2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy Allah korusun, allah şifa versin inşallah.
bebekler ayaklandığında çok çok dikkatli olmalı işte
.

kız juli seninki 6800 benimki 6100arada biray var emme senin kız nasıl güzel tombalak durii anlamimm benimkide yumak yumak dursun itiyorum
çok geçmiş olsun buarada canım çok gezmeyinde gözü ohaldeyken mikrop kapmasın dışarsı ii gözüküyo ama mikrop kayniii

geçmiş olsun canım allah korusn dünde ben duydumn 1 aylık bebeği annesi yıkarken diğer çocuğu gelmiş ona yaklşmış odadan git demiş zarar vermesin diye diğer çocuğu odasına götrmüş gelmiş hemen yıkamay başladım yanlışkla sıcak su kovasındaki kaynar suyu dökmüş çocuk yoğun bakımdaymış bende çok üzüldüm allah korusun daha 1 aylık

bir anne bu ihmali nasıl yapar anlamıyorum.
kendi dalgınlığını engellemek için kaynar su bulundurmamalı yanında.
başka kovada ılıtıp onu dökmeli.
bunun vicdan azabı çıkmaz insanın içinden.

kızlar bende mamayı döküyorum dr 1 saat en fazla beklet sonra dök dedi.heleki mamayı yapıp bekletmek bence çok daha zararlıdır..
juli seninki tosun oldu yaa..geçmiş olsun bizde netira kullandık göz masajı geçti..
feyza 600 gram almış sanırım geçen aydan bu yana benim kız..eşim de çok takıyorsun diyorne guzel kızı atletik olcekmiş başlarım atletigine dedim zayıf işte bu kız dedim:))banamı laf atıyor hakaret ediyor gizliden bu herif anlamadım:))

geçmiş olsun juli.
1-2 günde geçer gözü merak etme, benimkinde de olmuştu.
tobraset kullanmıştık biz.

sonunda gitmişiniz capitol'e he.
melisa'da bunu kutlayalım bari demiş kaydirigubbakcemile3
he valla kutladık
herhalde kaç gündür capitol diye sayıklıyom ya
zıcarım capitolünün içine dedi :roflol:

geçmiş olsun julicim
bizm kızda hep gezmdede yapıyor taaa sırtından çıkıyor evde bişey yok kucakta indir bindir oluyor o yüzden bence
saol canım
herhalde gezerken daha verimli olyu bunlar sempatiksalakcinni

pamıkım bizimki sırf yanak sempatiksalakcinni
pos var boy yok :roflol:

evet yani bununki ihmalkarlık olmuş insan kaynar suyla 1aylık bebenin nesine kullanırki ılık tek kova su yapsana aklı yokmu bu insanların yaa allahım onu nasına babasına bağışlasın çok zor çok

normal canım artık eskisi kadr kilo almıycaklar ecrin olsun bişey olmaz zayıf olsun ama sağlıklı olması önemli takma kafanı

bende anlam veremin 3,5 aydır biz banyoda ılıtıp kovasıyla getrp odada yıkıyoruz sıcak suyun ne işi var ayrıca ömür boyu vicdan azabı

anneler çok dikkatli olmalı cahillk mi desem ne diyim ki bilmyorum

mutfagı temizlmeye ugraşıyorum çamaşır astım tekrar attım off.dışarı çıkmam lazım oturma odasının tülü güneştenmi ne hep yırtılmış ne tuhaf:)))tutuyom elimde kalıyor perdeciye gitcem.ayris uyuyor oyy çok işim var yemek yapcam.yarın halıcı gelcek yıkamaya vercem halıları..

merhaba kızlar biz geldik...çok yorgun bir haldeyim...ayaklarım felaket ağrıyor...hem topukludan...hem oynamaktan..
kuzenimin düğünü için antalyaya gittik...eğlendik geldik...
bugün adana yanıyor ya resmen.. 27 dereceyi gösteriyor dışarda termometreler...

ecrin ben okurken yoruldum kafamçokkarıştı

hoşgeldin ayça..ne guzel yaz geldi desene yazın yaylaya çıkıyormusunuz benimde adanalı arkadaşlarım var onlar yaylaya çıkıyoruz durulmuyor diyorlar..

gezdim gezdim şimdide 3,5 atıyom temizlik yapılcak haftasonu yemege misafir almayı düşünüyorum 10 kişi kadar,allah büyükjtür beeeee..

benim tontik emdi gitti eşofman giydrmiş babsı birde bandana takmış spora çıkmış sanki çok şekr olmuştu sevdim sevdim öptüm öptüm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…