2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım egede saatt 22 23 gibi yatıp bazen 1e doğru yada 2de kalkıyodu ama oturduğumuz odada yanımda oluyodu tv açık gece lambası açık hemen tingildiyodu artık 23gibi uyuyunca hemen tv kapatıyorum ışığıda iyice loş yaptım uyansada bakıyo ses ışık yok hemen kapıyo gözleri uyuyo sabahta 7 8 gibi kalkıyo gece sırf mama için uyanıyo dene derim ben şu nisan bitsin artık odasına yatırmaya başlıcam telsizle beraber bişeycik olmaz bende kocamın yanına dönücem yeter artık tek yatmaktan sıkıldım walla

delfcim bize günaydın yokmu aşk olsun
tutkucum maşallah yavruşuna çok tatlıdır boğum boğumdur heryeri
esmercim ayazı baaa yollasanaa bee bakem ben onaa hep uyii bebe maşallahh

bırakın geçmişi iki çift laf edek kızlar gelin yahuu

aşkolsun canımmm gunaydın tabii ki sana da a.s. bende 10. günden beri su veriyorum. dr günde 2-3kaşık ver dedi. ama şimdi biraz arttırdık dediğin gibi havalar ısındı mama da alıyor içi yanıyor bir sarılıyor ki suya sorma

evet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor

yolla canım bakarımben kuzuma
ben ütü işini artık yapmıyorum 3.ayımdan beri kurutemizlemeye götürüyo ütületip getiriyo çünkü iş dolayısıyla hep kumaş pantolon gömlek giyiyor uğraşamam valla artık yapmam ütü dedim 10küsür gömlek 10pantolon 2haftada bir götürüyo 30 40liraya ütülüyolar jilet gibim walla elimi sürmem artık hamişlikten önce donumuzu çarşafları cart curt ne varsa ütülüyodum artık asarken hepsini güzelce düzeltip asıyorum ütülü gibi oluyo katlarkende yere serip düzeltiyorum oh mis gibi delilikmiş benim yaptığım haftada 4 5 saat ütüler bee
bende şua ay bitsin 3aylık olsun ayırıcam artık benimkinin nerde yattığı önemli değil heryerde uyuyo
bencede 4ayda falan yavaş yavaş ek besine geçmek lazım tatlara alışsın yoksa sonra iyice bilinçlendiklerinde çok zor oluyo başka şeyler yedirmek
azimli ol canım muhakkak alır bide ucu nasıl biberonun seveceği bişey dene ben çok değiştirdim adam gibi bi aventin rahat beslenme ucu diye bi biberonu var onu çok sevdi lök lök içiyo şimdi
ben bir emziremde gelem cıyaklıyor benimkii acı acı.
hadi emişin bakemm
evet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor
aynı durumdaydım canım bayadır öle yapıyorum uyuyor
ben 15 gündür odasında yatırıyorum alıştı artık:)

hadi gözün aydın bende başlıcam bakalım1ay geçsin hayırlısıylada

10 pantolon mu.
oyyyy..
yok benimki spor da giyinebiliyor da hep gömlek giyer, kazakla pek arası yoktur.
kot-gömlek yapar çoğu zaman. ama kumaş falan giyiyor olsa ben de uğraşamazdım valla.
en iyisini yapmışın.

yok anam ne don ne çarşaf hiçbişey ütüleyemem. hayatta en nefret ettiğim iştir zaten.
kalın kot pantolonları bile ütülemem ben. uğraşır düzgün asarım ütüden yırtarım, daha iyi bana göre ilcikar:

bnde kendim yapıyordum hamilyken kuru temzlem vardı karşı apartman altında kapandı kendim yapıyorum şuan ama çok birkmiyor

bnde kendim yapıyordum hamilyken kuru temzlem vardı karşı apartman altında kapandı kendim yapıyorum şuan ama çok birkmiyor

benimkinin birikmeme gibi bi şansı yok canım ya nezamn ne giyeceği belli olmuyo okadar elektirik yak yorul aynı iş zor geliyo walla ütü görmim nezamandır 1sene oldu hemen hemen

bende ütüyü kendim yapıyorum çokta severim ütü yapmayı eşimde bende iş dolayısıyla resmi giyinmek zorundayız gerçi şu an ikimizde işsizim o ayrı da.ben valla herşeyi ütülüyorum yoksa içim rahat etmiyor.

Slm kızlar nasılsınız? Biz evimize geldik... Dünkü uçak yolculuğumuz ilk yarım saatten sonra çok yorucuydu. Yiğit hiç durmadı. Tesadüf arkamızda Çiğdem Tunç,Semiha Yankı falan oturuyormuş hepsi susturmaya çalışıyor bizimkini ama benim oğlan hiç tınmadı bile... Allahtan eşim bagaj kısmına kadar girmiş de görür görmez sattım onun kucağına. Eve geldik bu seferde emerken nasıl mıçtıysa her yanı battı :sinifsinif: Bu seferde banyo faslımız başladı :))) Dünü sağsalim atlattım ya ölsem de gam yemem...

merhaba kızlar nasılsınız?
sizin bebekler dönemye başladı mı? biz cmt dr'a gideceğiz gelişim tablomuzu dolduruyordum bu ay yan dönebilir diyor ama bizim ki dönemiyo daha çabalıyo ama olmuyo

:lepi:
hoşgelmişsin evine canım.

:lepi:

ben ütü konusunda çok şanslıyım eşimin iş kıyafetini askıda kurutuyorum ütülemek gerekmiyor mesai haricinde de kot-kazak giydiğinden pek ütüm olmyor. sadece nevresim havlu ve ece'nin ütüleri oluyor onunla ilgili de ayarlayabilirsem 15'te bi kadın alıp ütüleri de ona yaptıracağım hem evim temizlenir hem ütüler birikmez iki kişi duydum biri 25'e biri 30'a geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…