kızlar personelin maaşlarını ayarlıyorum aklım burda inşallh yanlış yapmam arada bakıyorum buraya aklım burda kalıyor üffff
evet canım özelden adını soyadını yaz bana arkadaş olarak ekleyip davet yollim sana
walla ben severken bile yatıyo yanımda öyle oynuyorum çok sıkılırsa alıyorum kucağıma oda 2 3 dk sabrediip alıştırmak lazım dün bu bebek bakımında mucizevi çözümler kitabına baktım inkilap kitaba yoktu deli oldum bu hafta sonu bakıcam artık
kendininkini fazla yaz yanlışlıklan kaydirigubbakcemile3
posicim kulakları rahatsız olmuş olabilirmi uçakta acaba
alışkın değil ya belki rahatsız olmuştur
bizde tatile giderken uçakla gidicez kalak tıpası alsammı acaba
tamam cnm yazarım gerçi benim facte taa hamilelikten resimler var babamız yeni resimlerimizi kaldırdı kızına nazar değiyomuş ama ben koyarım yine, o kitabı bende arıyorum ama maalesef bende bulamadım henüz
yok rahatsiz olmadi kulaklari. bizimki kucaga alisik degil kucakta rahat edemedi yatmak istedi yatamayinca da agladi. alisti evde sallanan besiginde yatmaya. dönüste bebek cantasinin icine koydum rahat rahat yattihic aglamadi
selam herkese bizgeldikkkk
zaten zorlayarak dolanarak hoplayarak zıplayarak emen nida şimdi ağzına aldığında başlıyor ağlamaya ama ne ağlama neler neler yaptıysam yok cumartes akşamdan beri böyleyiz bi dün gündz emdi bide gece 1 kere onun haricinde hep kıyametler kopuyor
sağıp içiriyorum ama zaaten sütüm azalmaya başlamıştı yetmiyordu buzluktan kullanıyorduk onları da tükkettik dün gece ilk defa mama içtik
bizde katıldık mamalı anneler kervanına
gitgide sütüm iyice azalıyor bakalım ne olucaz
çok şükür ugüne geldikya bundan sonra hayırlısı napalım kısmeti bu kadarsa bunada şükür koca kız oldu
süt eritmeden bahzsedilmiş ben ne göğsümdekinin ne buuzlukjtakinin tadına baktıım hepsini içti nerdeyse 50 poşet içmiştir bitirdik hepsini
bi yerde pokuumuştum su kaloriferin üstnde duruyo diye dün gece öyke yaptım hiç su ısıtmama gerek olmadı sağolun
mama içenler mamayı biraz kaldı o ne kadar durabilir tekrar ııtabilirmiyim yoksa kalırifer üstünde falanmı dursun
birde eşim eczabeye gitmişti gece aptamil 22tl miş bebelac 5.85 bu ne fark dedik şok olduk fark ne bilen varmı bebelac duymuştum esmerden falabn ondan al dedim. sevdi içiyo tadına baktıım ben güzel sanardım çok kötüydüüüüü
giderken tek basima gittim ucak kalkip inerken uyudu ama radayken hic susmadi ne yaptiysam siren gibi aglamasini kesemedik. dönüste babasi da yanimdaydi o yardim etti hic aglamadi ucakta ugrastirmadi bizi. evde de carsafla salladik hep. Annemler cok sevdi yusufu ama annem bu kadar rahatini bozacagimi bilseydim cagirmazdim dedi yusuf agladi annem agladi :)
rüzgarcım takma kafana süt olayını maşallah yine içti baya senin bebiş ben doğdu doğalı mama veriyorum sütüm 1ay geldi oda günde 1yada 2kez verebildim bende aptamil kullanıyorum bizim burda 17küsüre alıyo eşim ben mamayı yapıp peteğin üstüne koyuyorum 1 2 saat geçiyo acıkınca yiyo kalırsa yine koyuyorum bitene kadar duruyo yani bi problem yaşamadım bugüne kadar hem sıcak duruyo hem ağladığı gibi veriyorum ağzına beklememiş oluyo
niye kimse yazmıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?