Pamukcum
Kusura bakma ya simdi gördüm mesajlari((
Esmere özelden yazdim bilgileri gec olsun zarari yok bende yarin sabah vericem kargoya zaten.
yatmadan önce milupanın gece çayıyla birlikte rezenesini karıştırıp veriyorum ben (yarım çay kaşığı gece çayı-yarım çay kaşığı rezene koyup 25 ml lik yapıyorum)bi dene istersen hoyacım...hiç bişey yazmak istemiyorum çünkü nur geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor ve çaresizim ne yaptıysam olmuyor :umursamaz:
yetmiyo artık sütler...sorma benimki de mamayı sevmiyor hele biberondan nefret ediyor ..kaşıkla veriyorum gene de yarısını anca içiyor napcam bilmem....kizlar benim bebek aksama kadar emmek istiyor artik mama hazirladimda susturdum daha cok süt istiyor memedekiler de yetmiyor haliyle
benim ufaklık biberon tutmuyor ya ne yapcam ben bugün işim vardı annemler verememişler sütü birtürlü geldimki çocuk ciyak ciyak bağırıyor açlıktan.
naber kanka gecmiş olsun
melisa konjoktivik rinit olmus
göze ve burna damla verdi
gecermiş..önmli değil dedi..
geçmiş olsun juli...
inşallah canım..tekrar götür bakalım dr a neden arttı ki çapaklanması?kızarıklık değilde sulanma var
inşallah düzelirler bizimkininde kanalı darmış
operasyona gerek kalmaz inşallah
hoşgeldin...merhaba kızımla ben yeni üye olduk sitenize.uzun zamandır düşünüyordum bugüne kısmetmiş.ocak annelerini görünce atladın hemen.benim kızımda 13 ocakta doğdu.şimdi uyuyor yanımda.henüz tüm sayfaları okuyamadım ama zamanla adapte olacağımı düşünüyorum.inşallah birbirimize yardımımız dokunur.
benimki bazen yapıyo alerjik bişey olabilir aslında bi dr a mı götürsek ne?kızlar öykü sürekli gözünü ovuşturuyo özlelikle uyurken çok yapıyo uyandırıyo kendini gözlerimi kaşınıyo acaba sizinkilerde yapıyomu
ay kızlar eşimin işyerinden bi adamın 10aylık çocuğunun üstüne ketıldan kaynar su dökülmüş
mama yedirmiş annesi çocukta yürütgecindeymiş dolaşıyomuş galiba anneside bulaşık yıkıyomuş dökülmüş üstüne bebe yoğunbakımdaymış çok üzüldüm yaa gözümün önüne ege geldi o halde allahım sen koru yavrularımızı kızlar o bebek için dua edin olurmu neolur
geçmiş olsun...koşturmaktan olmuştur...anam öksürk oldum yaaaa boğazlarım ağrıyoorrr
Günaydin kizlar,
Cantanelerim kaksikla verirken mamanin yarisi dökülmüyor mu ya da bebek tikanmiyor mu?
ben kasikla bazen zeytinyagi vermek istiyorum bebek hep döküyor
ben zeytinyağını azcık sıcak suyla karıştırıp veriyorum poseidon...su daha az yoğun olduğundan ikisi karışınca daha kolay içiyor yoksa sırf zeytinyağını yutması zor olur...Günaydin kizlar,
Cantanelerim kaksikla verirken mamanin yarisi dökülmüyor mu ya da bebek tikanmiyor mu?
ben kasikla bazen zeytinyagi vermek istiyorum bebek hep döküyor
günaydın kızlar..
dün oğlumla dr a gittik..nihayet dr karmaşından kurtulduk..
esmer canım çok teşekkürler osman ünal çok iyi bi dr mamnun kaldım uzun uzun ilgilendi konuştuk sohbet ettik..çok güzel muayene etti..içime sindi sayende bu çıkmazdan kurtuldum dile benden ne dilersenopuyorumnanaktan
utkucuk 8900 olmuş boyuda 65 cm..bu ay boydan 1 cm uzamış kiloda 900 gr almış..her ay 1700 gr alınca bu ay az almış gibi geldi:kedi:
ayy çok sevindim memnun kalmana gerçekten. yardımcı olduysam ne mutlu bana canım kaydirigubbakcemile5
kısa bir yuhh çekeceğim izin verirsen.
olm her ay 2 kilo 2 kilo gidersen bebe 3 yaşına gelince seni geçmiş olur valla. akannehir
9700 olsun mu istiyodun bacım, dur hele kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar..
dün oğlumla dr a gittik..nihayet dr karmaşından kurtulduk..
esmer canım çok teşekkürler osman ünal çok iyi bi dr mamnun kaldım uzun uzun ilgilendi konuştuk sohbet ettik..çok güzel muayene etti..içime sindi sayende bu çıkmazdan kurtuldum dile benden ne dilersenopuyorumnanaktan
utkucuk 8900 olmuş boyuda 65 cm..bu ay boydan 1 cm uzamış kiloda 900 gr almış..her ay 1700 gr alınca bu ay az almış gibi geldi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?