2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dogru söyluyorsun cnm... haftaya kontrolde bı soreyım dr. a da cektıreyım nerd e cekılırse..

ben ozelde cektirdim canim dogum yaptigim hastanede zaten cocuk doktorumzu da o hastanede en gec 3 ayda cekilmeli demisti bana ceken radyalog 5 dakikalik bisey zaten cok basit bir jel surup kalcasinin uzerine bezinin kenarindan aleti gezdiriyor

kıslar sizde süt olayları nasıl
biz zaten mama takviyeliydik bu ay sanki iyice azaldı gibi geliyo ya gerçekten azaldı yada oğluşumun mide kapasitesi arttı.
ek gıdaya başlayan varmı aranızda

hante cok bişi değildi
özel hastanede cektirdik 5 dk sürüyo...

sevcan bişi olmadı yerinde ocak anaları..

hante devlet bana 15 gün sonraya gün vermişti. şuan 15 gün bile benim için çok önemli oldu keşke daha önce teşhis konsaydı diyorum..

yaaa cok uzuluyorum böle haberler alınca ben, şımdı takarım kafaya artık.. gecen doktorum programında da epilepsı konusu vardı yenıdogan bebeklerde belırtı olarak uykusunda sıcrama falan oluomuş gıbı ufak ufak.. ben bunu kurdumda kurdum.. cok fena oldum ben ya bu dogumdan sonra.. hemen gözlerım doluyor dusununce bıle... ALLAHIM SEN YAVRULARIMIZI TÜM KÖTÜLÜKLERDEN, HASTALIKLARDAN KORU.. BıZE DERMANSIZ DERTLER VERME.. EVLATLARIMIZ SANA EMANET...AMııNNN...

amin canim alalh tum evlatlarimizi korusun ama o kadar panik olma biraz sakin ol bizler sakin olacagiz ki bebekelrimzi de sakin olsunlar eger doktorun suphelenseydi soylerdi zaten kalca usgsi kontrol amacli isteniyor yine de cektir sen icin rahat olsun cok pahali bisey degil sicramaya da takilma minik bebeklerde olur sicrama genelde burak da sicriyor oyle arada takilma buna

ben ozelde cektirdim canim dogum yaptigim hastanede zaten cocuk doktorumzu da o hastanede en gec 3 ayda cekilmeli demisti bana ceken radyalog 5 dakikalik bisey zaten cok basit bir jel surup kalcasinin uzerine bezinin kenarindan aleti gezdiriyor

hante cok bişi değildi
özel hastanede cektirdik 5 dk sürüyo...

sevcan bişi olmadı yerinde ocak anaları..

hangı klinlige gttınız cektrmek ıcın? sayet dr.umuz gerek yok derse ben dırek nereye gıdeyım..

kıslar sizde süt olayları nasıl
biz zaten mama takviyeliydik bu ay sanki iyice azaldı gibi geliyo ya gerçekten azaldı yada oğluşumun mide kapasitesi arttı.
ek gıdaya başlayan varmı aranızda

henuz baslamadık mama takvıeyesıyle gecınıp gıdıyoz bızde...

krızallıtt senın bebısıne de kıyamam ben, allah korur rahat ol dıcem ama ben daha evhamlı olurum kesın. bugun bunalım topiği oldu. daha gunduz anneme dıyordum kı su sunnet işi birde bizim dil bağımız da sorun var o operasyonu atlatalım kus gıbı hafıfleyecegım . nerdeee aynen açık yara gibiler...

hantecim ozel hastanenin radyoloji bolumnde cekerler
krizcim asi orda da vardir ama siralama burasiyla ayni degildir simdi biz burd abasladik doktorumzu da burda ben ordaki saglik sistemine cok guvenmiyorum o yzuden hamileligimde de her ay kontrole gelmistim gidersem eger asilara da gelirim her ay
kriz neden boyle tikaniyor canim melegin doktoruna bir telefon acip sor istersen bizim dokotr bas kismini yatagin altindan yukseltin egim verin bas kismina demisti kusarsa falan geri kacmasin diye sen de yap istersen ama boyle morarmasi cok korkutuc benim en korktugum seylerden hemen doktoruna sor canim

Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım,

Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin.

Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımak bilginin temel taşı olduğunu bilsin .

Sana yalvarırım Allah'ım, onu kolay ve rahat yollarda değil, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt ki, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şefkat duymayı öğrensin.

Kalbi temiz olsun, ümitleri yüksek... Öyle bir evlat olsun ki, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, öyle bir evlat ki, geleceğe uzansın ama geçmişi unutmasın.

Ve bütün bunları ona verdikten sonra, yine yalvarırım Allah'ım, yine yalvarırım Allah'ım, ona gülebilme duygusunu ver ki, daima ciddi olduğu halde kendisini fazla ciddiye almasın, ona alçakgönüllülük ver ki daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, gerçek zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın.

Ancak ondan sonra Allah'ım ben, “boşuna yaşamadım” diyebileyim.

KIZLAR BU DUA COK HOSUMA GITTI PAYLAŞMAK ISTEDIM...

amın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…