2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

posi hoşgeldin emzirmedin mi bebeyi uçakta

cadaloz annesine gitmiş 1 hafta sonra dönecek size selamı var ızlar

giderken tek basima gittim ucak kalkip inerken uyudu ama radayken hic susmadi ne yaptiysam siren gibi aglamasini kesemedik. dönüste babasi da yanimdaydi o yardim etti hic aglamadi ucakta ugrastirmadi bizi. evde de carsafla salladik hep. Annemler cok sevdi yusufu ama annem bu kadar rahatini bozacagimi bilseydim cagirmazdim dedi yusuf agladi annem agladi :)

posicim kulakları rahatsız olmuş olabilirmi uçakta acaba
alışkın değil ya belki rahatsız olmuştur
bizde tatile giderken uçakla gidicez kalak tıpası alsammı acaba

tamam cnm yazarım gerçi benim facte taa hamilelikten resimler var babamız yeni resimlerimizi kaldırdı kızına nazar değiyomuş ama ben koyarım yine, o kitabı bende arıyorum ama maalesef bende bulamadım henüz

posicim kulakları rahatsız olmuş olabilirmi uçakta acaba
alışkın değil ya belki rahatsız olmuştur
bizde tatile giderken uçakla gidicez kalak tıpası alsammı acaba

yok rahatsiz olmadi kulaklari. bizimki kucaga alisik degil kucakta rahat edemedi yatmak istedi yatamayinca da agladi. alisti evde sallanan besiginde yatmaya. dönüste bebek cantasinin icine koydum rahat rahat yattihic aglamadi

tamam cnm yazarım gerçi benim facte taa hamilelikten resimler var babamız yeni resimlerimizi kaldırdı kızına nazar değiyomuş ama ben koyarım yine, o kitabı bende arıyorum ama maalesef bende bulamadım henüz

aslında değiyor bende inanıyorum nezaman yeni resim eklesem çocuk bi huysuzlaşıyo ama dayanamayıp koyuyorum işte o kitabı olmadı netten sipariş vericem d&r bakmam lazım orda vardır muhakkkak

yok rahatsiz olmadi kulaklari. bizimki kucaga alisik degil kucakta rahat edemedi yatmak istedi yatamayinca da agladi. alisti evde sallanan besiginde yatmaya. dönüste bebek cantasinin icine koydum rahat rahat yattihic aglamadi

hımm ii bari artık uçarken napıcanı biliyosun

selam herkese bizgeldikkkk

zaten zorlayarak dolanarak hoplayarak zıplayarak emen nida şimdi ağzına aldığında başlıyor ağlamaya ama ne ağlama neler neler yaptıysam yok cumartes akşamdan beri böyleyiz bi dün gündz emdi bide gece 1 kere onun haricinde hep kıyametler kopuyor
sağıp içiriyorum ama zaaten sütüm azalmaya başlamıştı yetmiyordu buzluktan kullanıyorduk onları da tükkettik dün gece ilk defa mama içtik
bizde katıldık mamalı anneler kervanına
gitgide sütüm iyice azalıyor bakalım ne olucaz
çok şükür ugüne geldikya bundan sonra hayırlısı napalım kısmeti bu kadarsa bunada şükür koca kız oldu

süt eritmeden bahzsedilmiş ben ne göğsümdekinin ne buuzlukjtakinin tadına baktıım hepsini içti nerdeyse 50 poşet içmiştir bitirdik hepsini

bi yerde pokuumuştum su kaloriferin üstnde duruyo diye dün gece öyke yaptım hiç su ısıtmama gerek olmadı sağolun
mama içenler mamayı biraz kaldı o ne kadar durabilir tekrar ııtabilirmiyim yoksa kalırifer üstünde falanmı dursun

birde eşim eczabeye gitmişti gece aptamil 22tl miş bebelac 5.85 bu ne fark dedik şok olduk fark ne bilen varmı bebelac duymuştum esmerden falabn ondan al dedim. sevdi içiyo tadına baktıım ben güzel sanardım çok kötüydüüüüü

pamuk bide uçağa bindik birşey olmadı kalkıp inerken emzik biberon bişe alsın yeter o zamana su içmeyede başlamış olurlar verirsn biriniş

anacım sizden duyunca şoookk oluyorum sende 50 poşet mi attın ne ara attınız dolaba maşllh size.
inş. bırakmaz sen ver ağlasada inat et bir gün bıkar emer emdikçe sütün artar inş .bırakırsada üzülme aldı o ilk güzel anne sütünü hiç anne sütü almayan çocuklar var bunada şükür

bence bi rahtsızlığı vardı kesin kulakları ağrımış olabilir bencede

rüzgarcım takma kafana süt olayını maşallah yine içti baya senin bebiş ben doğdu doğalı mama veriyorum sütüm 1ay geldi oda günde 1yada 2kez verebildim bende aptamil kullanıyorum bizim burda 17küsüre alıyo eşim ben mamayı yapıp peteğin üstüne koyuyorum 1 2 saat geçiyo acıkınca yiyo kalırsa yine koyuyorum bitene kadar duruyo yani bi problem yaşamadım bugüne kadar hem sıcak duruyo hem ağladığı gibi veriyorum ağzına beklememiş oluyo

bende dün aldım 18,95 bu 2. mamamız işe başladığım için mecbur kulanıyrum

rüzgarcım üzülme sen yinede sağabildiğin kadar sağ bence mamayla beraber içsin nida az bile olsa anne sütü
süt eritme işini ben sordum tadı iğrenç diye ama bakıyorum herkez içirmiş bende deneyeceğim inş.içer demir

feyazcım benim ilk zamanlar çok oldu emmesini beklemedik küvezdeydi sağaıp götür derken sağdıkça çoğaldı ee zaten 30-40 içiyordu öyle çok birikti
sonrada geceleri daha çok çıkıyor diye geceleri hep sağdım fala olanı buzluğa attım içtiğini içirdim

hoya canım ben hiç saatli emzirmiyorumki hep istediğinde veriyorum en son vermiycem biberon acıksın alır dedim ama yok banamısın demiyo uyurken 1 kere aldı 2. de yine ağladı denemeye devam ediyorum edicemde ama hayırlısı

pamuk yok canım çok şükür güzel toparladık bundan sonra sütüm yok diye üzülmek isyan olur bizim için. canım bir yerde 1 saatten fazla durmaz diye okumuştum sanki bi kere 90 yaptım 20 si kaldı döktüm onu dökmüyim bi daha marketlerde öyle eczaneya ondan uçmuş fiyat bunu bitirelim bende ya ülker alıcam ya aptamil gerçi hipp te güzel diyolr bakalım dr ne diycek kadının bişyden haberi yok gidince biz mama içiyoruz artık diycez

esra sağıyorum canım 2 saatte bi 10 dk sağıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…