2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gül bacım gül. 3 günllük dünya, ağlamaya değmez :lepi:

oyy yoruldum okurken delikafadulden
hacı 2 çocukla emirgana gitsen nolur. dur oğlum, çimleri yeme evladım demekten çay buz gibi olurdu :bbo:

Esmeralda
:)))))) 2 haftalik iri dogdu bebegim diyip kafa bulsaydin.

:roflol:
doğru diyon yaa, bi dahakine diyecem valla, tuttum bunu :roflol:

he yaaa esmer kapıda kaldım hiç yapmam halbuki bu üçüncü oldu birinci ve ikincide bizim yeğeni saldık terastan benim eve :roflol: şimdi koca kazık oldu 10 kişi gelsede salamazdık vallaaa delikafadulden

he yaaa esmer kapıda kaldım hiç yapmam halbuki bu üçüncü oldu birinci ve ikincide bizim yeğeni saldık terastan benim eve :roflol: şimdi koca kazık oldu 10 kişi gelsede salamazdık vallaaa delikafadulden

benim küçükken oturduğumuz evde yan komşuyla balkonlarımız bitişikti. balkon kapısını kiltlenemzdik biz hiç, yüksek katta oturuyorduk.
annem anahtarı unuttukça babam balkondan balkona atlardı :roflol:

bende geçen gün işe giderken anahtarı kapının üzerinde bırakmıtım. annem de bakmadan çekmiş kapıyı çıkmış. kendi evinin anahtarı da içerde kalmış. gitmiş bebekle çilingir bulup getirmiş. bana feci küfür ediyordu kaydirigubbakcemile3

anasını satiim kırk yılda biryemek yapem dedim. sivri biber zehir gibiymiş.
bırak parmaklarımı totomdan bile alev çıkii valla. akannehir
adam nasıl yiyecek yemeği bilmem
kaydirigubbakcemile3

balkondan atla ohhh ne güzelll komşu saa çaya geliyom dur şu bebeyle bi atlayıverem balkondaaan ondan sonra şok şok şok kk nın esmeri yakışıklı ayaz ın annesi yüksek kattan düştü kolu bacağı alçı içinde ayaz bakıyor anasınaa al anne ye şu mamayııı ııııııı yemem bu muzluuuu bana aptamil getir diye bir diolag geçebeilirdiiii delikafadulden:roflol:

selam kızlar a.s.
annemi gecirdik bugün
bende kocemin peşine takıldım bende gelcem diye
bebeye babannesi baktı
gene gezdindim biraz

kızıma söz vermiştim yarın capitole götürcem die babamız izin vermiyo belediye otobusune kızı binemezmiş
bende o zaman aşama sen götürürsün didim :dilcikar:
kızımda bunaldı yaa ne zamandır gesmee gitmiyo
en iyisi yarın parka götüreyim

bu arada 4 saattir diliksiz uyuyo emmeyede kalkmadı
uyandırsam mı acaba
birde sabah 8 den 2 ye kadar saat bası emdi stok mu yapmış acaba

anasını satiim kırk yılda biryemek yapem dedim. sivri biber zehir gibiymiş.
bırak parmaklarımı totomdan bile alev çıkii valla. akannehir
adam nasıl yiyecek yemeği bilmem
kaydirigubbakcemile3

hacı yolla bize ben acıyı severimmm :jeyyar:

julieeet eğer poh yapmamışsa karnı toktur stok yapmıştır benimkide stok yaptı herhalde ama ben bilmeden çünkü beni emmedi gece acaba dolaptaki kuru fasulyeyimi yediiii

Slm kızlar Ankaradan ayrılmadan son bir Kızılay turu yaptım geldim,oğluşa da anne annesi baktı. Ama sanırım oğlan bana küstü,kucağıma aldım emzireyim diye bir feryat bir feryat neyse sonra ayakta emzirdim:ecrin_bebek: Biz şimdiden ayrılamıyoruz ben işe başlayınca ne olacak bilmem...

kaydirigubbakcemile3

hadi allah kavuştursun juli.
akşam çök adamın gırtlaana götürsün sizi valla.

bence uyandırma bebişi. benimkinin 7 saatlik rekoru varya, doktora sordum kaldırılmalı mı diye, gerek yok artık büyüdü dedi. ilk ayda uyandırılır, şimdi elleme ki deliksiz uyumayı öğrensin yavaş yavaş dedi.

julieeet eğer poh yapmamışsa karnı toktur stok yapmıştır benimkide stok yaptı herhalde ama ben bilmeden çünkü beni emmedi gece acaba dolaptaki kuru fasulyeyimi yediiii

hee sen uyurken baktı bu kadın emzirmicek en iyisi kuruyu yiyem dedi bebe herhal :roflol:

benim oğlan da öle yapıyo unutuyomuudur nedir

ne bilem yaa alıskın değelem yaa
hasta masta olmasın bebebilmiyorumkismile

maşallah 7 saat hee

oyy ankara kokusu getir bana da kız özledim oraları. profesör'de oturup kokoreç yemek vardı şimcik cokacimcoook

haden kıslar ben kaçıyomm hala midem bulaniyyy ooff çok hastayım çok kendinizee güzel bakın haaaa

ben geldim yine kimse yok ama bişey sormam lazım

yarın iş görüşmem var ilk defa bebekten ayrı olacağım süt sağmıştım buzlukta duruyordu yarın çözüp verecekler benim görüşmem saat 2 de kaç saat önce dolaptan çıkarmam lazım birde benmari usulü ısıtılacak ama ısısı ne kadar olmalı acaba.
çok zormuş ya çalışanları şimdi çok iyi anladım ben daha iş görüşmesine giderken bile panik oldum birde çalışırsam nasıl yapıcam valla bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…