2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızımla ben yeni üye olduk sitenize.uzun zamandır düşünüyordum bugüne kısmetmiş.ocak annelerini görünce atladın hemen.benim kızımda 13 ocakta doğdu.şimdi uyuyor yanımda.henüz tüm sayfaları okuyamadım ama zamanla adapte olacağımı düşünüyorum.inşallah birbirimize yardımımız dokunur.

siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum birileri yardım edebilirmi.2010 ocak annelerine üye oldum sandım olamamışım.nasıl olacak bu.resimde yükleyemedim galiba.

denizduru hoşgeldin canımmm
bebişini tanıtt :)) kızmı erkekmi kilosu boyu posuuu emiomu vs. :)

sayfanın sağ üstünde seçenekler var onu tıkla bu konuya abone ol butonunu tıklarsa kullanıcı panelinden sayfamıza her girdiğinde kolaylıkla ulaşabilirsin resim için de kullanıcı panelinden avatar ekle ye girmen lazım

hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün.

kızlar öykü sürekli gözünü ovuşturuyo özlelikle uyurken çok yapıyo uyandırıyo kendini gözlerimi kaşınıyo acaba sizinkilerde yapıyomu

oyyy geldim kızlar tül siparişini verdim..mama aldım kızıma:)tencere aldım eve kendime cola aldım:)
pamuk benim için hiç farketmez haftasonu hafta içi ama çalışanlar olurmu diye cumartesi demiştik..ozaman haftaya cuma buluşalımmı?

kızlar öykü sürekli gözünü ovuşturuyo özlelikle uyurken çok yapıyo uyandırıyo kendini gözlerimi kaşınıyo acaba sizinkilerde yapıyomu

eymenin de doğduğundan beri elleri gözünde hatta anne karnında bile usg de eller hep yüzündeydi kaydirigubbakcemile3

1 aylıkken sol göz kapağı kızarmaya başladı tahriş olmuştu pul pulduu sanırım kendi becerdi yine de dayanamadım göz doktoruna götürmüştüm, bi krem verdi geçti..

canımmm dün foruma keşfe gittimmm
bebek arabası falan vermediler kısss marketlerdeki arabalardan varmışşş gerçi arabamızı almıştık.

güsel yermiş biğendimm emzirme odası da fevkaladenin fevkindeolumunekankayizsmile loşş bi ışığı varr uykum geldi kaydirigubbakcemile3

oğlum göğsümde uyuyodu bi hapşurdum ödü patladı kıyamamkaydirigubbakcemile3

selam kızlar
hiç keyfim yok heryerim ağrıyo
oğlanda anneciğim hasta ı
uyuyum onu yormayım hatta beraber uyuyalım demiyo

juli ben kaçırdım gene 3 gündür yoktum kızının gözüne ne oldu

naber kanka gecmiş olsun
melisa konjoktivik rinit olmus
göze ve burna damla verdi
gecermiş..önmli değil dedi..

anlaşılan herkes bebiklerle uğraşıyo ben oğlanı yıkadım yundumm uyuttum rahatımm :)))
yemek yapiim barii görüşürüsss

ndk olurmu chicco veriyolar ama nereye sorulup alınıyo bilmiyom.arabalarda forum etiketi oluyo çunku..yakınmı sana...

sağol canım bizim oğlanın doğduğundan beri gözü akıyo masaj yapıyoruz siliyoruz çapaklanıyo falan
şu sıralar iyice çapaklanmaya başladı
dün gittiğimiz bi arkadaş gözü iltahap lanmış gibi dedi
kontrolümüze baya var eşimde dr soralım sonra göz dr una gidelim dedi de canım yaa

sulanma ve kızarıklık varmı kanka
kanal tıkanıyomus ondan kaynaklanıyormus bu
insallah bebelerin gözleri iyileşir bi an önce

kızarıklık değilde sulanma var
inşallah düzelirler bizimkininde kanalı darmış
operasyona gerek kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…