılmaması gereken şeyler neler ne kadar zamanda normale dönüyor
canım hiç ilaç kullanmadık hiç birşey sarmadık. sadece 2 gün nemlendirici bir jel sürdük pipi beze yapışmasın d,iye. 5. gün banyo yaptık. 1 haftada ise oldukça geçmişti kabuklaı başladı dökülmeye. şimdi ise tamamen geçti
canım hiç ilaç kullanmadık hiç birşey sarmadık. sadece 2 gün nemlendirici bir jel sürdük pipi beze yapışmasın d,iye. 5. gün banyo yaptık. 1 haftada ise oldukça geçmişti kabuklaı başladı dökülmeye. şimdi ise tamamen geçti
julim ne yaptın da alıştı yatağına yaa, benimki kucağımda evde volta atarak uyuyo hepp
ben de bu hafta alistirdim kizlar valla gercekten rahat oluyormus ondan once kucakta sallanarak yada memede uyuyordu haftasonu palladiumun bebek bakim odasinda buraktan 3 hafta buyuk bir bebegin annesiyle tanistim sohbet ederken bana tracy hoggun bebek bakiminda mucizevi cozumler kitabini onerdi bu kitap sayesinde uyku ve yeme aliskanligi edindirdim ben dedi emzirme odasindan cikar cikmaz hemen kitabi aldim ve o aksam okuyup uygulamaya basladim gercekten ise yaradi geceuykulari da uzadi cok sukur kesinlikle 3 saatte bir emzirin diyodu bir de esnemeye baslayinca baska aktivitelerle cocugu uyarmayin yatagina yatirip uykuya dalmasini saglayin yaziyodu ama en az 1 hafta denemek gerekiyor ben kitabin cok faydasini gorudm herekse tavsiye ederim mutlaka alinbi haftada alıstı
uyku saati gelince yatağına yatırdım
beşiği salladımninni söledim
mızmızlanınca konsutum dönenceyi actım gene devam ettim
bir iki gün sonra ninniyi kestim sallamaya devam ettiim
2 gün sonrada sallamayı bıraktım
dönence işe yaradı bizde
olmada alısmaz dı
sunnetten hic korkma canim biz dogumunun 3. gunu yaptirdik cok rahat gecti hicbisey anlamadi yavrum ebzli olduklari icin bri de cok hareket edemedikelri icin ilk 6 ay en rahat donem lokal anestezi ile oldu uyusturuc bir merhem surerek sunnetetn sonra 5 gun yikamadik bir jel surduk o kadar 5. gun iyilesmisti cok rahat oluyo yani hic korkma en iysiis erken olmalaribizimki plqastik kıskaçlı yöntem olacak yaraya 4gün boyunca takılı kaldığı için bişey değmeyecek idrar yada kaka vs acıtmayacakmış canını bide sünnet sonrası tedaviniz nasıl oldu ilaç yaqhut benzeri şeyler kullandınmı tutuş pozisyonu yapılmaması gereken şeyler neler ne kadar zamanda normale dönüyor
hic korkma canim cok rahat geciyor ilk 6 ay olursa lokal anestezi ile sonra narkoz alarak oluyolarmis ben narkoz almasini istemedigim icin dogumunun 3. gunu yaptirdim eger dusunuyosan biran once yaptir derim emin ol hic sikinti cekmeyecek pasanYa sünneti yaza biz de yaptıralım diyoruz ama ben çok korkuyorum ya...eyvahedigeldismile O yüzden de kararsız kalıyorum...
kızlar size yazacam yoksa çıldıracammmm
ben öyle gerizekalı bi apartmanda oturuyorm ki, üstümdeki ayrı bela karşımdaki ayrı o kadar cahil insanlar ki konuşamıyorsun bile...
2 senedir hadi biz idare ediyoruz, ama bebek gelince artık çıldırma noktasına geldim
üstümdeki gece gündüz kavga, gümbür gümbür iğrenç müzikler, iki çocuk evde sürekli koşturuyor misafirleri de aynı kendileri gibi ve sürekli misafir ve sürekli bizim zili çalıyorlar
karşımdaki de ççaaaat çat sürekli çelik kapı çarpma apartman otomatiği ama her an öyle böyle değil ev insan kaynıyor sürekli
insan giib konuştuk olmadı bağırdık çağırdık olmadı apartmanda bi tip var gayet geniş o bile ortalığı ayağğa kaldırdı siz insan mısınız diye
karşınızdakine altınızdakine (bizi kastediyor) acıyorum kadın (ben) yasal işlem başlatıcam diyor diye bağırıyor bunlar başlatsııın biz evsahibiyiz diyorlar
oturdum ağladım sinirden valla şimdi
çıktım dedim bakın eskisi gibi değil lütfen çarpmayın şu kapıları bebeği uyutamıyorum siz her çarptığınızda korkuyor
kadın utanmadan bana korkmaya alışsın diyor yaaaaa hadsize bakar mısın
misafir çocukları çarpıyormuş
benim hiçbir misafirim kapıyı çarpmıyor öyle diyorum sana çocuklu misafir geldiğini görmüyorum ben diyor terbiyesiz
gerçekten çıldıracam, eşime söylesem adam da çaresiz hissediyor artık kendini, bi de adamın babası hastanede ölüm döşeğinde bunu söyleyip daha çok sinirini bozacağım...
gerçekten çıldırıcam yaa
selam kızlar kimler bakıyım dedim
sunnetten hic korkma canim biz dogumunun 3. gunu yaptirdik cok rahat gecti hicbisey anlamadi yavrum ebzli olduklari icin bri de cok hareket edemedikelri icin ilk 6 ay en rahat donem lokal anestezi ile oldu uyusturuc bir merhem surerek sunnetetn sonra 5 gun yikamadik bir jel surduk o kadar 5. gun iyilesmisti cok rahat oluyo yani hic korkma en iysiis erken olmalari
hic korkma canim cok rahat geciyor ilk 6 ay olursa lokal anestezi ile sonra narkoz alarak oluyolarmis ben narkoz almasini istemedigim icin dogumunun 3. gunu yaptirdim eger dusunuyosan biran once yaptir derim emin ol hic sikinti cekmeyecek pasan
cok saol canim senin esine de gecmis olsun cok gosterdiniz mi doktora besin zehirlenemsi falan olmasin ben bir de buraka gececek diye cok korktum ama cok sukur iyi biseyi yok simdilikjasmincim gecmıs olsun esıne benım herifte 2 gundur kusuyor halsizlik hat safhada, ateş yok ama bielemedım ben bahar yorgunlugumu acep . 7 yıldır ilk kes kustugunu gördum senın dedım, bende 27 yıldır kendımı ılk kes kusarken gördum dıye cevap verdi:))))kıyamam...
saol canim evet gezecektik ama ne yapalim 1 gun palladium alisveris emrkezine gittik ertesi gun hastalandi zaten 2 gun hic kalkmadan yatti 3 haftadir oglusunu goremiyrodu onu bile sevemedi garibim yeterki saglikli olsunda gezmesek de olurjasmin çok üzüldüm gezcektniz felan dimi ayyy geçmiş olsun neyse bir dahaki sefere
saol esmerim zor ama ne yapalim hayat sartlari ben biraz pollyannacilik oynuyorum bu durum karsisinda yoksa mutsuz olup oglusa yansitirim bunu da hic istemem o yzudne yeterki saglikli olalim isi iyi olsun bu gecici bir surec diye kendimi avutuyorumkriz çok iyi anlıyorum canım seni, ben de bekarken üst kattakilerle çok kavga edip, kapılarına polis getirmiştim.
ama anlamayan anlamıyor anacım. kiracıysan tek çare taşınmak; bizim sinirlerimiz kaldırmadığı için en son öyle yamıştık zaten..
jasmin geçmiş olsun kocana. zor valla sizin de işiniz zaten.
Kizlar
Canim acayip sIkIlIyor patlicam simdi sakin olayim diyorum kafam dagilsin bakim sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?