yok jasmıncım dr. a gıtmedım. böle ufak seye gıtmem ben dr.a der benım ki... hastaneye gıtmems hıc cocuklugunda kaynanam bıtkılerle gecırmıs hastalıklarını..öle diolar.. yaa ilk ıgnesını gecen yıl atesı düşmedıde yaptırdık acilde.. böyle bırsey olabılır mi...ben ise hastanelerden cıkmam çok çürüğümdür.. inş. oğluşumun bu özellıgı kocişime ceker...senın eşinde şifayı kapmış anlasılan.. soguk algınlık nezle grip falan mı..? buraka cok yaklaşmasın tabii yaa gecmez allahın ıznıyle...
meltem ablacım tesekkur ederız.. senı kim sıktı...? bütün ocak annelerı toplanıp senın canını sıkan ınsana benzeyen varlıgın üstüne yürüyelim:))))
kızlar çok kötüyüm bugün kızımın kalça usg si vardı ve kalça çıkıgı olduğu tespit edildi napacagımı şaşırdım kızımın yüzüne bakıp bakıp aglıyorum napacagım kızlar allahım sen yardım et..
ahh yavrum benım kıyamam ben sana.. nedir bu kalca cıkıgı? ne yapmak gerekıyormuş? ne gıbı sıkıntılarınız vardı da ortaya cıktı.. cok uzuldum cnm. coook gecmıs olsun aglama lutfen anlar annecıgının mutsuz oldugunu o...
kızlar çok kötüyüm bugün kızımın kalça usg si vardı ve kalça çıkıgı olduğu tespit edildi napacagımı şaşırdım kızımın yüzüne bakıp bakıp aglıyorum napacagım kızlar allahım sen yardım et..
Gecmiş olsun canımkızlar çok kötüyüm bugün kızımın kalça usg si vardı ve kalça çıkıgı olduğu tespit edildi napacagımı şaşırdım kızımın yüzüne bakıp bakıp aglıyorum napacagım kızlar allahım sen yardım et..
hayırdır meltemcim kim kzıdırdıKizlar
Canim acayip sIkIlIyor patlicam simdi sakin olayim diyorum kafam dagilsin bakim sizlerde ne var ne yok?
kızlar size yazacam yoksa çıldıracammmm
ben öyle gerizekalı bi apartmanda oturuyorm ki, üstümdeki ayrı bela karşımdaki ayrı o kadar cahil insanlar ki konuşamıyorsun bile...
2 senedir hadi biz idare ediyoruz, ama bebek gelince artık çıldırma noktasına geldim
üstümdeki gece gündüz kavga, gümbür gümbür iğrenç müzikler, iki çocuk evde sürekli koşturuyor misafirleri de aynı kendileri gibi ve sürekli misafir ve sürekli bizim zili çalıyorlar
karşımdaki de ççaaaat çat sürekli çelik kapı çarpma apartman otomatiği ama her an öyle böyle değil ev insan kaynıyor sürekli
iağırdık çağırdık olmadı apartmanda bi tip var gayet geniş o bile ortalığı ayağğa kaldırdı siz insan mısınız diye
karşınızdakine altınızdakine (bizi kastediyor) acıyorum kadın (ben) yasal işlem başlatıcam diyor diye bağırıyor bunlar başlatsııın biz evsahibiyiz diyorlar
oturdum ağladım sinirden valla şimdi
çıktım dedim bakın eskisi gibi değil lütfen çarpmayın şu kapıları bebeği uyutamıyorum siz her çarptığınızda korkuyor
kadın utanmadan bana korkmaya alışsın diyor yaaaaa hadsize bakar mısın
misafir çocukları çarpıyormuş
benim hiçbir misafirim kapıyı çarpmıyor öyle diyorum sana çocuklu misafir geldiğini görmüyorum ben diyor terbiyesiz
gerçekten çıldıracam, eşime söylesem adam da çaresiz hissediyor artık kendini, bi de adamın babası hastanede ölüm döşeğinde bunu söyleyip daha çok sinirini bozacağım...
gerçekten çıldırıcam yaa
kriz çok iyi anlıyorum canım seni, ben de bekarken üst kattakilerle çok kavga edip, kapılarına polis getirmiştim.
ama anlamayan anlamıyor anacım. kiracıysan tek çare taşınmak; bizim sinirlerimiz kaldırmadığı için en son öyle yamıştık zaten..
jasmin geçmiş olsun kocana. zor valla sizin de işiniz zaten.
koca bir inşallllllah diyorum canım...krizalt senin iş zor bence sen çık o evden
krizalit
Zaten kendini bilmezlere canim sIkkIn yakin olsak senin o komsuna bi girisirdim elimden alamazlardi üzüldüm uzak oldugumuza
jasmin77 hante
Gecmis olsun damatlara acil sifalar canlarim
canım üzülme öğretmenimde de çıkmıştı çift bez kullanacaksın demişti dr. demek öyle bir yöntemle çözümlenebilen bir durum, benim okulun müdürünün oğlunda da çıkmıştı tedavi ile düzelmişti çocuk ben gördüğümde 6 yaşındaydı ve gayet normal bir bacak yapısı ve yürüyüşü vardı.kızlar çok kötüyüm bugün kızımın kalça usg si vardı ve kalça çıkıgı olduğu tespit edildi napacagımı şaşırdım kızımın yüzüne bakıp bakıp aglıyorum napacagım kızlar allahım sen yardım et..
canim hemen kendini koyverme ne olur prenses de hisseder senin uzuldugunu mutlaka tedavisi olan biseydir ne dedi doktorunuz nasil bir tedavi uygulayacakmis allah caresiz dert vermesin canim
Gecmiş olsun canım
doktor ne diyor
kalıcı bişi değildir üzme kendini
saol canım inşallah tedavisi var diyorlar ama bakalım doktor ne diyecek..
canim bak ilk 6 ayda farkedilen kalca cikgi durumlarinin iyilesme yuzdesi yuzde yuzmus ve basit evde yapilan tedaviyle iyilesiyomus
Özellikle ilk 6 ayda erken tanı ile fark edilen DKÇ hastalarında iyileşme %100 olur. Tanıda doktorun muayenesi çok önemlidir. Ancak muayenede kalça çıkığı tanısı koymak her zaman mümkün olmayabilir, en iyisi 1. ay dolduğunda yapılacak kalça ultrasonografisi ile tanı kesinleşir, 4. aydan sonra kalça ultrasonografisinin değeri azalır, röntgen çektirmek gerekir.
Op. Dr. Serkan Çağan: Tedavi 3 ayrı zamana göre yapılır, ilk 6 ayda fark edildiğinde aileye önerilecek basit önlemler veya bacak askıları ile düzelme sağlanmaktadır. 6-18 ay arasında anestezi altında çıkığın yerine konması ve alçılama tercih edilir. 18. aydan sonra ise ameliyat önerilir.
hantecim gecen sabah doktorum programinda izlemistim de besin zehirlenmeleri tehlikeli olabiliyomus ihmal etmeden doktora gitmek gerekirmis o yzuden soyleyeyim dedim esim de soguk alginligi olmus canim virutik bisey dedi doktor biraz nazlidirbenim esim hasta olunca ne naz yapti bana 2 kere acile gittik gece senin esinin tam tersi yani :) buraka yaklasamaz zaten canim su an dun gece dondu cunku moskovaya
bu kalca usg sının yanlış cıkma ıhtımalı yokmu...yanlıs yorumlanma vs. bıze doktorumuz demedı hıc.. bak bende yaptırmak ıstedım sımdı .. eşime desem evhamlı der hemen gene bıse buldun cıkardın der.. ılla dr. un demesı gerek ona...
bu guzel bır bılgı sevındm...
bızde mı usg cektrmelıyız o zaman rutın kontrollermi bu...
saol meltemcim damatlar bebk gibi valla 2 bebkle ugrastim 3 gun yani :) seni kim kizdirdi canim bu kadarkrizalit
Zaten kendini bilmezlere canim sIkkIn yakin olsak senin o komsuna bi girisirdim elimden alamazlardi üzüldüm uzak oldugumuza
jasmin77 hante
Gecmis olsun damatlara acil sifalar canlarim
canım yarına randevu aldık ortopedistten çocuk doktoru oraya yönlendirdi bakalım ne diyecek yarın.sizler çektirmedinizmi kalça usg.
biz de 1. ayin sonunda cektirdik canim ama kiz bebekelrde daha cok oluiyormus kalca cikigi ama korkma bak ilk 6 ay tedavisi cok kolaymis ve basari sansi yuzde yuzmus lutfen sakin ol prensesi de uzme hissetemsin senin uzuldugunuGecmiş olsun canım
doktor ne diyor
kalıcı bişi değildir üzme kendini
saol canım inşallah tedavisi var diyorlar ama bakalım doktor ne diyecek..
her bebegin cektirmesi gerekliymis canim ilk 2 ay ultrason daha iyi sonuc verirmis bana oyle demisti doktor biz 1. ayda cektirmistikbu guzel bır bılgı sevındm...
bızde mı usg cektrmelıyız o zaman rutın kontrollermi bu...
nazlansın yazık kac gun yanınızda zaten.. oyy ben sıze kıyamıyorum ya ne zaman bıtcek bu ayrılık, ne zaman dönceksınız szıde msocovaya
saol canim ya ne yapalim boyle oldu iste biz burda kocis orda aslinda asilar tamamlanana kadar ilk 6 ay gitmeyi dusunmuyrodum esim de oyle istiyrodu ama bu sfere boyle hasta olunca uzuldum cok ben orda olsam en azindan daha duzenli olur hayati kendine bakamiyor yalniz o yzuden biraz daha erken gitmeyi duusnuyroum simdi belki 1 ay sonraki kontrolmuz ve asimizi da olup giderim sonra her ay asilar icin gelirim diye dusunuyroum bakalim esim de okay derse ama ilk once pasaport isini halletmem lazim burakin
canim bak ilk 6 ayda farkedilen kalca cikgi durumlarinin iyilesme yuzdesi yuzde yuzmus ve basit evde yapilan tedaviyle iyilesiyomus
Özellikle ilk 6 ayda erken tanı ile fark edilen DKÇ hastalarında iyileşme %100 olur. Tanıda doktorun muayenesi çok önemlidir. Ancak muayenede kalça çıkığı tanısı koymak her zaman mümkün olmayabilir, en iyisi 1. ay dolduğunda yapılacak kalça ultrasonografisi ile tanı kesinleşir, 4. aydan sonra kalça ultrasonografisinin değeri azalır, röntgen çektirmek gerekir.
Op. Dr. Serkan Çağan: Tedavi 3 ayrı zamana göre yapılır, ilk 6 ayda fark edildiğinde aileye önerilecek basit önlemler veya bacak askıları ile düzelme sağlanmaktadır. 6-18 ay arasında anestezi altında çıkığın yerine konması ve alçılama tercih edilir. 18. aydan sonra ise ameliyat önerilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?