canım benimkide halı falan silmiyo mutfak dolapları üstten falan yoksa gün yetmez ama ütü artı iş 25 30lira çok çok iyi orasının fiyatı bu demekki
az önce kocişle kızı yıkadık normalde çok seviyoo yine gülüyodu biz yıkarken ama başına gelince kıyamet koptu bu sefer konakları için zeytinyağ karbonat sürmüştüm biraz fazla yıkamak gerekiyo o zmn tabi allahım ne çığlık ne ağlama katılcak gibi oldu bi ara 20 dakka susmadı bi ara nefes aldığında meme verdim hemen iki meme çekiyo bi iç çekiyo uyuya kaldı ayağıma aldım ama hala içini çekiyo off çok kötü oldum bişe sürmem bidaha çocuğuma başlarım konağına yaaa :mymeka:
konak neden oluyomuş bilen varmı kızlar
banyo da yaptırıyom uyumiyi sıpa
bilmiyorumkismile
inşallah zamanla düzelcekler yaaa bende en çok eymenin kendi kendine oynadığı sürekli kucağımda olmadığı kendi kendine uyuduğu günleri merak ediyorumm:bbo:
bende 16günlükten beri herakşam saat 10 11 gibi yıkıyorum geceleri sonrada uyuyor zaten ama bu tv ve ışık olayını yaptığımdan beri sabaha kadar uyumaya başladı mama içi kalkıyo bitekgece eymen de uyumuyodu hiç 2 olur 3 olur hala uykuya dalamazdı, babasıyla saat 11 de yıkadık hep haftada 3 kere, yıkanınca hemen uyuyolar zaten biliyosunuz. ben gece uykularına banyo yaptırarak alıştırdım şükür
bilmiyorumkismile
inşallah zamanla düzelcekler yaaa bende en çok eymenin kendi kendine oynadığı sürekli kucağımda olmadığı kendi kendine uyuduğu günleri merak ediyorumm:bbo:
bende 16günlükten beri herakşam saat 10 11 gibi yıkıyorum geceleri sonrada uyuyor zaten ama bu tv ve ışık olayını yaptığımdan beri sabaha kadar uyumaya başladı mama içi kalkıyo bitek
benimki çok uykusu gelince keyfi yerindeyse kendi kendine uyuya kalıyo çok şükür yani keyfi olduğu müddetçe ben işimide yapsam o koltukta öyle yatıyo tv bakıyo etrafı gözlüyo yada odasında 45dk falan dönencesini sıkılmadan izleyip kıkırdıyo çookk şüküüürrr ama önceden oda çok huysuzdu
bende 16günlükten beri herakşam saat 10 11 gibi yıkıyorum geceleri sonrada uyuyor zaten ama bu tv ve ışık olayını yaptığımdan beri sabaha kadar uyumaya başladı mama içi kalkıyo bitek
benimki çok uykusu gelince keyfi yerindeyse kendi kendine uyuya kalıyo çok şükür yani keyfi olduğu müddetçe ben işimide yapsam o koltukta öyle yatıyo tv bakıyo etrafı gözlüyo yada odasında 45dk falan dönencesini sıkılmadan izleyip kıkırdıyo çookk şüküüürrr ama önceden oda çok huysuzdu
napem bacı tv odasında bütün gün benle aman bakıyoda bildiğinemi çevirip duruyo kafayı
olsun cnm sen yinede baktırma göremiyceği şekilde yatır zaten ne olduğunu anlaması gerekmiyo bebekler 3 boyutlu görüntüleri anlayamazlarmış bu yüzden anlam kargaşası yaşarlarmış nesneyle görüntüyü ayırt edemezlermiş tv seyrederlerse bi de tv de tek taraflı iletişim olduğu için ilerde anne babayla zor iletişim kurarmış dikkat bozukluğu olurmuş nası yapıcaz bilmiyorum ama 2 yaşına kadar baktırmamak gerekiyo
bacım bizde öle büyümüşüz bak bişicimiz yok ben başka tarafa yatıramamki köşe koltuk benimki tv de tam karşıda nere yatırırsam tv karşısında kalıyo ben istemesemde kafa dönii zaten çok bakmıyoki ilgisini çekerse b dalıyo benim koltuklar inek damalı onlara bakıyo bayılıyo başka yere pek bakmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?