2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

vallah benim çok çıkmadı demkki yada buğlem hepsini içti kaydirigubbakcemile3 gerçi sürekl emdi bi dönem o yüzden tontik oldu

merhaba kızlar...cuma akşamı annem geldi sürpriz yaptı:))cumartesi de annemle izmite teyzeme geçtik dün akşam evimize geldik,az öncede annem evine döndü...bakamadım hiç buraya naıslsınız bakaalım..

merhaba kızlar...cuma akşamı annem geldi sürpriz yaptı:))cumartesi de annemle izmite teyzeme geçtik dün akşam evimize geldik,az öncede annem evine döndü...bakamadım hiç buraya naıslsınız bakaalım..

hoş geldin canım dolu dolu bi hafta sonu geçirmşsin

sagol feyzacım..eşimde de kuru öksürük var gece çok kötüydü balı limon karabiber karıştırdım yedi iyi geldi bayagı kesti..
cumartesi kontole gittik kızım az kilo almış çok moralim bozuldu.boyu 60 kilosu 5880 olmuş.rota aşımızı olduk..
dr mama olarak gdo suz hero ve aptamil var dedi..ikiisnden birini kullan dedi ben 2dir hero alıyordum begenmedim aptamile geçicem.

geçen ay ne kadardı cnm

sağol canım yapıyım akşam .ne kadr almış kilo canım aptamil kullan sen boşver heroyu ilk aylar çok önemli bnce

hoşgeldin canımm..
hem buraya hem de mamalı analar kervanına kaydirigubbakcemile3

ben bebelac veriyorum, başka hiç mama kullanmadık gayet de memnunuz.
ne kabızlığımız oldu ne de başka sorun.
çapa'da yatarken ondan başladı doktoru ben de değiştirmedim hiç.
doktoru da ona alışmış gerek yok değiştirmene dedi. hem bebelac'a alışan bebeler de aptamil'e geçince bazen bağırsak sorunu oluyormuş. çünkü aptalimin hazmı daha zormuş.

kızlar mama annesütü gibi değil maalesef ve bekletilmez.
1 saat, en fazla 75 dk sonra tazeliğini kaybediyor dökmek gerek.
ben,mki banzen 90 cc'nin 10 cc'sini içiyor bırakıyor çöp oluyor. tam döküyorum 10 dk sonra gene mama istiyor.

pamukcum hazırlanmış mamayı peteğin üzerine koyma. oda ısısında dursun.
ben oda ısısındaki mamayı içiriyorum, sorun olmuyor.
sadece hazırlarken ılık yapıyorum ki iyice erisin mama.

hipp mamayı da iki tane ayrı doktor önermişti bize; bebelac'ta sorun yaşarsanız bunu verin diye.
organik mamaymış o.

oda sıcaklığında soğuk oluyor ya denedim bikaç kez egede çok istekli yemedi soğuk olunca esmer ben doğduğundan beri öle bekletiyorum mamayı en fazla 2saat duruyo zaten ve sorun yaşamadım dr biş sorim bakım gidince

sen gene bir sor canım tabiki de.
bana çapa ve kartal'daki doktorlar hep bu şekilde söylediği için ben öyle devam ettim.
ama doktorun sorun değil derse ben de öyle yapiim zebil etmeyim mamaları. kaydirigubbakcemile3
keşke ben de sorsaydım ama daha bu haftasonu gittik, daha 3 hafta var tekrar kontrolümüze.

yani günah bencede ve sorun yaşamadığıma göre bişey olmuyodur
ege 2saatte bi yiyo hala 90cc lilk yapıyorum bazen tam yiyo bazen 2çekip bırakıyo herdefasında dökersem ooo mamayı lavobo yer ege değil ben 22sinde gidicem söylerim sanada canım

selam kızlar
gecmişe gidemedim
şlimdi eve geldik
herkes iyidir insallah

sabah doktora gittik
gözü için
kanal tıkanmıs dedi burun tıkanıklığı yol acmış
masaj verdi burun ve göz damlası birde..
6.800 olmus 15 günde 500 gr iyi dedi
boy aynı cıktı
öyle işte sonrada capitole gittik
orda sırtına kadar zıctı zor temizledik kaydirigubbakcemile3

ay kızlar eşimin işyerinden bi adamın 10aylık çocuğunun üstüne ketıldan kaynar su dökülmüş
mama yedirmiş annesi çocukta yürütgecindeymiş dolaşıyomuş galiba anneside bulaşık yıkıyomuş dökülmüş üstüne bebe yoğunbakımdaymış çok üzüldüm yaa gözümün önüne ege geldi o halde allahım sen koru yavrularımızı kızlar o bebek için dua edin olurmu neolur

geçmiş olsun juli.
1-2 günde geçer gözü merak etme, benimkinde de olmuştu.
tobraset kullanmıştık biz.

sonunda gitmişiniz capitol'e he.
melisa'da bunu kutlayalım bari demiş kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun julicim
bizm kızda hep gezmdede yapıyor taaa sırtından çıkıyor evde bişey yok kucakta indir bindir oluyor o yüzden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…