benimkide aynen öyle yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta duracak vede dimdik baston yutmuş gibi birde evin odalarında gezinecekmiş ama çok yorucu oluyor kol kası yaptım valla ya.bide bu çocuk geceleri çok geç gece uykusuna yatıyor 2-3 gibi zorla uyutuyorum bunu öne almanın bir yolu varmı bilen varsa söylesin gece yatmıyor sabahta geç uyanıyor bu velet çok keyifli yawww
delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh
benimkide kazık gibi dikiyo kendini yatmayacakmış kucakta duracakmış
etrafı gözekleyecek bişey kaçırıcam diye çok korkuyo benim bebem
pöçüğü ne kız
he birde bende su veriyorum hemen hemen 1aylıkken başladım biberonla beslendikleri için ihtiyacı olurmuş diye duydum lök lök içiyo sıpaa 2günde bir falan veriyorum annem havalar ısındı yanar içi ver diyo sütte almıyo ya benimki yazık kuzuşumaa
bırakın geçmişi iki çift laf edek kızlar gelin yahuu
gecedemi odasında yatıyor
yolla canım bakarımben kuzumavalla sırtım belim koptu.
bir de ben ayakta yaparım ütüyü, oturunca daha uzun sürüyor. ayaklarım ağrıdı valla.
saydım sadece adamın 17 gömleğini ütülemişim. gelince bi bağırdım zaten ayıp ayop bu kadar gömleği olur mu bi insanın diye :dilcikar:
ne bilem yaa 1 kere uyanınca daha güzel oluyodu. ben pazar günü ayırma odaları artık yaa.
her mıkırdanmaya uyanıyorum geceleri.
hee hafta içi sana yollayam, haftasonları ben alem :lepi:
ben ek gıdaların tatlarına 6 aylıktan önce baktırılması taraftarıyım.
yani öğün şeklinde karın doyurucu olacak gibi değil tabiki de. sadece tattırmöak için 1-2 çay kaşığı olarak.
çünkü bana 6.aya kadar bekleyince çok zor alışıyorlar gibi geliyor.
azimli ol canım muhakkak alır bide ucu nasıl biberonun seveceği bişey dene ben çok değiştirdim adam gibi bi aventin rahat beslenme ucu diye bi biberonu var onu çok sevdi lök lök içiyo şimdidünden beri biberon tutturmaya çalışıyorum bizim adama yok ama diliyle nasıl geri itiyor kaşıkla denedim onuda suratıma püskürtüyor ben bu bebeye nasıl vercem sütü.çalışırsam aç kalacak galiba böyle giderse nasıl alıştırsamki biberona.
hadi emişin bakemmben bir emziremde gelem cıyaklıyor benimkii acı acı.
aynı durumdaydım canım bayadır öle yapıyorum uyuyorevet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor
ben 15 gündür odasında yatırıyorum alıştı artık:)
yolla canım bakarımben kuzuma
ben ütü işini artık yapmıyorum 3.ayımdan beri kurutemizlemeye götürüyo ütületip getiriyo çünkü iş dolayısıyla hep kumaş pantolon gömlek giyiyor uğraşamam valla artık yapmam ütü dedim 10küsür gömlek 10pantolon 2haftada bir götürüyo 30 40liraya ütülüyolar jilet gibim walla elimi sürmem artık hamişlikten önce donumuzu çarşafları cart curt ne varsa ütülüyodum artık asarken hepsini güzelce düzeltip asıyorum ütülü gibi oluyo katlarkende yere serip düzeltiyorum oh mis gibi delilikmiş benim yaptığım haftada 4 5 saat ütüler bee
bende şua ay bitsin 3aylık olsun ayırıcam artık benimkinin nerde yattığı önemli değil heryerde uyuyo
bencede 4ayda falan yavaş yavaş ek besine geçmek lazım tatlara alışsın yoksa sonra iyice bilinçlendiklerinde çok zor oluyo başka şeyler yedirmek
bnde kendim yapıyordum hamilyken kuru temzlem vardı karşı apartman altında kapandı kendim yapıyorum şuan ama çok birkmiyor
Slm kızlar nasılsınız? Biz evimize geldik... Dünkü uçak yolculuğumuz ilk yarım saatten sonra çok yorucuydu. Yiğit hiç durmadı. Tesadüf arkamızda Çiğdem Tunç,Semiha Yankı falan oturuyormuş hepsi susturmaya çalışıyor bizimkini ama benim oğlan hiç tınmadı bile... Allahtan eşim bagaj kısmına kadar girmiş de görür görmez sattım onun kucağına. Eve geldik bu seferde emerken nasıl mıçtıysa her yanı battı :sinifsinif: Bu seferde banyo faslımız başladı :))) Dünü sağsalim atlattım ya ölsem de gam yemem...
:lepi:
hoşgelmişsin evine canım.
:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?