ay kızlar eşimin işyerinden bi adamın 10aylık çocuğunun üstüne ketıldan kaynar su dökülmüş
mama yedirmiş annesi çocukta yürütgecindeymiş dolaşıyomuş galiba anneside bulaşık yıkıyomuş dökülmüş üstüne bebe yoğunbakımdaymış çok üzüldüm yaa gözümün önüne ege geldi o halde allahım sen koru yavrularımızı kızlar o bebek için dua edin olurmu neolur
rylai yolladım canım kabul et
selam kızlar
gecmişe gidemedim
şlimdi eve geldik
herkes iyidir insallah
sabah doktora gittik
gözü için
kanal tıkanmıs dedi burun tıkanıklığı yol acmış
masaj verdi burun ve göz damlası birde..
6.800 olmus 15 günde 500 gr iyi dedi
boy aynı cıktı
öyle işte sonrada capitole gittik
orda sırtına kadar zıctı zor temizledik kaydirigubbakcemile3
ay kızlar eşimin işyerinden bi adamın 10aylık çocuğunun üstüne ketıldan kaynar su dökülmüş
mama yedirmiş annesi çocukta yürütgecindeymiş dolaşıyomuş galiba anneside bulaşık yıkıyomuş dökülmüş üstüne bebe yoğunbakımdaymış çok üzüldüm yaa gözümün önüne ege geldi o halde allahım sen koru yavrularımızı kızlar o bebek için dua edin olurmu neolur
geçmiş olsun canım allah korusn dünde ben duydumn 1 aylık bebeği annesi yıkarken diğer çocuğu gelmiş ona yaklşmış odadan git demiş zarar vermesin diye diğer çocuğu odasına götrmüş gelmiş hemen yıkamay başladım yanlışkla sıcak su kovasındaki kaynar suyu dökmüş çocuk yoğun bakımdaymış bende çok üzüldüm allah korusun daha 1 aylık
he valla kutladıkgeçmiş olsun juli.
1-2 günde geçer gözü merak etme, benimkinde de olmuştu.
tobraset kullanmıştık biz.
sonunda gitmişiniz capitol'e he.
melisa'da bunu kutlayalım bari demiş kaydirigubbakcemile3
saol canımgeçmiş olsun julicim
bizm kızda hep gezmdede yapıyor taaa sırtından çıkıyor evde bişey yok kucakta indir bindir oluyor o yüzden bence
kız juli seninki 6800 benimki 6100arada biray var emme senin kız nasıl güzel tombalak durii anlamimm benimkide yumak yumak dursun itiyorum
çok geçmiş olsun buarada canım çok gezmeyinde gözü ohaldeyken mikrop kapmasın dışarsı ii gözüküyo ama mikrop kayniii
geçmiş olsun canım allah korusn dünde ben duydumn 1 aylık bebeği annesi yıkarken diğer çocuğu gelmiş ona yaklşmış odadan git demiş zarar vermesin diye diğer çocuğu odasına götrmüş gelmiş hemen yıkamay başladım yanlışkla sıcak su kovasındaki kaynar suyu dökmüş çocuk yoğun bakımdaymış bende çok üzüldüm allah korusun daha 1 aylık
kızlar bende mamayı döküyorum dr 1 saat en fazla beklet sonra dök dedi.heleki mamayı yapıp bekletmek bence çok daha zararlıdır..
juli seninki tosun oldu yaa..geçmiş olsun bizde netira kullandık göz masajı geçti..
feyza 600 gram almış sanırım geçen aydan bu yana benim kız..eşim de çok takıyorsun diyorne guzel kızı atletik olcekmiş başlarım atletigine dedim zayıf işte bu kız dedim:))banamı laf atıyor hakaret ediyor gizliden bu herif anlamadım:))
geçer delcim geçer. ilk gün daha normaldir.
bu hafta sıkıntılı olur haftaya alışırsın
mutfagı temizlmeye ugraşıyorum çamaşır astım tekrar attım off.dışarı çıkmam lazım oturma odasının tülü güneştenmi ne hep yırtılmış ne tuhaf:)))tutuyom elimde kalıyor perdeciye gitcem.ayris uyuyor oyy çok işim var yemek yapcam.yarın halıcı gelcek yıkamaya vercem halıları..
selam kızlar.işteyimm vakit geçmek bilmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?