2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha önce hiç eritip verdinmi kuzeye
eritince tadına bakıp bana bilgi verirmisin ben dün erittim tadı iğrenç araştırdım normalmiş bebeğe zararı yokmuş eğer kabul eder içerse ne olur bana haber ver

canım bidaha erittiğin zaman tadına bakıp bana haber verirmisin
akşamdan beri eşimle araştırıyoruz bebeğe zararı yokmuş kibelede söyledi oda vermiş çok kararsız kaldım valla
bugün tekrar 1 torba daha eritip vermeyi deneyeceğim bakalım içecekmi yani ben olsam hayatta içmem

canım benim eritip vermem uzun zaman sonra olabilir zaten 6-7 torba var onları da acil durumlar için koymuştum daha fazla koyan arkadaşlara sorsan daha çabuk bilgi alırsın. bence sen demir e içirmeyi dene eğer içmezse var olanları dökme ama yeni süt de koyma, olanları acil durumda aç kalınca içer.

Esra ilk defa vereceğim bakalım içecekmi iş görüşmem var mecbur çımam lazım deneyeceğiz bakalım sana da haber veririm içip içmediğini gelince yazarım.

kime vereyim canım eğer demir içmezse buradan isteyen olursa veririm valla zararı yokmuş çünkü bebeğe bağlı yani tadını beğenirse içermiş

Esra ilk defa vereceğim bakalım içecekmi iş görüşmem var mecbur çımam lazım deneyeceğiz bakalım sana da haber veririm içip içmediğini gelince yazarım.

tamam canım özelden yazarsan sevinirim bazen geçmiş okuyamıyorum çünkü inş.seninkide benimkide içer

canım maalesef anne sütünden yoğurt tutmuyor diye biliyorum.
hep öyle okudum yani :1no2:

tamam canım özelden yazarsan sevinirim bazen geçmiş okuyamıyorum çünkü inş.seninkide benimkide içer

esra sen ver demire.
içerse içer zararı dokunmaz.
sen mamanın tadını bilsen hayret edersin.
ben ilk tadına baktığında öğür öğür bi hal olmuştum. baytıla bayıla içiyo manyak bebekler.

]

cnm niye çöpe gitsin eğer tadını beğenmezse ilerde yapıcağın mamaya katarsın sakın ziyan etme sütlerini

aynen esmer tadına bi baktım öğür öğür gözlerimden yaş geldi valla deneyeyim bakalım şimdi 1 tane daha indireyim bakalım
]

cnm niye çöpe gitsin eğer tadını beğenmezse ilerde yapıcağın mamaya katarsın sakın ziyan etme sütlerini

ay ne bileyim canım varya okadar moralim bozuldu ağlayacaktım neredeyse araştırınca biraz rahatladım bakalım beğenecekmi bizim oğlan

ay esmer formdasın yine sabah sabah çok güldüm ya pisi pisi he..

pamuk dur kız yavaş ol rüzgara kardeşmi yapcan hemen

valla bizdede ekşın mekşın yok unuttuk o işleri..alsanaalsanasmile
walla 2yaşına gelsin ozaman daha çok miyavlıcam kardeş gelsin kuzumaa
günaydın kızlarr a.s.

günaydın bacılar
günaydın canım
günaydın kızlar 7 den beri ayaktayım gecede pek uyumadık çoooooooooooooooooook uykum var akannehir
bende 6da kalktım canım walla ama alıştım artık yatsamda uyku tutmuyo hem iyi oluyo işlerimi hallediyorum erkenden bitiyo gün de bana kalıyo

42 TORBAMIakannehir KIZ NASIL BİRKTRDİN BACIM SEN YAAAA MAŞLLH DURMADAN SÜT MÜ SAĞDIN MAŞLLH BAYAĞI VERİMLYMİŞİSN VER Bİ DENE SANA CI GELİR TABİİİKİ SEN Bİ VER BEĞENMEZSE DÖK

kızlar personelin maaşlarını ayarlıyorum aklım burda inşallh yanlış yapmam arada bakıyorum buraya aklım burda kalıyor üffff

esracım sen dr bi sor genede böyle böyle de verip vermemkte kararsız kaldım diye o daha ii bilir normalde sütün tadı öyle olur ver derse ver için rahat olsun hem kibelede öyle demiş danış ver için de rahat etsin

günaydın canım

bende 6da kalktım canım walla ama alıştım artık yatsamda uyku tutmuyo hem iyi oluyo işlerimi hallediyorum erkenden bitiyo gün de bana kalıyo

yaa ne güzel bırakmıyoki beni iş yapim hep kucak hep ayak yada onunla ilgileniceksin öyle bırakıp gittiğin zaman otomatiğe bbağlamışsın gibi hemen zırlıyo bu arada faceten sen talep gönderebiliyomusun cnm

günaydin, ben yeni geldim türkiyeden
yusuf yolculugu burnumdan getirdi, o kadar huysuzluk ettiki bi daha tek basima yolculuk etmicem

1 haftali kgecmisi okuyamam simdi sizde bir yaramazli yok ins.

evet canım özelden adını soyadını yaz bana arkadaş olarak ekleyip davet yollim sana
walla ben severken bile yatıyo yanımda öyle oynuyorum çok sıkılırsa alıyorum kucağıma oda 2 3 dk sabrediip alıştırmak lazım dün bu bebek bakımında mucizevi çözümler kitabına baktım inkilap kitaba yoktu deli oldum bu hafta sonu bakıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…