ayy esmer canım çok sıkkın ama senın msj ları okuyunca inan gülüyorum ne esprili hatunsun. sende soranlara he de geç esmercim. hayır desen busefer de uzun uzadıya sorar dururlar .en iyisi hiç muhatap olmadan he de geç git.
Kizlar ne var ne yok dicem ama kimse yok ne zaman gelsem
Burda hava cok güzel bu gün ama biz eve köle olmusuz benim adam gene bahcede bisiler yapiyor bu sefer havuz yapiyor süs icin yüzme havuzu diil :)) Bakalim biseye benzerse face e fotosunu koyarim.Aksamada misafir var bu gün sabahtan benim oglanlar icin bahcede cikolata hediye saklamislar onlarin bayrami ya cocuklara cikolata hediye veriyorlar ama saklayarak cocuk buluyor.Büyük oglan biliyor ama kücük hic bisi anlicak halde diil öyle bakiniyor onada bi pantolon bi tshirt geldi ama bedeni büyük bakalim bidahaki ay giyer insallah.Hediyeler geldide ne oldu anasina oldu olan aksama yemege bendeler demek bu .Esimde mangal yapariz sana kolay olur diyor dahada delirtiyor mangal kolayda yarin o mangaldan kalan pisligi cinlermi gelip temizlicek yarinda isim bitmicek bu günden belli temizle allah temizle ne bicim kadermis bu benimki bu gün bunalmisim fenalik geciriyorum kizlar.Istanbul daolmak istiyorum emirganda caybahcesinde söyle keyifle cay icmek istiyorum.En son böyle gittigimde sagda soldaki bebekli annelere özenmistimde basima bunlar gelecegini bilsem özenirmiydim( Yas 30 dan önce olsa cekilmicek dert diil benimkide 40 i yarilayip giderken hic cekemiyorum.Neyse kendi kendime söylenip gidim ben.
Esmeralda
:)))))) 2 haftalik iri dogdu bebegim diyip kafa bulsaydin.
kapıda mı kaldınız kı vaveyla :roflol:
hoya gel bi omuzverem teselli edem seni bacım :teselli:
bizde oğlumlu bostancıya kadar yürüdük geldik. iyi yoruldum valla.
her gören 1 aylık falan mı dedi. elinin körü aylık diycektim :dilcikar:
he yaaa esmer kapıda kaldım hiç yapmam halbuki bu üçüncü oldu birinci ve ikincide bizim yeğeni saldık terastan benim eve :roflol: şimdi koca kazık oldu 10 kişi gelsede salamazdık vallaaa delikafadulden
benim küçükken oturduğumuz evde yan komşuyla balkonlarımız bitişikti. balkon kapısını kiltlenemzdik biz hiç, yüksek katta oturuyorduk.
annem anahtarı unuttukça babam balkondan balkona atlardı :roflol:
bende geçen gün işe giderken anahtarı kapının üzerinde bırakmıtım. annem de bakmadan çekmiş kapıyı çıkmış. kendi evinin anahtarı da içerde kalmış. gitmiş bebekle çilingir bulup getirmiş. bana feci küfür ediyordu kaydirigubbakcemile3
anasını satiim kırk yılda biryemek yapem dedim. sivri biber zehir gibiymiş.
bırak parmaklarımı totomdan bile alev çıkii valla. akannehir
adam nasıl yiyecek yemeği bilmem kaydirigubbakcemile3
balkondan atla ohhh ne güzelll komşu saa çaya geliyom dur şu bebeyle bi atlayıverem balkondaaan ondan sonra şok şok şok kk nın esmeri yakışıklı ayaz ın annesi yüksek kattan düştü kolu bacağı alçı içinde ayaz bakıyor anasınaa al anne ye şu mamayııı ııııııı yemem bu muzluuuu bana aptamil getir diye bir diolag geçebeilirdiiii delikafadulden:roflol:
selam kızlar a.s.
annemi gecirdik bugün
bende kocemin peşine takıldım bende gelcem diye
bebeye babannesi baktı
gene gezdindim biraz
kızıma söz vermiştim yarın capitole götürcem die babamız izin vermiyo belediye otobusune kızı binemezmiş
bende o zaman aşama sen götürürsün didim :dilcikar:
kızımda bunaldı yaa ne zamandır gesmee gitmiyo
en iyisi yarın parka götüreyim
bu arada 4 saattir diliksiz uyuyo emmeyede kalkmadı
uyandırsam mı acaba
birde sabah 8 den 2 ye kadar saat bası emdi stok mu yapmış acaba
julieeet eğer poh yapmamışsa karnı toktur stok yapmıştır benimkide stok yaptı herhalde ama ben bilmeden çünkü beni emmedi gece acaba dolaptaki kuru fasulyeyimi yediiii
Slm kızlar Ankaradan ayrılmadan son bir Kızılay turu yaptım geldim,oğluşa da anne annesi baktı. Ama sanırım oğlan bana küstü,kucağıma aldım emzireyim diye bir feryat bir feryat neyse sonra ayakta emzirdim:ecrin_bebek: Biz şimdiden ayrılamıyoruz ben işe başlayınca ne olacak bilmem...
kaydirigubbakcemile3
hadi allah kavuştursun juli.
akşam çök adamın gırtlaana götürsün sizi valla.
bence uyandırma bebişi. benimkinin 7 saatlik rekoru varya, doktora sordum kaldırılmalı mı diye, gerek yok artık büyüdü dedi. ilk ayda uyandırılır, şimdi elleme ki deliksiz uyumayı öğrensin yavaş yavaş dedi.
Slm kızlar Ankaradan ayrılmadan son bir Kızılay turu yaptım geldim,oğluşa da anne annesi baktı. Ama sanırım oğlan bana küstü,kucağıma aldım emzireyim diye bir feryat bir feryat neyse sonra ayakta emzirdim:ecrin_bebek: Biz şimdiden ayrılamıyoruz ben işe başlayınca ne olacak bilmem...
ne bilem yaa alıskın değelem yaa
hasta masta olmasın bebebilmiyorumkismile
maşallah 7 saat hee
niye hasta olsun olm, uykusu varmış kızın uyuyor işte.
bende 5 saatten sonra gidip parmaklarını çektiydim hayat belirtisi var mı diye :roflol:
oyy ankara kokusu getir bana da kız özledim oraları. profesör'de oturup kokoreç yemek vardı şimcik cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?