2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ekşın yapacağım vakitte uyurum, daha verimli bence :lepi:[/QUOTE]

Katılıyorum sana esmer şu günlerde en çok özlediğm koca değil uyku

maşallah size pamuk

günaydın kızlar 7 den beri ayaktayım gecede pek uyumadık çoooooooooooooooooook uykum var akannehir

tam niyetlendim eşimi mutlu edem ekşına başleyem diyte bu sefer de nur geceleri uyumamaya başlaxdı anacım ne biçim iş bu adam da canıma okudun nur büyü de hesabını ver yaptgıklarının diytiiialsanaalsanasmile

tam niyetlendim eşimi mutlu edem ekşına başleyem diyte bu sefer de nur geceleri uyumamaya başlaxdı anacım ne biçim iş bu adam da canıma okudun nur büyü de hesabını ver yaptgıklarının diytiiialsanaalsanasmile

çok şükür gecelerimiz biraz düzeldi sabaha kadar gözümüzü kırpmıyoduk bizde hergün değişiyo bunlar

hiç sorma yaa bi düzen oturtamadım sevgili oğlumaa dizde uyur yere koy uyanır kucakta uyur beşiğe koy uyanır akannehir

kızlar günaydın nasılsınız
benim moralim biraz bozuk
ben sütümü sağıp fazlalığı buzluğa atmıştım dün 1 tanesini denemek için çıkardım dolabın alt katında yavaş yavaş erittim tam demire verecekken tadına bakmak geldi aklıma bi baktım tek kelimeyle iğrenç bi lokma tattım bütün gece midem bulandı vermedim sütü döktüm(150 cc süt boşa gitti)
sonra face de kibele vardı ona sordum sen hiç saklayıp erittin mi diye oda saklamış eritmiş onunda tadı iğrençmiş ama vermiş hayale bişey olmadı dedi akşamdan beri eşimle internette araştııyoruz bu durum normalmiş eğer bebek tadını beğenirde içerse sorun yokmuş zararlı falan da değilmiş ne olur fikir verin ne yapayım ben az değil 42 torba sütüm var dolapta ya demir tadını beğenmezse ne yaparım ben okadar süt çöpe mi gidecek

Günaydın herkese

bende bişey soracağım akşam yazmıştım ama kimse görmedi bugün dışarı çıkmak zorundayım ve buzluktaki sütü eritip bebeğe verecekler kaç saat önce çözmeye başlamalıyız bir de ne kadar ısıtmalıyız ne olur acele cevap yazın bana evden çıkıcam birazdan

oferta ben gecden dolabın alt bölümüne koyuyorum ısıtırken de sıcak suyun içine koyuyorum biberonla ılındığında içiriyorum.
esra ya herşeyin tadına bakardım bi tek dolaptan çıkardığım sütün tadına bakmadım ece de zorla içmiş. dün dışardaydım babasına bıraktım çok aç olduğu için zorla içti dedi.
maşallah 42 torba süt biriktirmişsin olmazsa yoğurt mayalamayı dene olursa o şekilde verirsin ek gıdaya geçtiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…