2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canm öncelıkle hayırlı olsun sımdıden dıyorum.. ben hiç buzluga koymadım, buzdolabının alt kısmına koydum orada da 3 gun duruyor demıslerdı ama ben en fazla 12 saattutuyorum.. o bıle cok gelıyor bana.. sen evden cıkmadan taze sagarsın en fazla kac saat gerekır sana? ama buzlukta stoğun varsa o ayrı tabii...

yaa bende bişi sorcem bu sütlerın saklama sürelerı her sıtede farklı yazıyor. difirizde 3 ay buzdolabında 3 gün oda sıcaklıgında 3 saat duydum en son onu hatrlıyorum ama benım süt bozuluyor 1 gun dayanmıyor sankı.. siz kacar saaat bekletıp verıosunuz...:uhm:

kızlar bu gece bır uyandım, benım ki üzerini acmıs, uyanmıs hiiççç ses cıkarmıyor masumcuk masumcuk duruyor.. ama uzerınde hıc bıseykalmamışş ve ellerıı yanakları buzkesmiş... mafoldum ıcım ezıldı.. bı kereden bısey olmas deyın derahatlayım... sonra tekrar uyudugumda ruyamda hep oglusum üşüdüğünü , sogukta kaldıgını falan gördum

tabiki bişe olmaz annesi
bizimki hep üstü açık uyuyor
bişecik olmadı daha
sen içini ferah tut

canım benimkide aynen üstünü açıyordu uyurken şimdi ince penye bir battaniyeyle yarım kundak yapıyorum çok sıkmadan ona dolanıyor üstünede yine ince bir battaniye daha örtüyorum hiç açılamıyor benimde aklım kalmıyor onda.bir kereden bişey olmaz annesi sen merak etme erkek adam o.

bişey soracağım belki okuyan olurda cevap yazar ben hala uni baby ıslak mendil kullanıyorum ama biraz pahalı tabi başka marka kullanan ve memnun olanlar varsa tavsiye istiyorum.

bişey soracağım belki okuyan olurda cevap yazar ben hala uni baby ıslak mendil kullanıyorum ama biraz pahalı tabi başka marka kullanan ve memnun olanlar varsa tavsiye istiyorum.

canım bende devamlı onu kullandım sonra uni babynin mavi üstünde pure yazar onu kullanıyorum ..parfümsüz oda

arkadaslar melisanın gözü cok kötü oldu
2-3 gündür sulanma ve capaklanma vardı
bugün göz altı kızarmaya basladı
yarın doktora gideyim dimi

bu hafta Migrosta unibabyde indirim vardı,
5,5 olan unibaby 3,5 milyondu
ben bi ara Pampers kullandım,pişik olmadı

ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum memnunum

götür tabiki güzelim bende kulak için götürücem yarın

günaydın kızlar çok yoğun geçen bi hafta ve haftasonundan sonra merhaba
nasılsınız geçmişe bakamayacağım umarım herkes iyidir

günaydınnn..

nispet yapar gibi olmasın ama benim böcük kendi rekorunu kırıp 7,5 saatlik kesintisiz uyku yaptı gece. kaydirigubbakcemile3
uyanıp 160 cc mama içti sonra akannehir

tren bozuldu gelirken. balataları yanmış. dumanlar çıka çıka geldik söğütlüçeşmeye kadar.
anadolu yakası bir sis göz gözü görmüyordu. köprü trafiği uzunçayırdan başlıyordu felaket yani.
arabayla çıkanlar 4 saatte anca karşıya geçmiştir herhalde. :bbo:

götür bi canım.
önemli birşey değildir ama damla verir zannedersem. bize de olmuştu aynısı. bir damla vermişti. 2-3 günde geçmişti.

Son düzenleme:
günaydın kızlar..haftasonu giremedim gezdik oğlumla..
sabah 7 de kalktım kocişe kahvaltı hazırladım işe gönderdim sporumu yaptım geldim.zemuszemus
ben dün gece utkuyu çorapsız yatırdım geçen smhsmh sormuştu sanırım..üşümedi ayakları hiç..

günaydın canlarrr sabah 6dan beri sizi beklimm nerde kaldınız
bende evi topladım bi iki yemek yaptım bide 5mil yürüdüm geldim
tospamın çamaşırları çoğaldı onlarda makinede biter birazdan
esmerim bu trende ne heycanlı günler yaşıyosun ya walla hergün bi olayın var hee
çok hızlı yaşıyosun bacım kıskanıyom hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…