naber kanka gecmiş olsun
melisa konjoktivik rinit olmus
göze ve burna damla verdi
gecermiş..önmli değil dedi..
geçmiş olsun kızlaropuyorumnanaktansağol canım bizim oğlanın doğduğundan beri gözü akıyo masaj yapıyoruz siliyoruz çapaklanıyo falan
şu sıralar iyice çapaklanmaya başladı
dün gittiğimiz bi arkadaş gözü iltahap lanmış gibi dedi
kontrolümüze baya var eşimde dr soralım sonra göz dr una gidelim dedi de canım yaa
gunaydın esmerim gunaydın tutkucum.
tutkucum maşallah canım utkuya. kilosu da boyu da pek güzel.
günaydın kimler var bakıyım ben yine geç kaldım yeni otrdum ilk kkyı açıyorum bankalara bakacağım yere bağımlılık yaptı yaww
günaydınnn
dün erkenden gittim eve tam 2,5 saat ütü yaptım 2/3'ü bitti ancak. akannehir
nerdeyse 1 senedir ütüyü ben yapmıyordum kocaya yıkmıştım, nasıl zor geldi anlatamam.
sonra kuzuyu yıkadık, yıkayınca yoruldu ben yatıyorum dedi 19:30'da bayıldı. bizde kocayla rahat rahat yemek yedik. ama gece 23:30, 02:30 ve en son 05:30'da kalkınca pek uyuyamadım. nankörlük etmeyim dimi, buna da şükür. kaydirigubbakcemile3
canım kaçıkla verirken dilinin üzerine koy mutlaka. hatta kaşığı geri çekerken üst damağa hafifçe sürt ki uyarılıp yutma refleksine geçsin.
bende bazen mamayı bardakla içiriyorum rahat oluyor.
ama önce kaşıkla alıştırma yapmak gerek, ayarlaması zor çünkü bardaktan verirken.
tutku maşllah utkuya ama dikkat et fazla kilo almasın hareketlimi utku merak ediyorum buğlemde çok hızlı kilo alıyor akşamları harekt yaptıryorum oynuyoruz beraber göbüş indi kollar bacaklar kat kat oluyor sürekli emmek istyor 5 kere ver 1 saatte alır buğlem doyumsuz mu neebilmiyorumkismile
altını felan yıkarken banyoda tısır tısır kilodan eğince nefes alamıyor şimdi hareketlnmeye başladı verir artık ayrıca senin dediğin gb tat alıyor arada ağzına tadımlık sürüyorum yiyceklerden beğenmezse yüzü buruş buruş oluyor banada ek gıdaya bu aydan için başlarız demişti bende 20sinde hem aşı için hemde kontrolüne gitcez bu ay ek gıdaya geçirebilir bizide
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile3 tutku maşallah bebişine tosun paşa olmuş
günaydın kızlar
delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh
günaydına.s.
tutku
rylai
ceyce
posedion
feyzae
delf
esmer
oferta
günaydın pamuk
günaydın poseidon
günaydın rylai
hareketli canım bu ay ondan az aldı zaten ben farkındayım çünkü yemesi falan aynı..benimki yattığı yerde zıplıyo vücudunu atıyo nasıl başarıyo bilmiyorum..
bende banyodan sonra masaj yapıyorum sonrada kol bacak hareketleri ama ben ikinci aydan sonra yapmaya başladım bi yerde okumuştum bu hareketleri yapmanın bebeğin gelişimine yayarı varmış..kilo için yapmıyodum ama denk geldi..
ben kucağımda falan oturtmaya başlamıştım utkuyu bide az az ayaklarının üstüne bastırıyodum dr a sordum gelişiminde problem yok yaptırabilirsin başka şekilde durmaz zaten bu dedi..
ben daha hiç bişey sürmedim ağzına..su bile vermiyorum nerdeyse..off çocuktan çok bende bağımlılık oldu ek gıdaya başlamak istemiyorum.eyvahedigeldismile
ben 20 günlkten beri su veriyorum ve çok seviyor suyu
tutku benimkide yatmak istemiyor hep oturmak istyor ayaklarının üstüne basılyor destkli oturtuyorum annem kızdı pöçüğü batar diye bnede gittiğimde doktora sorcaktım sen sormuşsun
ohh maşallh esmer nasıl yaptın bacım ya bende yazlıkları bu hafta çıkarcam 2-3 saatte ben yaparım bu hafta kesin .
bende şuruplarını verirken aynı şeklde yapıyorum yoksa tüküryor dilinin üstünde alonca kaşığı çıkarmıyım mecbur yutcak yutmasa o kaşık ağzında bekler 10 dk bakıyorki ben çekmiyorum yutuyor garibim onlar bizden zeki vallaha bekliyor bi r kaç dk çekmiyomu diye beterler çokkk
koçişle oturdun hemi rahat rahat çocuk 7bucukta yatmış bırakta uyansın 3 kere çok ayıp vallah kıymetini bil maşallah ayazıma benim
delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh
dünden beri biberon tutturmaya çalışıyorum bizim adama yok ama diliyle nasıl geri itiyor kaşıkla denedim onuda suratıma püskürtüyor ben bu bebeye nasıl vercem sütü.çalışırsam aç kalacak galiba böyle giderse nasıl alıştırsamki biberona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?