2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım

bende öyleydim canım rahat edemiyodum ama hamişlikten sonra rahat etmeye başladım ütünün olmaması baya rahatlatıcıymış meğersee
hoş geldiniz canım bebe ne bilsin semiha yankıyı anlasa dururdu rezil olmayak derdii
hadi gözünaydın bitti gitti
merhaba kızlar nasılsınız?
sizin bebekler dönemye başladı mı? biz cmt dr'a gideceğiz gelişim tablomuzu dolduruyordum bu ay yan dönebilir diyor ama bizim ki dönemiyo daha çabalıyo ama olmuyo

seninki bizden büyük canım gerçi ama bende gelişim tablosuna bakıyorum yazılanların bağzılarını yapıyo bağzılarını yapmıyo yada bir ay sonra yapması gereken şeyleri yapmaya kalkıyo değişik bu sıpalar yaa anlamak zor bikaç haftaya başlar dönmeye

hem evi temzilicek hem ütü yapacak 25 30lira diyosun doğrumu anladım ben ayda bi alıyorum köşe bucak temizliğe 80 90 civarı ücretleri ütüde işin içinde yok yani anca ev temizleniyo gün içinde

hoşgeldin evine canım.
sanat camiası bile öğrendi Yiğit'in nasıl bir ağlama potansiyeline sahip olduğunu kaydirigubbakcemile3

sizin bebekler dönemye başladı mı? biz cmt dr'a gideceğiz gelişim tablomuzu dolduruyordum bu ay yan dönebilir diyor ama bizim ki dönemiyo daha çabalıyo ama olmuyo

yok anam ne dönüşü avuçiçi kadar kıçını kaldıramıyor.
hem bence dönseler de daha kollarını kurtaramazlar, erken bence.
hem bakma sen o tablolara, bebekler hazır olduklaında yaparlar.

ayy ütülemeyince çok güzel de rahat ediyor valla içim. hem içim hem ayaklarım hem belim süper bir rahatlık içnde oluyoruz hatta :lepi:

Sced ben mi yanlış okudum yazdıklarını yoksa hem temizlik hem ütü 25-30 mu diyorsun? Ayyy öyleyse biz kaık yiyoruz resmeeeennnnakannehir

hem evi temzilicek hem ütü yapacak 25 30lira diyosun doğrumu anladım ben ayda bi alıyorum köşe bucak temizliğe 80 90 civarı ücretleri ütüde işin içinde yok yani anca ev temizleniyo gün içinde

canım ben yarım gün almış olacağım camlar kapılar dönüşümlü silinecek halı koltuk sildirmeyip onun yerine ütü yaptıracağım 25-30 lira

az önce kocişle kızı yıkadık normalde çok seviyoo yine gülüyodu biz yıkarken ama başına gelince kıyamet koptu bu sefer konakları için zeytinyağ karbonat sürmüştüm biraz fazla yıkamak gerekiyo o zmn tabi allahım ne çığlık ne ağlama katılcak gibi oldu bi ara 20 dakka susmadı bi ara nefes aldığında meme verdim hemen iki meme çekiyo bi iç çekiyo uyuya kaldı ayağıma aldım ama hala içini çekiyo off çok kötü oldum bişe sürmem bidaha çocuğuma başlarım konağına yaaa :mymeka:

canım ben yarım gün almış olacağım camlar kapılar dönüşümlü silinecek halı koltuk sildirmeyip onun yerine ütü yaptıracağım 25-30 lira

canım benimkide halı falan silmiyo mutfak dolapları üstten falan yoksa gün yetmez ama ütü artı iş 25 30lira çok çok iyi orasının fiyatı bu demekki

kıyamam ya korktu demekki canı acımış olamaz dimi geçer annesi uyanınca gülücük atar yine

kaduş abla sağol ayy çok sevdim senüü anne desem ya saa gızınla aramda 9 yaşçık var:lepi:

oha diyorum izninlen az mı?

sumo güreşçileri geldi aklıma feyza tısır tısır demişin yaaguclubacismile

bende de aynı problem oferta uyumiyi. uyumiyi
evet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor

tvyi kapattım yine uyumadı ışığı söndürdüm yine 45 dk uyuyi sonra uyu miyi gündüz de 3.5 saat uyuyi toplam

ben eşimin hiçbir şeyini ütülemiyorum evlendiğimşiz yıl ben ütülerim demişti başak burcu kendisi
şimdi bazen ütüle falan diyo avcunu yala diyom ben de:umursamaz:

iyiyiz bizim kız soluna dönüyi bakıp sonra da sırtüstü yatıyi kaydirigubbakcemile2

kıyamam ya korktu demekki canı acımış olamaz dimi geçer annesi uyanınca gülücük atar yine

ayy inşallah cnm yaa bende onu düşünüyodum şimdi uyanınca devam ederse ağlamaya diye hala iç çekiyo, canı acımadı ama korktu heralde zaten herşeyden çok korkuyo burnuna damla damlatırken ağlıyo saçını tararken ağlıyo napıcam bununla bilmiyorum :sm_confused:

nurun ateşini ölçüyom hep 37.6 37.8 çıkıyo normal mi akşam evde kısakollu durunca susuyo giydirince çığırıyo çünkü

bi de 2 gündür kusarken balgam da atıyo nedendir acep

gece eymen de uyumuyodu hiç 2 olur 3 olur hala uykuya dalamazdı, babasıyla saat 11 de yıkadık hep haftada 3 kere, yıkanınca hemen uyuyolar zaten biliyosunuz. ben gece uykularına banyo yaptırarak alıştırdım şükür

nurun ateşini ölçüyom hep 37.6 37.8 çıkıyo normal mi akşam evde kısakollu durunca susuyo giydirince çığırıyo çünkü

bi de 2 gündür kusarken balgam da atıyo nedendir acep

biz aşı olduğumuzda 37.9 olmuştu calpol vermiştim ben normalde 36 civarı olması gerekiyor diye biliyorum yanlışmı biliyorumm bi bak nete istersen

hediyemiz geldiiiiii
yalelcim ve begümcüümm çok teşekkürler canımm
birazdan çeker yüklerim topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…