2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tutku2012 :1shok:
maaşallah utkuya yaaa
bizde dün kontrole gittik
eymen 61 cm 6.800 kg doktor çok iyi dedi sana ne diyo doktor merak ettim sempatiksalakcinni

bide biz avm de falan gezerken eymeni görenler 3 aylık olduğuna inanamıyo sizi görenler 1 yaşında zannediyolardır heraldekaydirigubbakcemile3

canım benimkide halı falan silmiyo mutfak dolapları üstten falan yoksa gün yetmez ama ütü artı iş 25 30lira çok çok iyi orasının fiyatı bu demekki

bu şekilde daha önce hiç almadım tüm gün aldığım başka biri vardı 80'e geliyordu 1-2 ayda bir alıyordum. bu iki kadını da arkadaşlarım düzenli alıyorlar ve çok memnunlar ben de deneyeceğim inşallah memnun kalırım.

korktu heralde uyanınca geçer canım gülmeye başlar

konak neden oluyomuş bilen varmı kızlar

ben de merak ediyorum

tutku alıntılarda gördüm
içine sinen bi dr bulmana çok sevindim utku'ya da maşallah canım
900 gr'a az mı diyorsun ece gibi olsa kafayı yerdin heralde

banyo da yaptırıyom uyumiyi sıpa

bilmiyorumkismile
inşallah zamanla düzelcekler yaaa bende en çok eymenin kendi kendine oynadığı sürekli kucağımda olmadığı kendi kendine uyuduğu günleri merak ediyorumm:bbo:

bilmiyorumkismile
inşallah zamanla düzelcekler yaaa bende en çok eymenin kendi kendine oynadığı sürekli kucağımda olmadığı kendi kendine uyuduğu günleri merak ediyorumm:bbo:

valla bende öyle diyorum ama aslında zaman çok çabuk geçiyo büyüyolar bi anın tekrarı yok tadını çıkarmak lazım

bende 16günlükten beri herakşam saat 10 11 gibi yıkıyorum geceleri sonrada uyuyor zaten ama bu tv ve ışık olayını yaptığımdan beri sabaha kadar uyumaya başladı mama içi kalkıyo bitek
bilmiyorumkismile

benimki çok uykusu gelince keyfi yerindeyse kendi kendine uyuya kalıyo çok şükür yani keyfi olduğu müddetçe ben işimide yapsam o koltukta öyle yatıyo tv bakıyo etrafı gözlüyo yada odasında 45dk falan dönencesini sıkılmadan izleyip kıkırdıyo çookk şüküüürrr ama önceden oda çok huysuzdu

ya bacılar meltem ablanın nick meltemmi meltem şahinmi karıştırdım ii ce şuan burda meltem var az öncede meltem şahin vardı iki nickmi kullanıyo acaba

cnm televizyona çok baktırma istersen daha çok bakmıyodur zaten ama gittikçe bakma süresi artıcaktır

kızlar yalelcim saolsun hediyesini yolladı ama bu kız şeyimi erkek şeyimi bi bakarmısınız
hediyeleşme topiğine koydum

canım maaşallah rüzgaraaa eymen hiçbirşeyle tatmin olmuyorrr yapmadığım şaklabanlık kalmıyor akşama kadar:gitme: bu arada tv izlemeleri sakıncalıymışş erkenden tv izlemeleri allah korusun otizme yol açarmış diye duymuştum ama engelleyemiyosun ki bayılıyolar :1ninca:

napem bacı tv odasında bütün gün benle aman bakıyoda bildiğinemi çevirip duruyo kafayı

olsun cnm sen yinede baktırma göremiyceği şekilde yatır zaten ne olduğunu anlaması gerekmiyo bebekler 3 boyutlu görüntüleri anlayamazlarmış bu yüzden anlam kargaşası yaşarlarmış nesneyle görüntüyü ayırt edemezlermiş tv seyrederlerse bi de tv de tek taraflı iletişim olduğu için ilerde anne babayla zor iletişim kurarmış dikkat bozukluğu olurmuş nası yapıcaz bilmiyorum ama 2 yaşına kadar baktırmamak gerekiyo

şu bir haftadır bozuldu düzeni
önce 9 10 gibi yatardı 12de emip sabah 6 7 ye ksadar uyurdu bu ara ellerini falan çok emiyo her yer tükürük oluyo diş taslakları oluşuyo demişti dr. yakında dşi çıkabilir demişti acaba diş mi çıkariyi bu gız

bacım bizde öle büyümüşüz bak bişicimiz yok ben başka tarafa yatıramamki köşe koltuk benimki tv de tam karşıda nere yatırırsam tv karşısında kalıyo ben istemesemde kafa dönii zaten çok bakmıyoki ilgisini çekerse b dalıyo benim koltuklar inek damalı onlara bakıyo bayılıyo başka yere pek bakmıyo

orası doğru bizde öyle büyümüşüz ama her nesil farklı sorunlar yaşıyo şimdiki çocuklarda dikkat eksikliği çok var gerçekten okul hayatıda çok zorlaştı bunları düşününce uygulamak mantıklı geliyo ama nereye kadar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…