şu bir haftadır bozuldu düzeni
önce 9 10 gibi yatardı 12de emip sabah 6 7 ye ksadar uyurdu bu ara ellerini falan çok emiyo her yer tükürük oluyo diş taslakları oluşuyo demişti dr. yakında dşi çıkabilir demişti acaba diş mi çıkariyi bu gız
slm kızlar sabahtan girdim topiğe ama size bi merhaba diyemeden uyandı kızım. dün sahile gitmiştik biraz bugün öksürük başladı hapşırıyo. önereceginiz bişeyler varmı dr. da götüremedim eşim yok diye evde yapabilecegim bişey varmı?
oyy pazar akşam benim kaynana ile eşim msnden görüşüyolardı görüntülü kadın hoyanın sütü yetiyo mu bari diyo eşim de yetiyo dedi halanın gelini kıza yemewk suyu meyve suyu vs vs veriyo şimdi kız taş gibi o da versin falan dedi eşim diyo sütü yetiyo benim kızım da taş gibi diyo kadın da versin diyo sonra da diyo ki mama veriyo mu
taa ordan taktı sütüme yaa uyuz nolcek
esmer seni boş bırakmaya gelmez diye döndü heral patronun
nuru akşamları ince giydiriyorum tek kat ateşini ölçüyorum hep 37.8 çıkıyo o yüzden ince giydiriyorum
kaynana da diyo ki ben ona yelek ördüm niye hiç giydirmiyorsun üşüyecek donacak benb de hiç cevap vermiyom anlamadım diyom.annem geldiğinde ördüğü yelekleri gördü sakın bunları giydirme bunları kalan iplerle örmüş baksana ipler çok kötü olmuş kılları ağzına kaçar at bunları dedi ben de çöpe attım gerçekten özensizce örmüş.bilmiyo ki o gittikten sonra getirdikleri şeyler çöpe gitti bi dükkan vardı iflas etmiş onun döküntülerini getirmiş hep ucuza aldım diyo penye takım vardı bi giydirmede söküldü kimi boya verir kimi pis kokar yıkasan da çıkmaz kokusu hele almanyadan bornoz getirmiş teyzesi onu ksip kızımın çarşafının altına sermiş annem gördü bu sıcak tutmaz at bunu da dedi aslında saklayıp diğer gelinine göndermek vardı ama eltim dayımın kızı kıyamam çocuğu olursa nura ne aldıysam alırım ona o almadı ama
pamuk eşim yok canım ya bende ıhlamur kaynattım karanfil attım iki damla limon sıktım tarçın koydum onu verdim bir iki kaşık içti belki faydası olur.çok geçmiş olsun canım benim önerim hemen dr git ilerlemeden durdurursun yoksa ilerledikçe iyileşmeside zor oluyo
esmer seni boş bırakmaya gelmez diye döndü heral patronun
canım hoşgeldin sweetpoyraz adı ne bebenin 2 aylık ve gece uykularını oturtmaya çalışıyor bölme bence karnını doyurup yatırdıysan acıkınca uyanır ilk ay için geçerli uyandırıp emzirmek bıak sen de uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?