2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn. zemuszemus

ayaz efendi 07:00'de kalktı, kalk kadın ben açım didi. yat lan bu saatte ne yemeği didim. bastı çığlığı istersen kalkma. :1shok:
kıtlıktan çıkmış gibi 150 cc yedi. akannehir
yatırdım camın önüne, alt değiştirme ünitesine börtü böceği seyretti. 08:30'da hadi baa müsade ben kestirem acık dedi vurdu kafayı yattı, hala daha uyuyor.
koca da gene işe gitti. her pazar her pazar ne işi anlamadım, ayak mı yapii nedir. CADIARZU
bende kaldım böyle. hava güzel, öğlen oğlumu alem de acık sahil yapem bari. hihoyyyt

pattis mi yiyoz, vaveyla'ya mı gidiyoz; uyar bana hacılar. hoya çatla sen emi :dilcikar:

dün gız akşam 7 den gece 2ye kadar uyumadı sonra uyudu 3 de kalktıı emdi 3.30 ta uyudu 5.30 da kalktı hacı gafam dönüyiiboshayallersmile

oooo baya nöbet yapmışınız gece.
dün akşam da ayaz geberdi ağlamaktan. ağlayan bi bebek olmadğı için korkuttu beni bayağı.
peki derdi, neydi; o camdan dışarsını seyrediyormuş, nereden çıkmış bu yıkanma işi.
zaten yıkayamadım o kadar çok çırpındı ki. yarım saat susmadan ağladı, yemek bile yemeden uyuyakaldı sonunda ağlarken. deli midir nedir yaa

canlar gunaydın. birkaç gündür giremi,yordum oğluşla vakit geçireyim depolama yapayım diye. kızlar yarın iş başı yapacağım 1 hafta herhalde zor geçecekeyvahedigeldismile

günaydın delfcim.
haydin hayırlı olsun, birkaç gün zor geçer ama alışınca iyi gelir hergün evden çıkıyor olmak.

bende gideyim benimki uyumuşken evi silip süpereyim bari.
öpüldünüz..

dün annem geldi evi bir güzel temizledik köşe bucak ayy nasıl içim rahatladı haftalardır böyle temzilenmemişti ev.bugünde oğlumla keyif yapıyoruz azıcık dışarı çıktık hava aldık rüzgar çoktu o yüzden çok kalamadık dışarda birazdan babamız gelir sonrada oğlumu bıcı bıcı yaparım

görünmüyon aşağıda hoya

nassın canım ben yanlız yanlız oturuyorum kocişin işi var gelemedi daha

yarın iş görüşmem var hem olsun istiyorum hemde olmasın istiyorumm

kocam geldi ben kaçar canım

gel hacı gelll hem pattis yiyoz hem bana geliyonuz sonrada bi sahil yapıveriyoss sonra ben sizi belediye otobüsüne bindiriyon yallaaah eve uyar mı ? alkisalkisalkis

kıssslaaar size kısa bir özet geçem evi pohhh götürüyo temizlemek lazım yarın arkadaşlarım geliyorrr delikafadulden bugün sabah bebeyi aldım anama kahvaltıya indim eve geri çıktım ve ne görim kapı açılmiyyyyy senağlama sonra çilingir çağır bi ton para kaptır eve girdik nihayetindde sonra kocişle doruuu gezmeye sonra hastaneye bi iğne çaktırdım kendime hala hastayımmmm benden bu kadeeeer vaktim olursa gün içinde girmeye çalışırımmm opuyorumnanaktan

kapıda mı kaldınız kı vaveyla :roflol:

hoya gel bi omuzverem teselli edem seni bacım :teselli:

bizde oğlumlu bostancıya kadar yürüdük geldik. iyi yoruldum valla.
her gören 1 aylık falan mı dedi. elinin körü aylık diycektim :dilcikar:

ayy esmer canım çok sıkkın ama senın msj ları okuyunca inan gülüyorum ne esprili hatunsun. sende soranlara he de geç esmercim. hayır desen busefer de uzun uzadıya sorar dururlar .en iyisi hiç muhatap olmadan he de geç git.

Kizlar ne var ne yok dicem ama kimse yok ne zaman gelsem

Burda hava cok güzel bu gün ama biz eve köle olmusuz benim adam gene bahcede bisiler yapiyor bu sefer havuz yapiyor süs icin yüzme havuzu diil :)) Bakalim biseye benzerse face e fotosunu koyarim.Aksamada misafir var bu gün sabahtan benim oglanlar icin bahcede cikolata hediye saklamislar onlarin bayrami ya cocuklara cikolata hediye veriyorlar ama saklayarak cocuk buluyor.Büyük oglan biliyor ama kücük hic bisi anlicak halde diil öyle bakiniyor onada bi pantolon bi tshirt geldi ama bedeni büyük bakalim bidahaki ay giyer insallah.Hediyeler geldide ne oldu anasina oldu olan aksama yemege bendeler demek bu .Esimde mangal yapariz sana kolay olur diyor dahada delirtiyor mangal kolayda yarin o mangaldan kalan pisligi cinlermi gelip temizlicek yarinda isim bitmicek bu günden belli temizle allah temizle ne bicim kadermis bu benimki bu gün bunalmisim fenalik geciriyorum kizlar.Istanbul daolmak istiyorum emirganda caybahcesinde söyle keyifle cay icmek istiyorum.En son böyle gittigimde sagda soldaki bebekli annelere özenmistimde basima bunlar gelecegini bilsem özenirmiydim ( Yas 30 dan önce olsa cekilmicek dert diil benimkide 40 i yarilayip giderken hic cekemiyorum.Neyse kendi kendime söylenip gidim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…