Slm kızlar nasılsınız? Biz evimize geldik... Dünkü uçak yolculuğumuz ilk yarım saatten sonra çok yorucuydu. Yiğit hiç durmadı. Tesadüf arkamızda Çiğdem Tunç,Semiha Yankı falan oturuyormuş hepsi susturmaya çalışıyor bizimkini ama benim oğlan hiç tınmadı bile... Allahtan eşim bagaj kısmına kadar girmiş de görür görmez sattım onun kucağına. Eve geldik bu seferde emerken nasıl mıçtıysa her yanı battı :sinifsinif: Bu seferde banyo faslımız başladı :))) Dünü sağsalim atlattım ya ölsem de gam yemem...
bende öyleydim canım rahat edemiyodum ama hamişlikten sonra rahat etmeye başladım ütünün olmaması baya rahatlatıcıymış meğerseebende ütüyü kendim yapıyorum çokta severim ütü yapmayı eşimde bende iş dolayısıyla resmi giyinmek zorundayız gerçi şu an ikimizde işsizim o ayrı da.ben valla herşeyi ütülüyorum yoksa içim rahat etmiyor.
hoş geldiniz canım bebe ne bilsin semiha yankıyı anlasa dururdu rezil olmayak derdiiSlm kızlar nasılsınız? Biz evimize geldik... Dünkü uçak yolculuğumuz ilk yarım saatten sonra çok yorucuydu. Yiğit hiç durmadı. Tesadüf arkamızda Çiğdem Tunç,Semiha Yankı falan oturuyormuş hepsi susturmaya çalışıyor bizimkini ama benim oğlan hiç tınmadı bile... Allahtan eşim bagaj kısmına kadar girmiş de görür görmez sattım onun kucağına. Eve geldik bu seferde emerken nasıl mıçtıysa her yanı battı :sinifsinif: Bu seferde banyo faslımız başladı :))) Dünü sağsalim atlattım ya ölsem de gam yemem...
merhaba kızlar nasılsınız?
sizin bebekler dönemye başladı mı? biz cmt dr'a gideceğiz gelişim tablomuzu dolduruyordum bu ay yan dönebilir diyor ama bizim ki dönemiyo daha çabalıyo ama olmuyo
ben ütü konusunda çok şanslıyım eşimin iş kıyafetini askıda kurutuyorum ütülemek gerekmiyor mesai haricinde de kot-kazak giydiğinden pek ütüm olmyor. sadece nevresim havlu ve ece'nin ütüleri oluyor onunla ilgili de ayarlayabilirsem 15'te bi kadın alıp ütüleri de ona yaptıracağım hem evim temizlenir hem ütüler birikmez iki kişi duydum biri 25'e biri 30'a geliyormuş
Slm kızlar nasılsınız? Biz evimize geldik... Dünkü uçak yolculuğumuz ilk yarım saatten sonra çok yorucuydu. Yiğit hiç durmadı. Tesadüf arkamızda Çiğdem Tunç,Semiha Yankı falan oturuyormuş hepsi susturmaya çalışıyor bizimkini ama benim oğlan hiç tınmadı bile... Allahtan eşim bagaj kısmına kadar girmiş de görür görmez sattım onun kucağına. Eve geldik bu seferde emerken nasıl mıçtıysa her yanı battı :sinifsinif: Bu seferde banyo faslımız başladı :))) Dünü sağsalim atlattım ya ölsem de gam yemem...
sizin bebekler dönemye başladı mı? biz cmt dr'a gideceğiz gelişim tablomuzu dolduruyordum bu ay yan dönebilir diyor ama bizim ki dönemiyo daha çabalıyo ama olmuyo
bende ütüyü kendim yapıyorum çokta severim ütü yapmayı eşimde bende iş dolayısıyla resmi giyinmek zorundayız gerçi şu an ikimizde işsizim o ayrı da.ben valla herşeyi ütülüyorum yoksa içim rahat etmiyor.
hem evi temzilicek hem ütü yapacak 25 30lira diyosun doğrumu anladım ben ayda bi alıyorum köşe bucak temizliğe 80 90 civarı ücretleri ütüde işin içinde yok yani anca ev temizleniyo gün içinde
canım ben yarım gün almış olacağım camlar kapılar dönüşümlü silinecek halı koltuk sildirmeyip onun yerine ütü yaptıracağım 25-30 lira
az önce kocişle kızı yıkadık normalde çok seviyoo yine gülüyodu biz yıkarken ama başına gelince kıyamet koptu bu sefer konakları için zeytinyağ karbonat sürmüştüm biraz fazla yıkamak gerekiyo o zmn tabi allahım ne çığlık ne ağlama katılcak gibi oldu bi ara 20 dakka susmadı bi ara nefes aldığında meme verdim hemen iki meme çekiyo bi iç çekiyo uyuya kaldı ayağıma aldım ama hala içini çekiyo off çok kötü oldum bişe sürmem bidaha çocuğuma başlarım konağına yaaa :mymeka:
yatmadan önce milupanın gece çayıyla birlikte rezenesini karıştırıp veriyorum ben (yarım çay kaşığı gece çayı-yarım çay kaşığı rezene koyup 25 ml lik yapıyorum)bi dene istersen hoyacım..
.
günaydın kızlar..
dün oğlumla dr a gittik..nihayet dr karmaşından kurtulduk..
esmer canım çok teşekkürler osman ünal çok iyi bi dr mamnun kaldım uzun uzun ilgilendi konuştuk sohbet ettik..çok güzel muayene etti..içime sindi sayende bu çıkmazdan kurtuldum dile benden ne dilersenopuyorumnanaktan
utkucuk 8900 olmuş boyuda 65 cm..bu ay boydan 1 cm uzamış kiloda 900 gr almış..her ay 1700 gr alınca bu ay az almış gibi geldi:kedi:
tutku maşllah utkuya ama dikkat et fazla kilo almasın hareketlimi utku merak ediyorum buğlemde çok hızlı kilo alıyor akşamları harekt yaptıryorum oynuyoruz beraber göbüş indi kollar bacaklar kat kat oluyor sürekli emmek istyor 5 kere ver 1 saatte alır buğlem doyumsuz mu neebilmiyorumkismile
altını felan yıkarken banyoda tısır tısır kilodan eğince nefes alamıyor şimdi hareketlnmeye başladı verir artık ayrıca senin dediğin gb tat alıyor arada ağzına tadımlık sürüyorum yiyceklerden beğenmezse yüzü buruş buruş oluyor banada ek gıdaya bu aydan için başlarız demişti bende 20sinde hem aşı için hemde kontrolüne gitcez bu ay ek gıdaya geçirebilir bizide
benimkide aynen öyle yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta duracak vede dimdik baston yutmuş gibi birde evin odalarında gezinecekmiş ama çok yorucu oluyor kol kası yaptım valla ya.bide bu çocuk geceleri çok geç gece uykusuna yatıyor 2-3 gibi zorla uyutuyorum bunu öne almanın bir yolu varmı bilen varsa söylesin gece yatmıyor sabahta geç uyanıyor bu velet çok keyifli yawww
evet pamukcum benimde hatam televizyonlu odada tutmak galiba bugün karar aldım televizyonu hiç açmayacağım gecede bakalım erken uyuyacakmı yoksa dikiyor bizi gecenin üçüne kadar sabahta fosur fosur kalkmıyor
10 pantolon mu.
oyyyy..
yok benimki spor da giyinebiliyor da hep gömlek giyer, kazakla pek arası yoktur.
kot-gömlek yapar çoğu zaman. ama kumaş falan giyiyor olsa ben de uğraşamazdım valla.
en iyisini yapmışın.
yok anam ne don ne çarşaf hiçbişey ütüleyemem. hayatta en nefret ettiğim iştir zaten.
kalın kot pantolonları bile ütülemem ben. uğraşır düzgün asarım ütüden yırtarım, daha iyi bana göreilcikar:
kıyamam ya korktu demekki canı acımış olamaz dimi geçer annesi uyanınca gülücük atar yine
konak neden oluyomuş bilen varmı kızlar
nurun ateşini ölçüyom hep 37.6 37.8 çıkıyo normal mi akşam evde kısakollu durunca susuyo giydirince çığırıyo çünkü
bi de 2 gündür kusarken balgam da atıyo nedendir acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?