2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

naber kanka gecmiş olsun
melisa konjoktivik rinit olmus
göze ve burna damla verdi
gecermiş..önmli değil dedi..

geçmiş olsun kızlaropuyorumnanaktan
gunaydın esmerim gunaydın tutkucum.

tutkucum maşallah canım utkuya. kilosu da boyu da pek güzel.

günaydın kimler var bakıyım ben yine geç kaldım yeni otrdum ilk kkyı açıyorum bankalara bakacağım yere bağımlılık yaptı yaww

günaydınna.s.a.s.
delf sağol canım evet fazlasıyla iyiaklinialirimsmile

ohh maşallh esmer nasıl yaptın bacım ya bende yazlıkları bu hafta çıkarcam 2-3 saatte ben yaparım bu hafta kesin .

bende şuruplarını verirken aynı şeklde yapıyorum yoksa tüküryor dilinin üstünde alonca kaşığı çıkarmıyım mecbur yutcak yutmasa o kaşık ağzında bekler 10 dk bakıyorki ben çekmiyorum yutuyor garibim onlar bizden zeki vallaha bekliyor bi r kaç dk çekmiyomu diye beterler çokkk

koçişle oturdun hemi rahat rahat çocuk 7bucukta yatmış bırakta uyansın 3 kere çok ayıp vallah kıymetini bil maşallah ayazıma benim

hareketli canım bu ay ondan az aldı zaten ben farkındayım çünkü yemesi falan aynı..benimki yattığı yerde zıplıyo vücudunu atıyo nasıl başarıyo bilmiyorum..
bende banyodan sonra masaj yapıyorum sonrada kol bacak hareketleri ama ben ikinci aydan sonra yapmaya başladım bi yerde okumuştum bu hareketleri yapmanın bebeğin gelişimine yayarı varmış..kilo için yapmıyodum ama denk geldi..
ben kucağımda falan oturtmaya başlamıştım utkuyu bide az az ayaklarının üstüne bastırıyodum dr a sordum gelişiminde problem yok yaptırabilirsin başka şekilde durmaz zaten bu dedi..
ben daha hiç bişey sürmedim ağzına..su bile vermiyorum nerdeyse..off çocuktan çok bende bağımlılık oldu ek gıdaya başlamak istemiyorum.eyvahedigeldismile

delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh

ben 20 günlkten beri su veriyorum ve çok seviyor suyu
tutku benimkide yatmak istemiyor hep oturmak istyor ayaklarının üstüne basılyor destkli oturtuyorum annem kızdı pöçüğü batar diye bnede gittiğimde doktora sorcaktım sen sormuşsun

benimkide kazık gibi dikiyo kendini yatmayacakmış kucakta duracakmış
etrafı gözekleyecek bişey kaçırıcam diye çok korkuyo benim bebem
pöçüğü ne kız

he birde bende su veriyorum hemen hemen 1aylıkken başladım biberonla beslendikleri için ihtiyacı olurmuş diye duydum lök lök içiyo sıpaa 2günde bir falan veriyorum annem havalar ısındı yanar içi ver diyo sütte almıyo ya benimki yazık kuzuşumaa

Son düzenleme:
benimkide aynen öyle yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta duracak vede dimdik baston yutmuş gibi birde evin odalarında gezinecekmiş ama çok yorucu oluyor kol kası yaptım valla ya.bide bu çocuk geceleri çok geç gece uykusuna yatıyor 2-3 gibi zorla uyutuyorum bunu öne almanın bir yolu varmı bilen varsa söylesin gece yatmıyor sabahta geç uyanıyor bu velet çok keyifli yawww

valla sırtım belim koptu.
bir de ben ayakta yaparım ütüyü, oturunca daha uzun sürüyor. ayaklarım ağrıdı valla.
saydım sadece adamın 17 gömleğini ütülemişim. gelince bi bağırdım zaten ayıp ayop bu kadar gömleği olur mu bi insanın diye :dilcikar:

ne bilem yaa 1 kere uyanınca daha güzel oluyodu. ben pazar günü ayırma odaları artık yaa.
her mıkırdanmaya uyanıyorum geceleri.

delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh

hee hafta içi sana yollayam, haftasonları ben alem :lepi:

ben ek gıdaların tatlarına 6 aylıktan önce baktırılması taraftarıyım.
yani öğün şeklinde karın doyurucu olacak gibi değil tabiki de. sadece tattırmöak için 1-2 çay kaşığı olarak.
çünkü bana 6.aya kadar bekleyince çok zor alışıyorlar gibi geliyor.

dünden beri biberon tutturmaya çalışıyorum bizim adama yok ama diliyle nasıl geri itiyor kaşıkla denedim onuda suratıma püskürtüyor ben bu bebeye nasıl vercem sütü.çalışırsam aç kalacak galiba böyle giderse nasıl alıştırsamki biberona.

canım kaşıkla verirken yutana kadar kaşıkla dilinin üzerine baskı yap.
o zaman mecburen yutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…