2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ecrin benim beynim döndü vallaha işin çok .tülde üretim hatası vardır güneşte görüncve o hal almıştır canım neyse bu fırsatla tülüde yenilemiş olcaksın hadiii

oo süper vallaha iyi gezmişsin iyi olmuş stres atmıştrsın hem akrabalrı görmekte insanı motive diyor .bugün istanbulda çok güzel

anam bu kızda uyudu kaldı nasıl çıkcam uyansada çıkıp halletsek.aslında feyza hiç diktimicektim taşınırm vs diye ama herif beni ekiyo sanırım bende gıcıklıgına eve birsürü masraf yaptırcam degiştircem:))görsün bakalım belkim isyan eder tamam gidelim der.banyo dolaplarını degiştirtcem:))sırada çok planım var:)))intikamım acı olcek..

ecrin olm senin de yemekli misafirin bitmiyo.
bana seninkilerin 3'de 1'i gelse eee yeter derim valla.

ohh feyza ne güzel. sen öpüyon kokluyon gönderiyon kızı.
benim de patron yok bugün. ben de 10 dk sonra kaçem bari.
adam fransaya gitti cumartesi, bu akşam geliyormuş.
deli midir nedir. gitse ya şöyle 1 hafta bende hergün 2-3 deyince çıksam :dilcikar:

kurban olurum onun yanaklarına bizim eşin tarafıda benim oğlanı kocayanak diye yiyolar seninkini görseler kafayı yerler herhalde
annaammm ecriin 5milden daha çok işin var hee kalori yakıcan yane bol bol allah yardımcın olsun tülünün kumaşı yanık demekki canım senin anneminde olmuştu yıkarken paramparça oldu öyle demişti yanık kumaş oluyomuş
canım hoşgeldinnn antalya nasıl havası sıcakmı ay bian önce gitmek istiyorum yaa kapkara gelicem kafaya koydum geçen sene hamişim diye güneşe yatmamıştım bu sene gölge yer görmeyecek hiçbiyerim
benim tontik emdi gitti eşofman giydrmiş babsı birde bandana takmış spora çıkmış sanki çok şekr olmuştu sevdim sevdim öptüm öptüm gitti

canım yaa nasıl özleniyolar dimi ben dışarda geziyom geziyom eve dönerken hislerim kabarıyo koşa koşa gidiyorum
tabii okaa gezince özleniyoo

ayy bacım sen çok eli maşalısın varyaa
ama hak ediyor galiba sana söz vermiş yerine getrmemiş sende yaptr heryeri acısını öyle çıkart

pamuk üretim hatası oldugu belli 3 senede tülmü parçalanır,:)))itiraf edeyim baktım yırtılıyor birazda ben çekiştirdim çünkü bu tülü kayınvalidem kafasına göre yaptırmıştı bana sormamıştı bile adi tül diktirmiş cimri nolcek:)

yawww bende anlamam hiç patron gidyor ankara -izmr-antalya vs ertesi gün burda gezin biraz yaaa dediğin gb hemn izin üstüne geri dönyolar onlar olamyınca raht oluyore insan hadi bugün çık erkenden delikafadulden

ayy ya sen beni görcen metrobüsten inice 5 dk yolu 1dk gidyorum hergün ordaki esnaf diycek ki delimi ne koşar gb gidiyor bu kız
zaten az çok karnım burnumda :CüvCüv:giderken bakıyolardı daha doğurmadı hala işe gidyor diye hergün işe geliş gidşte aynı yerden geçtiğim için hatta birgün pastanede ki çocuk abla yanlış anlamada bebk ne zman doğcak hergün gidyon geliyon iznin yokmu demişti kaydirigubbakcemile3 çık istresen sen bu işten demişti

şimdide deli gb koşar gb gidişime bakar gülerler artıkımohaoldumsmile

hoşgeldin ayça..ne guzel yaz geldi desene yazın yaylaya çıkıyormusunuz benimde adanalı arkadaşlarım var onlar yaylaya çıkıyoruz durulmuyor diyorlar..

evet cnm durulması zor oluyor annemler giderler yaylaya...ben yazlığı daha çok seviyorum..ama arada gidiyoruz...

oo süper vallaha iyi gezmişsin iyi olmuş stres atmıştrsın hem akrabalrı görmekte insanı motive diyor .bugün istanbulda çok güzel

evet güzel eğlendik...zemuszemus
insana doping oluyor valla....

ecrin iyi düşün bacım senin plan geri tepebilir o kdar masraf yaptıktan sonra hiç taşınmaz seninki 600 gr çok az diyil cnm yaa o kadar takma kafana 500 gr yeterli normalde ama 500 le 1 arası olabilir diyo doktorlar seninki 600 gr almış işte zaten artık çok hareketlenmeye başladılar hele bidde emeklesinler hiç kilo tutmaz bunlar

ulee varya sen tam benim kafadansın hee cadılar kulubü kuralım gel beraber
oyy kuzulara erken kavuşmak için attığımız deparı bide kilolar için atılsa emme göbeği erit bacım okaa koşmaya ne göbeği bu
napıcaksınız ecrin hafta sonu çok kalablık olmazmı bu avm ler hafta içi daha sakin olur hafta sonu kendimiz bile nefes alamıyoruz okadar çocukla napıcaz avm de

pamukcum bende göbüş yok bacım güldürdün benii hamileyken diyorum gidiyordum yaa o zamn diyorlardı .ben devrik cümle kurduğum için hep anlamaman normal gerçi

off evi poh götürüyo
zorlan mutfağı topladım
dışardan yicek bişeler sipariş ettim
ölüyom aclıktan akannehir

ecrin forumamı gidiyon bakim.
sende babasling al
bugün cok rahat ettim
iyiki almısım

pamukcum bende göbüş yok bacım güldürdün benii hamileyken diyorum gidiyordum yaa o zamn diyorlardı .ben devrik cümle kurduğum için hep anlamaman normal gerçi
walla öle anladım bacım perdooonnn

ne yicenn kıs ben yiyemim rejimi bozmayacam kararlıyımm
walla benimde mutfakk dağınıktı bikalkıverdim mis ettim heryeride topladım
erken kalkmanın faydası oluyo ya hiçç beklenmicek hareketler benden
kalkınca uyku tutmaması uyku yerine ev toplayıp iş yapmak
analık yaradımı ne banaabayanssulusmilebayanssulusmile
bide güzel hissedimm kendimi heçç sormayın

anamla babam gelii birazdan bana saksıda çiçek getirecekler balkona koyucam rengarenk olacek iş çıkardım kendime azcıkta onlara annelik edem barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…