evet aslında gelicem diyenler isim yazdırsın cuma için böylece gelemeyecekler çıksın ortayaoyyy geldim kızlar tül siparişini verdim..mama aldım kızıma:)tencere aldım eve kendime cola aldım:)
pamuk benim için hiç farketmez haftasonu hafta içi ama çalışanlar olurmu diye cumartesi demiştik..ozaman haftaya cuma buluşalımmı?
dolaptan çıkardığın sütü demir içti yupiiiiiidelikafadulden
afiyet bal seker olsun demir efendiye :lepi:
evet aslında gelicem diyenler isim yazdırsın cuma için böylece gelemeyecekler çıksın ortaya
hadi gözün aydın canım maşallah
pamuk geçen sene amara wings mi gittiniz memnun kaldınızmı biz eylülde amara club marine ye gideceğiz inş.iyi bi oteldir herkes çok methediyo amaraları
yaaa değiştirme imkanı yok kki ödemeyi falan hep yaptık dolce vita farklı bi konseptmiş kız öyle dedi ama dolce vita çok pahalıydı
eymenin de doğduğundan beri elleri gözünde hatta anne karnında bile usg de eller hep yüzündeydi kaydirigubbakcemile3
ayy evt bizimde hep eli yüzündeydi doğrudüzgün fotoğraf veremiyodu doktor halada devam ediyo işte
1 aylıkken sol göz kapağı kızarmaya başladı tahriş olmuştu pul pulduu sanırım kendi becerdi yine de dayanamadım göz doktoruna götürmüştüm, bi krem verdi geçti..
dolaptan çıkardığın sütü demir içti yupiiiiiidelikafadulden
s den yaptırdık rezervasyonu artık bidahki senede wing gideriz ne yapalım canım
kızlar bu pro üyelik ne işe yarıyo acaba bende alıcam ama sadece nick yanındaki pembe kürk için çok hoşuma gidi bi ekstrası varmı üyelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?