Günaydın herkese
bende bişey soracağım akşam yazmıştım ama kimse görmedi bugün dışarı çıkmak zorundayım ve buzluktaki sütü eritip bebeğe verecekler kaç saat önce çözmeye başlamalıyız bir de ne kadar ısıtmalıyız ne olur acele cevap yazın bana evden çıkıcam birazdan
oferta ben gecden dolabın alt bölümüne koyuyorum ısıtırken de sıcak suyun içine koyuyorum biberonla ılındığında içiriyorum.
esra ya herşeyin tadına bakardım bi tek dolaptan çıkardığım sütün tadına bakmadım ece de zorla içmiş. dün dışardaydım babasına bıraktım çok aç olduğu için zorla içti dedi.
maşallah 42 torba süt biriktirmişsin olmazsa yoğurt mayalamayı dene olursa o şekilde verirsin ek gıdaya geçtiğinde
canım benim eritip vermem uzun zaman sonra olabilir zaten 6-7 torba var onları da acil durumlar için koymuştum daha fazla koyan arkadaşlara sorsan daha çabuk bilgi alırsın. bence sen demir e içirmeyi dene eğer içmezse var olanları dökme ama yeni süt de koyma, olanları acil durumda aç kalınca içer.
esracım bu haftasonu için şimdilik işim yok ama bundan sonra 5-6 hafta doluyum
Esra ilk defa vereceğim bakalım içecekmi iş görüşmem var mecbur çımam lazım deneyeceğiz bakalım sana da haber veririm içip içmediğini gelince yazarım.
oferta ben gecden dolabın alt bölümüne koyuyorum ısıtırken de sıcak suyun içine koyuyorum biberonla ılındığında içiriyorum.
esra ya herşeyin tadına bakardım bi tek dolaptan çıkardığım sütün tadına bakmadım ece de zorla içmiş. dün dışardaydım babasına bıraktım çok aç olduğu için zorla içti dedi.
maşallah 42 torba süt biriktirmişsin olmazsa yoğurt mayalamayı dene olursa o şekilde verirsin ek gıdaya geçtiğinde
tamam canım özelden yazarsan sevinirim bazen geçmiş okuyamıyorum çünkü inş.seninkide benimkide içer
kızlar günaydın nasılsınız
benim moralim biraz bozuk
ben sütümü sağıp fazlalığı buzluğa atmıştım dün 1 tanesini denemek için çıkardım dolabın alt katında yavaş yavaş erittim tam demire verecekken tadına bakmak geldi aklıma bi baktım tek kelimeyle iğrenç bi lokma tattım bütün gece midem bulandı vermedim sütü döktüm(150 cc süt boşa gitti)
sonra face de kibele vardı ona sordum sen hiç saklayıp erittin mi diye oda saklamış eritmiş onunda tadı iğrençmiş ama vermiş hayale bişey olmadı dedi akşamdan beri eşimle internette araştııyoruz bu durum normalmiş eğer bebek tadını beğenirde içerse sorun yokmuş zararlı falan da değilmiş ne olur fikir verin ne yapayım ben az değil 42 torba sütüm var dolapta ya demir tadını beğenmezse ne yaparım ben okadar süt çöpe mi gidecek
canım maalesef anne sütünden yoğurt tutmuyor diye biliyorum.
hep öyle okudum yani :1no2:
esra sen ver demire.
içerse içer zararı dokunmaz.
sen mamanın tadını bilsen hayret edersin.
ben ilk tadına baktığında öğür öğür bi hal olmuştum. baytıla bayıla içiyo manyak bebekler.
]
cnm niye çöpe gitsin eğer tadını beğenmezse ilerde yapıcağın mamaya katarsın sakın ziyan etme sütlerini
walla 2yaşına gelsin ozaman daha çok miyavlıcam kardeş gelsin kuzumaaay esmer formdasın yine sabah sabah çok güldüm ya pisi pisi he..
pamuk dur kız yavaş ol rüzgara kardeşmi yapcan hemen
valla bizdede ekşın mekşın yok unuttuk o işleri..alsanaalsanasmile
günaydın kızlarr a.s.
günaydın canımgünaydın bacılar
bende 6da kalktım canım walla ama alıştım artık yatsamda uyku tutmuyo hem iyi oluyo işlerimi hallediyorum erkenden bitiyo gün de bana kalıyogünaydın kızlar 7 den beri ayaktayım gecede pek uyumadık çoooooooooooooooooook uykum var akannehir
günaydın canım
bende 6da kalktım canım walla ama alıştım artık yatsamda uyku tutmuyo hem iyi oluyo işlerimi hallediyorum erkenden bitiyo gün de bana kalıyo
yaa ne güzel bırakmıyoki beni iş yapim hep kucak hep ayak yada onunla ilgileniceksin öyle bırakıp gittiğin zaman otomatiğe bbağlamışsın gibi hemen zırlıyo bu arada faceten sen talep gönderebiliyomusun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?