ben geldim yine kimse yok ama bişey sormam lazım
yarın iş görüşmem var ilk defa bebekten ayrı olacağım süt sağmıştım buzlukta duruyordu yarın çözüp verecekler benim görüşmem saat 2 de kaç saat önce dolaptan çıkarmam lazım birde benmari usulü ısıtılacak ama ısısı ne kadar olmalı acaba.
çok zormuş ya çalışanları şimdi çok iyi anladım ben daha iş görüşmesine giderken bile panik oldum birde çalışırsam nasıl yapıcam valla bilmiyorum
kızlar bu gece bır uyandım, benım ki üzerini acmıs, uyanmıs hiiççç ses cıkarmıyor masumcuk masumcuk duruyor.. ama uzerınde hıc bıseykalmamışş ve ellerıı yanakları buzkesmiş... mafoldum ıcım ezıldı.. bı kereden bısey olmas deyın derahatlayım... sonra tekrar uyudugumda ruyamda hep oglusum üşüdüğünü , sogukta kaldıgını falan gördum
kızlar bu gece bır uyandım, benım ki üzerini acmıs, uyanmıs hiiççç ses cıkarmıyor masumcuk masumcuk duruyor.. ama uzerınde hıc bıseykalmamışş ve ellerıı yanakları buzkesmiş... mafoldum ıcım ezıldı.. bı kereden bısey olmas deyın derahatlayım... sonra tekrar uyudugumda ruyamda hep oglusum üşüdüğünü , sogukta kaldıgını falan gördum
bişey soracağım belki okuyan olurda cevap yazar ben hala uni baby ıslak mendil kullanıyorum ama biraz pahalı tabi başka marka kullanan ve memnun olanlar varsa tavsiye istiyorum.
ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum memnunumbişey soracağım belki okuyan olurda cevap yazar ben hala uni baby ıslak mendil kullanıyorum ama biraz pahalı tabi başka marka kullanan ve memnun olanlar varsa tavsiye istiyorum.
arkadaslar melisanın gözü cok kötü oldu
2-3 gündür sulanma ve capaklanma vardı
bugün göz altı kızarmaya basladı
yarın doktora gideyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?