2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bunlar sürekli huy değiştiriryo benimkide uykusu gelsin kucaktaymış ses varmış dinlemez uyaya kalırdı altını aç emzir yinede uyanmazdı şimdi sıkıysa ayağından bi bırak hemen açıyo gözleri buda geçicek elbet

oyy pazar akşam benim kaynana ile eşim msnden görüşüyolardı görüntülü kadın hoyanın sütü yetiyo mu bari diyo eşim de yetiyo dedi halanın gelini kıza yemewk suyu meyve suyu vs vs veriyo şimdi kız taş gibi o da versin falan dedi eşim diyo sütü yetiyo benim kızım da taş gibi diyo kadın da versin diyo sonra da diyo ki mama veriyo mu

taa ordan taktı sütüme yaa uyuz nolcek

rylai ayakta uyumayı unuttu uyumuyo artık bazen uyumadığında sallıyom yine de uyumuyo ne bilem acayip

slm kızlar sabahtan girdim topiğe ama size bi merhaba diyemeden uyandı kızım. dün sahile gitmiştik biraz bugün öksürük başladı hapşırıyo. önereceginiz bişeyler varmı dr. da götüremedim eşim yok diye evde yapabilecegim bişey varmı?

nuru akşamları ince giydiriyorum tek kat ateşini ölçüyorum hep 37.8 çıkıyo o yüzden ince giydiriyorum

kaynana da diyo ki ben ona yelek ördüm niye hiç giydirmiyorsun üşüyecek donacak benb de hiç cevap vermiyom anlamadım diyom.annem geldiğinde ördüğü yelekleri gördü sakın bunları giydirme bunları kalan iplerle örmüş baksana ipler çok kötü olmuş kılları ağzına kaçar at bunları dedi ben de çöpe attım gerçekten özensizce örmüş.bilmiyo ki o gittikten sonra getirdikleri şeyler çöpe gitti bi dükkan vardı iflas etmiş onun döküntülerini getirmiş hep ucuza aldım diyo penye takım vardı bi giydirmede söküldü kimi boya verir kimi pis kokar yıkasan da çıkmaz kokusu hele almanyadan bornoz getirmiş teyzesi onu ksip kızımın çarşafının altına sermiş annem gördü bu sıcak tutmaz at bunu da dedi aslında saklayıp diğer gelinine göndermek vardı ama eltim dayımın kızı kıyamam çocuğu olursa nura ne aldıysam alırım ona o almadı ama

çok geçmiş olsun canım benim önerim hemen dr git ilerlemeden durdurursun yoksa ilerledikçe iyileşmeside zor oluyo

pamuk niye kız şeysi olsun bacım, kırmızı diye mi?
unisex kıyafet o. bizim de bir dolu kırmızı kostümümüz var.

benim de hem kaynanam hem de kayınpederim (seninkilerden çok farklılar ama iyilerdir benimkiler) her görüşmemizde soruyolar mama veriyo musun diye ben de yok diyorum geçenlerde kayınpederim dedi ki "ben senin sütün yetmez çocuğu beslemez sanıyodum ama yanılmışım" çok güldüm ben önceden çok zayıftım eşimin ailesinde olay olmuştu zayıflığım görümcemin kızı var 2. sınıfa gidiyor ona bile dert olmuştu zayıflığım hepsi oldukça kilolu çünkü annesine demiş ki "yengemin bebeği olursa nasıl emzircek göğüsleri küçük süt olmaz heralde"
bençok güşüyorum bunları duydukça

bana hiç güvenmiyorlar ve bebeğime bakableceğime inanmıyorlar ikisi de neyse netten bakarak büyüt artık bakamazsın ama dedi kayınpederim diğeri de yemek bile pişiremez şimdi aç kalıyosunuzdur sütün yetmiyo diyo dellendiriyo beni

esmer seni boş bırakmaya gelmez diye döndü heral patronun

sorma yaa.
dün erken kaçtıydım yok diye. adam havaalanından dönerken uğramış yokum.
sabah da bana diyo "Burcu hanım dün sahil nasıldı iyi gezdiniz mi diye"
bilmii tabi 1 kova ütü yaptım :dilcikar:

he yaa.
ama olsun o yokken gidince bişey demii. işim olmuyor çünkü biliyor.
ben yokken hallet herşeyini, ben varken bana lazımsın diyor kaydirigubbakcemile3

hoya yazık bi iki şey bıraksaydın gelipte hepsini attığını ögrenirse üzülür kız. benımkı yun çorap getirmişti erzurumdan o yanımda kaldığı sürece giydirdim o gidince hemen çıkardım. bana diyorki çıkardın mı çorapları yooo giyiyo hala dedim napıyım yanımda değilya giyiyo bilsin sevinsinkaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım benim önerim hemen dr git ilerlemeden durdurursun yoksa ilerledikçe iyileşmeside zor oluyo
pamuk eşim yok canım ya bende ıhlamur kaynattım karanfil attım iki damla limon sıktım tarçın koydum onu verdim bir iki kaşık içti belki faydası olur.

esmer seni boş bırakmaya gelmez diye döndü heral patronun

ayy çok hoşsunuz yaopuyorumnanaktan

bıraktım fatma giderken götüreceğim bunları buraya geldikçe kullanalım diyecem ben ona buraya geldiğinde ne hediye alsam bırakıyor buraya gelince kullanalım diyor

merhaba arkadaşlar bende üye olmadan bi çokşeyi bu siteden takip ediyordum sonunda bende üye oldum:)
2 aylık oğlum geceleri emmeye uyanmıyor sabaha kadar uyuyor uyandırıp emzirmeyi denedim ama emmiyor doğru düzgün sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
ayy çok yoğunum size anlatamam aklımda burda .buğlem geldi gitti gemesyle emzirp göndermme bir oldu oyalanmadım bile siz neler yaptını

canım hoşgeldin sweetpoyraz adı ne bebenin 2 aylık ve gece uykularını oturtmaya çalışıyor bölme bence karnını doyurup yatırdıysan acıkınca uyanır ilk ay için geçerli uyandırıp emzirmek bıak sen de uyu

hoşbulduk cnmm oğlumun adı Poyraz :) ben açmı uyuyor acaba diye endişeleniyorum.Birde sütüm yetmiyor arada mama takviyesi yapıyorum geceleri emzirmemem sütümü iyice azaltırmı acaba bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…