2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet aslında gelicem diyenler isim yazdırsın cuma için böylece gelemeyecekler çıksın ortaya
dolaptan çıkardığın sütü demir içti yupiiiiiidelikafadulden

hadi gözün aydın canım maşallah

pamuk geçen sene amara wings mi gittiniz memnun kaldınızmı biz eylülde amara club marine ye gideceğiz inş.iyi bi oteldir herkes çok methediyo amaraları

pamuk geçen sene amara wings mi gittiniz memnun kaldınızmı biz eylülde amara club marine ye gideceğiz inş.iyi bi oteldir herkes çok methediyo amaraları

amaralar güzel canım evet ama bence en iyileri wingle dolcevita olan
geçen sene wing teydik çok ama çok memnun kaldım odaları temizliği servis çalışanlar 10numaraydı eğer değiştirme imkanın varsa winge gidin derim ben çok memnun kalırsın ve karşısında hastane var otelin bebeli olarak gidicemiz için bu bence çok önemli

yaaa değiştirme imkanı yok kki ödemeyi falan hep yaptık dolce vita farklı bi konseptmiş kız öyle dedi ama dolce vita çok pahalıydı

yaaa değiştirme imkanı yok kki ödemeyi falan hep yaptık dolce vita farklı bi konseptmiş kız öyle dedi ama dolce vita çok pahalıydı

dolcevita koyda tek başına yanında başka otel yok daha sosyetik konsept değişikliği o biz turla koyları gezerken görmüştüm orayı çok güzel çok istedik ama gideceğimiz tarihe yer yoktu zaten dolcevita birinci amara ikinci sırada clup ve bitane daha var onlar diğer sırada direk oteldenmi yaptınız rezervasyonu yoksa turlamı yaptınız
evet dolcevita daha pahalı ama otel yorumlarına girip bakınca dolcevitadan winge gelenler var wingin servisi güleeryüzlülüğü çok daha ii diyorlar
biz balayı çifti olmadığımız halde geçen sene hamileyim diye eşim süpriz yapmak istemiş ve balayı odası hazırlamışlardı kolay kolay hiçbir otel yapmaz bu konuda bir numaralar isteklere cevap alıyosun yani

dolaptan çıkardığın sütü demir içti yupiiiiiidelikafadulden

hadi gözün aydın cnm

Meltem ablaaa bana özelden tel numaranı ve posta kodunu yazarmısın ulaşamadık sana süprizi kalmadı bu işin daha yollucamda eline geçecek kargom geçen perşembe geri geldi esmerde sana ulaşamadı tel noyla posta kodun olmadan yolluyamıyomuşum bekliyorum ok

ndk egeninde elleri hep yüzünde gözünde uyurkende çok yapıyo dediğin gibi anne karnındada öyleydi resmi bile var deli bunlar ya içerde nasılsalar dışardada öyleler hee çok kaşıyo gözünü yüzünü sürttürüp duruyo hep burnunu falan

kızlar bu pro üyelik ne işe yarıyo acaba bende alıcam ama sadece nick yanındaki pembe kürk için çok hoşuma gidi bi ekstrası varmı üyelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…