kalça usg sini yaptırmanız gerekli diye biliyorum hantecim, her bebeğe yapılıyor çünkü, gözle görüp anlayacağın birşey değil, bir sıkıntı varsa çocuk yürümeye başlayınca anlaşılıyor dolayısıyla geç kalınmış oluyor takma eşini sen götür nasılsa emekli sandığındasın...
yaa ıstemedı biizim doktor.. ufff bak kızdım dr.umuza sımdı... 8 gun sonra 3. ay kontrolumuz var sorayım o zamn barii..genede gıdıp cektreyım... nerde cekılıo, kaca cektrdnz? devlette cok sonraya randevu verrler burda özele gtmem gerek...
kızlar face........ taki 2010 ocak anneleri grubumuza noldu:gitme:
yaaa cok uzuluyorum böle haberler alınca ben, şımdı takarım kafaya artık.. gecen doktorum programında da epilepsı konusu vardı yenıdogan bebeklerde belırtı olarak uykusunda sıcrama falan oluomuş gıbı ufak ufak.. ben bunu kurdumda kurdum.. cok fena oldum ben ya bu dogumdan sonra.. hemen gözlerım doluyor dusununce bıle... ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN KORU.. BİZE DERMANSIZ DERTLER VERME.. EVLATLARIMIZ SANA EMANET...AMİİNNN...
ben ozelde cektirdim canim dogum yaptigim hastanede zaten cocuk doktorumzu da o hastanede en gec 3 ayda cekilmeli demisti bana ceken radyalog 5 dakikalik bisey zaten cok basit bir jel surup kalcasinin uzerine bezinin kenarindan aleti gezdiriyor
hante cok bişi değildi
özel hastanede cektirdik 5 dk sürüyo...
sevcan bişi olmadı yerinde ocak anaları..
kıslar sizde süt olayları nasıl
biz zaten mama takviyeliydik bu ay sanki iyice azaldı gibi geliyo ya gerçekten azaldı yada oğluşumun mide kapasitesi arttı.
ek gıdaya başlayan varmı aranızda
saol meltemcim damatlar bebk gibi valla 2 bebkle ugrastim 3 gun yani :) seni kim kizdirdi canim bu kadar
canım yarına randevu aldık ortopedistten çocuk doktoru oraya yönlendirdi bakalım ne diyecek yarın.sizler çektirmedinizmi kalça usg.
biz de 1. ayin sonunda cektirdik canim ama kiz bebekelrde daha cok oluiyormus kalca cikigi ama korkma bak ilk 6 ay tedavisi cok kolaymis ve basari sansi yuzde yuzmus lutfen sakin ol prensesi de uzme hissetemsin senin uzuldugunu
her bebegin cektirmesi gerekliymis canim ilk 2 ay ultrason daha iyi sonuc verirmis bana oyle demisti doktor biz 1. ayda cektirmistik
saol canim ya ne yapalim boyle oldu iste biz burda kocis orda aslinda asilar tamamlanana kadar ilk 6 ay gitmeyi dusunmuyrodum esim de oyle istiyrodu ama bu sfere boyle hasta olunca uzuldum cok ben orda olsam en azindan daha duzenli olur hayati kendine bakamiyor yalniz o yzuden biraz daha erken gitmeyi duusnuyroum simdi belki 1 ay sonraki kontrolmuz ve asimizi da olup giderim sonra her ay asilar icin gelirim diye dusunuyroum bakalim esim de okay derse ama ilk once pasaport isini halletmem lazim burakin
orada aşı yapmıyorlar mı jasmincim?
yaa ıstemedı biizim doktor.. ufff bak kızdım dr.umuza sımdı... 8 gun sonra 3. ay kontrolumuz var sorayım o zamn barii..genede gıdıp cektreyım... nerde cekılıo, kaca cektrdnz? devlette cok sonraya randevu verrler burda özele gtmem gerek...
yaaa cok uzuluyorum böle haberler alınca ben, şımdı takarım kafaya artık.. gecen doktorum programında da epilepsı konusu vardı yenıdogan bebeklerde belırtı olarak uykusunda sıcrama falan oluomuş gıbı ufak ufak.. ben bunu kurdumda kurdum.. cok fena oldum ben ya bu dogumdan sonra.. hemen gözlerım doluyor dusununce bıle... ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN KORU.. BİZE DERMANSIZ DERTLER VERME.. EVLATLARIMIZ SANA EMANET...AMİİNNN...
medipol fiyatta ortalama bir hastane ve 50 tl ye çekmişlerdi, çok birşey değil yani, git hemen özelde çektir, kafana da takma çok fazla..
eşimle hep konuşuruz çocuk açık yaraymış meğer diye...Aras da geçen gün altını açarken birden morarmaya başladı soluk alamıyor çıldıracağım sandım kusmuk kaçıyor boğazına tıkanırdı ama bu kadar değil, dün sabah da eşimin "Bebeğim! Bebeğim!" çığlıklarıyla uyandım baktım yine tıkanmış mosmor...nasıl bir korku tanrım...Allah onların acısıyla sınamasın bizi, şimdi tüm gün gözümün önünden ayırmıyorum saat gece 4 ten sonra da yanıma alıyorum çünkü sabahları tıkanıyor genelde, yastıkta falan yatıryorum bakalım ilk kontrolde doktoruna soracağım...
bana öyle bir evlat nasip etki allah'ım,
zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin.
Bana öyle bir evlat nasip etki allah'ım,
yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımak bilginin temel taşı olduğunu bilsin .
Sana yalvarırım allah'ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.
Bana öyle bir evlat nasip etki allah'ım,
kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek... öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın.
Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım allah'ım, yine yalvarırım allah'ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçakgönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.
Ancak ondan sonra allah'ım ben, “boşuna yaşamadım” diyebileyim.
Kızlar bu dua cok hosuma gıttı paylaşmak ıstedım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?