2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaa sorma benim başıma bu trenden gelicek var ama hadi hayırlısı
aman bacım aman sakin sakin yaşamak daha iyi. bu kaa ekşın bünyeye zarar kaydirigubbakcemile3

bu arada ben mesaj attım ama yok buralarda bacı.
gelir inşallah bir an önce

hihoyyyt voyage bende baktım ama bebeyle bilmediğim yer zor olur diye bu senede aynı yere gidelim dedik evet otel çok güzel hizmette sınır yok bizde senin oraya baktık wing de yer yoktu allem ettik gullem ettik sonunda ayarladık wing bana daha çok sıcak geldi ya nebilim

jasmincim dolcevitaya baktık geçen sene yer yok diye winge gitmiştik bu senede baktık bizim tarihte aile odası yokmuş kaçırdık yine ama wing tw aynı çok çok ii birde tam karşısında hastane var benim için çok büyük bi artı bebeye bişi olsa hemen yanında hastane allah gitmeyi nasip etmesin tabide ondan bu sene bizim için en iyisi wing
günaydın herkese ne var neyok...

tamam canım bekliyorum
ha benim evde yaptığım gece ekşınları bünyeme çok ii geliiiiŞeniz

oo bayağı kalabalık olmuşuz dün bizde annemler ablamlar yeşilköye kahvaltıya gittik buğlem gün boyunca dışardaydı korktum hava çarpcak diye ama allahtan bişey olmadı 10 bucukta uyudu sabah 6ya kdar ilk defa o kadr çok açık havada kaldı temiz hava işe yaradı sık sık uyanıp ateşi varmı diye baktım şükür yoktu

dün oğluşuma okumak için masal kitabı aldım
bu gece başlıcam okumaya bakalım ne tepki verecek
melek kanatlarınıda aldım takıp resim çekicem en kısa zamanda
ayy nasıl olcek merak ediyorum

dün oğluşuma okumak için masal kitabı aldım
bu gece başlıcam okumaya bakalım ne tepki verecek
melek kanatlarınıda aldım takıp resim çekicem en kısa zamanda
ayy nasıl olcek merak ediyorum

aa aldın mı kanatları sonunda.
çek bir an önce süper olur bence.

feyza iyi gezmişiniz valla, oksijen fazlalığından sızmış seninki bütün gece kaydirigubbakcemile3

vallaha ekşin mekşin yok ben çalışmaya başladım ya sallayıp duruyorum herüfü zaten hafta içi shıftinden dolayı görüşemiyoruz hafta sonuda ben salladım bakalım sonumuz ne olcak

bende melek kanatları almak istıyorum resim için
canım ben historiadan aldım stand var böyle eğlenceli şeyler satılıyor hemen giriş katında 25lira kocaman hemde
aa aldın mı kanatları sonunda.
çek bir an önce süper olur bence.

feyza iyi gezmişiniz valla, oksijen fazlalığından sızmış seninki bütün gece kaydirigubbakcemile3
evet keyifli bi anında çekicem canım sonrada zümrütte çekilsin istiyorum hatıra olsun odasına asarım
vay beee biz oğlanla ekşın yapmaktan birbirimize fırsat bile kalmıo

walla her uyku aralığını doldurup fırsat yaratıyoruz yada odasına yatağına bırakıyorum dönencesini seyrediyoo kandırıyoruz bebeyiisempatiksalakcinni

yazık kocelerinize heee
hoş edin gönüllerini yahu 9ay beklediler zatii
ben kapıdan bakıp pisi pisi diyorum oda
aslan gibim kükrüyo manyak bi aileyiz biz yanee
ama evlilikte doğruya doğru bu ekşın olayı çok önemli biyere sahip bencee

kediyle aslan hee :roflol:
rüzgar büyüyüp kedilere gel pisi pisi yapmaya başladığında sizi gülme tutar ben diyim valla

ay esmer formdasın yine sabah sabah çok güldüm ya pisi pisi he..

pamuk dur kız yavaş ol rüzgara kardeşmi yapcan hemen

valla bizdede ekşın mekşın yok unuttuk o işleri..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…