2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim ufaklık biberon tutmuyor ya ne yapcam ben bugün işim vardı annemler verememişler sütü birtürlü geldimki çocuk ciyak ciyak bağırıyor açlıktan.

kizlar benim bebek aksama kadar emmek istiyor artik mama hazirladimda susturdum daha cok süt istiyor memedekiler de yetmiyor haliyle

Pamukcum
Kusura bakma ya simdi gördüm mesajlari ((
Esmere özelden yazdim bilgileri gec olsun zarari yok bende yarin sabah vericem kargoya zaten.

hiç bişey yazmak istemiyorum çünkü nur geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor ve çaresizim ne yaptıysam olmuyor :umursamaz:

hiç bişey yazmak istemiyorum çünkü nur geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor ve çaresizim ne yaptıysam olmuyor :umursamaz:
yatmadan önce milupanın gece çayıyla birlikte rezenesini karıştırıp veriyorum ben (yarım çay kaşığı gece çayı-yarım çay kaşığı rezene koyup 25 ml lik yapıyorum)bi dene istersen hoyacım...
kizlar benim bebek aksama kadar emmek istiyor artik mama hazirladimda susturdum daha cok süt istiyor memedekiler de yetmiyor haliyle
yetmiyo artık sütler...sorma benimki de mamayı sevmiyor hele biberondan nefret ediyor ..kaşıkla veriyorum gene de yarısını anca içiyor napcam bilmem....
benim ufaklık biberon tutmuyor ya ne yapcam ben bugün işim vardı annemler verememişler sütü birtürlü geldimki çocuk ciyak ciyak bağırıyor açlıktan.

kaşıkla vermeyi danesinler mamayı oferta...ben bazen bardakla bile içiriyorum artık ne içerse o kar...sevmiyo benimki de mamayı...

naber kanka gecmiş olsun
melisa konjoktivik rinit olmus
göze ve burna damla verdi
gecermiş..önmli değil dedi..

geçmiş olsun juli...

kızarıklık değilde sulanma var
inşallah düzelirler bizimkininde kanalı darmış
operasyona gerek kalmaz inşallah
inşallah canım..tekrar götür bakalım dr a neden arttı ki çapaklanması?
hoşgeldin...
kızlar öykü sürekli gözünü ovuşturuyo özlelikle uyurken çok yapıyo uyandırıyo kendini gözlerimi kaşınıyo acaba sizinkilerde yapıyomu
benimki bazen yapıyo alerjik bişey olabilir aslında bi dr a mı götürsek ne?

ay canım Allah şifa versin ya....

Günaydin kizlar,

Cantanelerim kaksikla verirken mamanin yarisi dökülmüyor mu ya da bebek tikanmiyor mu?
ben kasikla bazen zeytinyagi vermek istiyorum bebek hep döküyor

günaydınnn
dün erkenden gittim eve tam 2,5 saat ütü yaptım 2/3'ü bitti ancak. akannehir
nerdeyse 1 senedir ütüyü ben yapmıyordum kocaya yıkmıştım, nasıl zor geldi anlatamam.
sonra kuzuyu yıkadık, yıkayınca yoruldu ben yatıyorum dedi 19:30'da bayıldı. bizde kocayla rahat rahat yemek yedik. ama gece 23:30, 02:30 ve en son 05:30'da kalkınca pek uyuyamadım. nankörlük etmeyim dimi, buna da şükür. kaydirigubbakcemile3

Günaydin kizlar,

Cantanelerim kaksikla verirken mamanin yarisi dökülmüyor mu ya da bebek tikanmiyor mu?

canım kaçıkla verirken dilinin üzerine koy mutlaka. hatta kaşığı geri çekerken üst damağa hafifçe sürt ki uyarılıp yutma refleksine geçsin.

bende bazen mamayı bardakla içiriyorum rahat oluyor.
ama önce kaşıkla alıştırma yapmak gerek, ayarlaması zor çünkü bardaktan verirken.

Günaydin kizlar,

ben zeytinyağını azcık sıcak suyla karıştırıp veriyorum poseidon...su daha az yoğun olduğundan ikisi karışınca daha kolay içiyor yoksa sırf zeytinyağını yutması zor olur...
babamız bebek için özel bebek kaşığı almış silikondan... damağına değip yırtmasın diye ama ben demir kaşıkla daha iyi veriyorum diğeri kalın oluyo...valla bu bebek beni yoruyor yeme konusunda ..diğer çocuklarım maşallah iştahlıydı, topaç gibiydi...buna mama veresiye kadar akla karayı seçiyoruz...

günaydın kızlar..
dün oğlumla dr a gittik..nihayet dr karmaşından kurtulduk..
esmer canım çok teşekkürler osman ünal çok iyi bi dr mamnun kaldım uzun uzun ilgilendi konuştuk sohbet ettik..çok güzel muayene etti..içime sindi sayende bu çıkmazdan kurtuldum dile benden ne dilersenopuyorumnanaktan

utkucuk 8900 olmuş boyuda 65 cm..bu ay boydan 1 cm uzamış kiloda 900 gr almış..her ay 1700 gr alınca bu ay az almış gibi geldi:kedi:

ayy çok sevindim memnun kalmana gerçekten. yardımcı olduysam ne mutlu bana canım kaydirigubbakcemile5

kısa bir yuhh çekeceğim izin verirsen.
olm her ay 2 kilo 2 kilo gidersen bebe 3 yaşına gelince seni geçmiş olur valla. akannehir
9700 olsun mu istiyodun bacım, dur hele kaydirigubbakcemile3

ay dün karmanın ve rotanın 2.dozunu olduk utku akşam ilk defa ağladı..bizde çocukla dalga geçiyoduk ağlamasını bilmiyo diyeeyvahedigeldismile..kolunu falan oynatamadı gecede çok huzursuz uyudu ağlayarak uyandı..ateşi falan çıkmadı ama canı çok acıdı galiba..
daha önceki dr da utkunun damak tadı olacağını söylemişti bu dr da söyledi..rotayı 5 dk falan ağzında tutuyo yutmuyo tükütüyo çıkartıyo dr akla karayı seçti verene kadar..işiniz var çok yemek seçicek bu adam dedi..bende babası kılıklı nolcak dedimlmaz:

yok canım ya taşıyamıyom artık adamı kollarım nasıl ağrıyor aanlatamam dün dr dan önce dolaştık alışveriş yaptık biraz..nasıl yorulmuşum anlatamam gecede dinlenemedim her yerim tutulmuş..
beni geçmesi sıkar birazkaydirigubbakcemile3

ya bu dr ek gıdalara başlayalım dedi bana erken gibi geldi ben başlamak istemiyorum..
6.aydan sonra başlarsak sütüne alışır sana daha çok bağlanır şimdi tadımlık ver diyo..ben vermek istemiyorum..öffalsanaalsanasmile

gunaydın esmerim gunaydın tutkucum.

tutkucum maşallah canım utkuya. kilosu da boyu da pek güzel.

günaydın kimler var bakıyım ben yine geç kaldım yeni otrdum ilk kkyı açıyorum bankalara bakacağım yere bağımlılık yaptı yaww

tutku maşllah utkuya ama dikkat et fazla kilo almasın hareketlimi utku merak ediyorum buğlemde çok hızlı kilo alıyor akşamları harekt yaptıryorum oynuyoruz beraber göbüş indi kollar bacaklar kat kat oluyor sürekli emmek istyor 5 kere ver 1 saatte alır buğlem doyumsuz mu neebilmiyorumkismile

altını felan yıkarken banyoda tısır tısır kilodan eğince nefes alamıyor şimdi hareketlnmeye başladı verir artık ayrıca senin dediğin gb tat alıyor arada ağzına tadımlık sürüyorum yiyceklerden beğenmezse yüzü buruş buruş oluyor banada ek gıdaya bu aydan için başlarız demişti bende 20sinde hem aşı için hemde kontrolüne gitcez bu ay ek gıdaya geçirebilir bizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…